Çok takıntılıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bu aralar feci sekilde takıntılarım var bazen kendi beynimi dahi yonetemiyorum ya..yapmadıgımı bildigim birseyi yapmıs olabilirmiyim diye dusunmeye basladım:sinifsinif: bir ornek veriyimde anlayın gecenlerde gmailden erkek arkadasıma resmimi attım cok dikkat ederim yanlısmı dogrumu yazıldıgına baktım dogru gonderilmis postalardan baktım dogru sildim falan erkek arkadasımın mailine girdim dogrumu gondermisim diye oda dogrusempatiksalakcinni beni rahatsız eden bir tip vardı mailimi falan eklemisti surekli gene karsıma cıkacak korkusu var bende simdi olaya gelim taktıgım su acaba erkek arkadasımın mailini yazdıktan sonra onunkinide yazıp ikisinede yollamıs olabilirmiyim resmimi sempatiksalakcinni atmadıgımı biliyorum eminim hatta bundan ama okadar takıntılıyımki bu konuda beynime bile kabul ettiremiyorum artık ya normalde gmailde mail gonderilen adresler kisiler bolumune otomatik olarak yerlesir ama sadece erkek arkadasımın maili vardı zaten erkek arkadasımda gorur sorardı zaten bu kim diye cunku mail acıldıgında direk iki adres yanyana gelir..ya biliyorum size tuhaf geliyor bu ama bu konuda acayip takıntılıyım beni rahatsız eden kisi yuzunden cok zor zamanlar gecirmistim sonrasıda boyle oluyor iste..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de bazen oluyor bazen. yaptığım bazı şeylerden emin olamıyorum :)

bence b12 eksikliği olabilir sizde takıntıdan ziyade unutkanlığa dönüşmüş olmasın sizdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…