Çok şükür işe başladım...

pandora89

(: :)
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
197
0
116
İstanbul
arkadaşlar sonunda işee başladımmm geç oldu ama güç olmadı .:dance: bugün 3, günümdü ve iyice alıştım...hep çağrı merkezlerini kötülemişlerdi ama benim çalıştığım yer hiç de kötü değil..sanırım çağrı merkezinden merkezine fark var kaydirigubbakcemile2
şuan için sadece yol sorunum var kızlar dua edin lütfen biran önce servis olsun da rahat geçsin..her yer kapalı olduğumdan dolayı almamıştı şimdide kapalı iş buldummm çok mutluyumm allahım inş. daimmm eder..
rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.. herşeyi :lepi:delikafaduldensırnaşık şeyhihoyyytboshayallersmile

CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA NERDE ÇALIŞIYORSUN BAKALIM NERENİN ÇAĞRI MEREZİİ... BENDE BİR ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANIYIM zemuszemus RŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BAKALIM KOLAY İŞ DEĞİL AMA BİLGİN OLSUN:))

cok sevındım senın adına canım..Allah muvaffak kılsın inş.

hayırlı olsun umarım serviste çıkar en yakın zamanda :Saruboceq:

hayırlısı olsun inş tum iş arayanlar en kısa zamanda bulur :) (amin)

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar allah razı olsun...çok dua edin bana olurmu satış yapmam lazım bol bol...
arkadaşlar ayrıca bizim şirkette eleman arıyor çalışmak isteyen varsa söleyebilir hemen alıyorlar çok stresli değil...düşünenler veya iş arayanlar varsa söleyebilirler bana adres veririm..
bostancı e5 e de yakın minübüs yolunada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…