• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok silik ikinci cizgi

Sekerrss

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
85
61
18
33
Kizlar merhaba bugun test yaptim bata 4 gun var cok cok hafif ikinci cizgi gorundu fotograf cekecektim fakat fotografta net gorunmuyor, bu sekilde gebeligini ogrenen var mi?

Bi kac gun once erken gebelik testinden yaptim onda negatifti en ufak bi goruntu yoktu ama bu sasirtti beni
Varsa zaten bir günlük gecikmede belli olur diye biliyorum günün geçerse kesin sonuç belli olur Allah sabır versin 😀 güzel sonuçlar alırsın inşallah. Fotoğrafı efektli paylaşmayı deneyin o zaman belli oluyor birkaç kişi öyle yapmıştı

Varsa zaten bir günlük gecikmede belli olur diye biliyorum günün geçerse kesin sonuç belli olur Allah sabır versin 😀 güzel sonuçlar alırsın inşallah. Fotoğrafı efektli paylaşmayı deneyin o zaman belli oluyor birkaç kişi öyle yapmıştı
Once ki gebeligimde 3 gun gecikmeden sonra ogrenmistim oncesinde de test yapmamistim hic ama tutunamadi ve dustu:KK43: simdi uzerinden 5 ay gecti cok istiyoruz ama nasip oncesi hic test yapmadigim icin simdi de kafam karisti var mi yok mu esim de gordu cizgi var diyor ama ben endiseliyim

Once ki gebeligimde 3 gun gecikmeden sonra ogrenmistim oncesinde de test yapmamistim hic ama tutunamadi ve dustu:KK43: simdi uzerinden 5 ay gecti cok istiyoruz ama nasip oncesi hic test yapmadigim icin simdi de kafam karisti var mi yok mu esim de gordu cizgi var diyor ama ben endiseliyim
Hayırlısı olsun canım ne diyelim olur inşallah bu defa bekle yap testi güzel sonuç alırsın umarım :dua: :KK68:

bat’a 4 gün varken yaptıgım testlerim ve şu an 14+4 hamileyim. hergün adete yaklastıkca dahada koyulaşıyo emin olmak için farklı 2 marka daha test al yarın sabah ilk idrarla ve aksamına idrarını tutup bidaha yap. benim yöntemim buydu 😬

Eklentiler

• 13320050-2446-4461-8538-45DC4B31E128.png
    13320050-2446-4461-8538-45DC4B31E128.png
    577,6 KB · Görüntüleme: 124
bat’a 4 gün varken yaptıgım testlerim ve şu an 14+4 hamileyim. hergün adete yaklastıkca dahada koyulaşıyo emin olmak için farklı 2 marka daha test al yarın sabah ilk idrarla ve aksamına idrarını tutup bidaha yap. benim yöntemim buydu 😬
Benim bu kadar net belli olmasa da cok hafif belli oluyor sabahi zor ederim ben artik 😀 umut oldu cevaplariniz bana :dua:

Kizlar yardim lutfen

Eklentiler

• 20190618_190208.jpg
    20190618_190208.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 69
Back