Çok sorun olmaya başladı

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
ARKADAŞLAR
YAKLAŞIK 1 AYDIR DİŞ ETLERİM HERŞEYDE KANAMAYA BAŞLADI TÜKÜRÜĞÜM HEP KAN.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR DURUM DOLAYISIYLA SÜREKLİ KAN YUTMAK ÇOK KÖTÜ VE ARTIK AĞZIMIN KOKTUĞUNU DA DÜŞÜNÜYORUM BU SEBEPTEN DOLAYI SİZCE BİRŞEY YEMEZKEN BİLE NEDEN DİŞ ETLERİ KANA BULANIR:gitme:

bazı diş eti hastalıklarından kaynaklanır canım bu..bence diş hekiminne başvur hemen..çnkü dişetleri buna bağlı olarak çekilebilir..dişlerin bile dökülebilir...ağız sağlığı vücüut sağlığı demektir...

merhaba, arkadaşımızın dediği gibi kesinlikle hekime başvurmalısın, bahsettiğin tablo diş eti iltihabını gösteriyor, çok korkutucu bir tedavi değil ihmal etmemeni tavsiye ederim,, geçmiş olsun

canım bu kadar rahatsız oluyorsan neden hekime gitmiyorsun ki.ben de çok korkardım doktordan ama hiç gerek yokmuş gerçekten.o sıkıntıyı çektiğine değmez.zaten bi kere gidip korkulcak bir şey olmadığını görsen rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…