- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
- Konu Sahibi meredithgrey
20 küsür yıldır kedi besliyorum , köpek gibi değiller alıp yanına tatile gidemezsin illa bir organizasyon gerekir lakin kedi beslemeyenler bunu bilemez, anlayamaz. Durumu izah edip talep etmeniz gerekir, en azından eşinizle konuşsanız eminim bir planlama yapar
Diğer yandan evladı hayırsız yaşlı bir teyzeye yapılan yardımın lafı olmamalı, tüm konulardan bağımsız insanlıkla ilgili bir durum bu. Forumda yazdıklarınızı düşünerek bunları öfkeyle yazdığınızı düşünüyorum, böyle biri değilsinizdir.
Kv ile direk muhatap olmayın, eşinizle konuşun konuyu ve bir düzenleme yapın. Hayvan sahibi olmayanlar bu konuları pek anlayamıyor, bir kez başıma geldi, bir hafta memlekete durumumuz vardı, eşim bir akrabasından rica etti arada uğrar mısın diye kediye ne olacak ya gibi bir cevap geldi, o zamandan beri bırakıp gitmiyorum en fazla üç gündür evden ayrı kalmam, sitede sevdiğimiz bir güvenlik görevlimiz var, hayvanlarla arası iyi anahtarımı ona bırakıyorum giderken sağolsun günde bir iki kez uğrayıp ilgileniyor, küçük bir hediyesini de yapıyorum, bu şekilde idare ediyoruz, akrabadan kedi konusunu anlamalarını beklemeyin yani
Maksimum uzaklaşmam 3,5 gün benim de. Tatilleri de ona göre planlıyorum. Şimdi bir yardımcı başladı ona anahtar verebilirim çok eskiden tanıyorum ama onun da iş değişip taşeronla çalışma durumu var. Gideceğimiz yer uzak olduğundan üç günle sınırlayamayız o nedenle yazdım aslında. Kedilere bakmak zorunda değil deniyor da en zahmetsiz hayvandır heralde kedi dünyadaki.