- Konu Sahibi biberiye33
merhaba arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum..bu olaylar daha yeni aslında öyle çok byük şeyler gibide değil..neyse benim 2 tane oda arkadaşım var onları gerçekten çok seviyordum güveniyordum..ben onlara herşeylerinde yardım ettim birinin yurt sahipleriyle sorunu oldu..seninle beraber gelirim dedim başka bi yurda gideriz falan dedim ama şu anki yurdun imkanları ve ücreti diğer yurtlara göre çok iyi yani kolay kolay bırakılacak bi yurt değil bi öğrenci için..diğerinin derslerine yardım ettim..2.dönemden beri sorunları var kaç kere çıktım gezdirdim maketleri falan yapmadım onla uğraştım..maddi durumuda iyi değil pek annesigilin yanına gitmek istedi otobüs parasına kadar düşündüm..ama dün gece ben ders çalşıyodum gece saat 1.30-2 gibi kalktı beril bundan sonra ışıkları erken kapatalım dedi ama bağırır gibi bende yarıda bıraktım tamam dedim yattım uyudum..sabahtan beride biriyle konuşmuyorum..benim sinirlendiğim ben onlaarın o kadar yardımına koştum onlar 2 saat ışıkta uyumaya dayanamadılar..ben rahatsız olsam ders çalışıyo der kafamı yorganın altına gömer uyurdum ve diğeri ben ona hiç surat yapmadığm halde benimle konuşmuyo...yazıklar olsun diyorum başka diyecek bişeyimde yok..hiç bi hakkımı da helal etmiyorum..ne halleri varsa görsünler...