arkadaşlar yumurtlama günümde pembe lekelenmeler geldi ve bi kaç gündür azar azar devam ediyor daha önceden böyle bişey olmadı bende meraktan gebelik testi yaptım önce hiç bişey yoktu bende bıraktım bi köşede tesi 10 15 dk baktım çöpe atacaktım ikinci çok silik bir çizgi belirmiş açıkcası biraz umutlandım ertesi gün bi daha yaptım o testte bişey çıkmadı ne olabilir hamile olma ihtimalm varmı yardım edin lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok silik ikinci çizgi(bende mi bozukluk var testte mi?)
- Konu Sahibi minnie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
birkaç gün önce reglim yaklaştığı için bir kaç damla kanama gibi bişey oldu ve çok hafif adet sancısı başladı. (Normalde reglim hep böyle başlar) Ancak bir iki gün geçti kanama artmadı.Evvelsi gün akşam gebelik testi aldım. Ve ikinci çizgi çooook silikti. Hatta 5-10 dakika sonra belirdi. Ben desenin gibi, olabilir mi diye düşündüm. sonucu eşime, kızkardeşime gösterdim. Onlar kesinlikle ikinci çizgiyi görmediklerini söyledi. 4 tane daha test aldım.5 er saat arayla yaptım. dün akşamki testlerde dahada belirginleşti. yani beta hcg hormonu çok hızlı arttığı için zamanla daha da netleşecektir. değilse zaten kanaman başlayacaktır.
5 dakikayı geçmişti süre çünkü ben biey yok diye attım bi kenara adetime 4 gün falan kaldı çok umutlanmak istemiyorum ama lk defa böyle bişey olduğu için heyecan yaptım:)tatlım testin üzerinde de yazar 5 dk geçen sonuçlar gerçeği yansıtmayabilir diye sen sabah erkenden yap o testi ama adet gecikmen olmadıysa daha ve sonuç negatif çıkarsa sakın moralini bozma adete 4 gün kala benim de negatif çıkmıştı :)
testi kimseye göstermedim:)ama başkasınada göstersem o çizgiyi fark eder kimseyi ümitlendirmek istemedim hayal kırıklığı olacaksa da kendim yaşayım eşim üzülmesin bu arada senin çizgi belirginleştiğine göre hamilesin sanırım tebrik ederim:)nazar değmesinbirkaç gün önce reglim yaklaştığı için bir kaç damla kanama gibi bişey oldu ve çok hafif adet sancısı başladı. (Normalde reglim hep böyle başlar) Ancak bir iki gün geçti kanama artmadı.Evvelsi gün akşam gebelik testi aldım. Ve ikinci çizgi çooook silikti. Hatta 5-10 dakika sonra belirdi. Ben desenin gibi, olabilir mi diye düşündüm. sonucu eşime, kızkardeşime gösterdim. Onlar kesinlikle ikinci çizgiyi görmediklerini söyledi. 4 tane daha test aldım.5 er saat arayla yaptım. dün akşamki testlerde dahada belirginleşti. yani beta hcg hormonu çok hızlı arttığı için zamanla daha da netleşecektir. değilse zaten kanaman başlayacaktır.
daha önceden de testler yaptım ilk defa böyle oldu haliyle umutlandım ama haklısın galiba ...umudunu kırmak istemem ama ben bu silik çizgilere inanmıyorum artık.bende kaç defa çıktı silik çizgi. ama gayet gözle görünür şekilde hatta bu sebebten kan testide yaptım sonuç negatif oyüzden çok kaptırma kendini derim.
Ben 18 ayda 5'erden 90 tane falan test yapmışımdır. 86 tanesinde tek çizgi dışındaki her yer bembeyazdı. 87. de hayalet bir çizgi vardı ama ben beyazlara alışık olduğumdan o an anladım, sonra gün geçtikçe koyulaştı. Teste yapmadan önce dikkatlice bak, çizgi falan var mı yok eğer bembeyazsa silik çizgi bence pozitif demek ama günün geçmediyse yine de çok ümitlenme Allah korusun düşük de olabilir, gününü bekle ilan etmek için sen mutlu ol yeter:)
ooo acayip tecrübelisin ben toplasan 5 tane falan yapmışımdır:)o yüzden neyin ne olduğunu pek bilmiyorum açıkçası test bembeyazdı çizgi falan yoktu yaptım önce yoktu sonra belirmiş ama silik baya ertesi gün başka marka test yaptım onda bişey çıkmadı bu arada günüm geçmedi zaten ilan etmedim eşim bile bilmiyor gizli gizli yaptım testleri kimseyi umutlanırmak istemiyorum mutsuz da olacaksam sadece ben olayım.bu arada düşük olabilir demişsin düşük olsa ağrı falan yapmaz mıBen 18 ayda 5'erden 90 tane falan test yapmışımdır. 86 tanesinde tek çizgi dışındaki her yer bembeyazdı. 87. de hayalet bir çizgi vardı ama ben beyazlara alışık olduğumdan o an anladım, sonra gün geçtikçe koyulaştı. Teste yapmadan önce dikkatlice bak, çizgi falan var mı yok eğer bembeyazsa silik çizgi bence pozitif demek ama günün geçmediyse yine de çok ümitlenme Allah korusun düşük de olabilir, gününü bekle ilan etmek için sen mutlu ol yeter:)
- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
anladığım kadarıyla daha adetinize 1 haftadan fazla var. ve testi yumurtlamadan bir iki gün sonra yaptınız değil mi?
eğer durum anladığım gibiyse yumurtlama döneminde artan LH hormonu, HCG hormonuyla çok benzerlik göstereceğinden yanlış pozitif sonuçlara yol açabiliyor.
yok eğer adetinize bir iki gün varsa yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın derim.
eğer durum anladığım gibiyse yumurtlama döneminde artan LH hormonu, HCG hormonuyla çok benzerlik göstereceğinden yanlış pozitif sonuçlara yol açabiliyor.
yok eğer adetinize bir iki gün varsa yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın derim.
arkadaşlar yumurtlama günümde pembe lekelenmeler geldi ve bi kaç gündür azar azar devam ediyor daha önceden böyle bişey olmadı bende meraktan gebelik testi yaptım önce hiç bişey yoktu bende bıraktım bi köşede tesi 10 15 dk baktım çöpe atacaktım ikinci çok silik bir çizgi belirmiş açıkcası biraz umutlandım ertesi gün bi daha yaptım o testte bişey çıkmadı ne olabilir hamile olma ihtimalm varmı yardım edin lütfen
canım benim başımada geldi, birgün tek bir gün çift çizgi çıktı. adet günümde kan testi yaptırdım, sonuç negatif. bence adetin 1 hafta geçsin, sonra idrar testin hemen pozitif çıkarsa kan testi yaptır.onun dışında bekleyince pozitif çıkıyosa ve de silikse fazla ümitlenme derim.
ewet baya silik bi çizgi ama var eşime gösterdim o da fark etti adetime 6 gün kala falan yaptım her ay yumurtlama döneminde olan akıntım da olmadı bu ay. anormal durumlar var vücudumda sanırm:)muhtemelen hamile değilim adetimde her zaman zamanında gelir teste gerek kalmaz yani çok tşk bilgiler içi canım.canım benim başımada geldi, birgün tek bir gün çift çizgi çıktı. adet günümde kan testi yaptırdım, sonuç negatif. bence adetin 1 hafta geçsin, sonra idrar testin hemen pozitif çıkarsa kan testi yaptır.onun dışında bekleyince pozitif çıkıyosa ve de silikse fazla ümitlenme derim.
Bende adetimden 11gun once yapmistim idrar testi. Silik ikinci cizgi gayet brlirgindi. İlk testimdi daha. Sonra gun icerisinde doktora kan tetine gittim. Negatif sonuc oldugunu soylediler tahlil sonucumda. Normalde adetimi bugun olmam gerekirken bi hafta once oldum ve 3 gun hafif kanamalar gecirdim. Bugun gidip yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum. İnsallah hamileyimdr sen de oyle
bende adetime 7 gün kala yaptım muhtemelen onun için yanlış sonuç verdi bugünde adet günüm normalde ama daha gelen giden yok adetten bir hafta öncede pembe ve kahverengi akıntılar oldu neler olduğunu anlayamıyorum kendimden umudum yok ama umarım hamileyizdir hayırlısı neyse o olsun allah büyükBende adetimden 11gun once yapmistim idrar testi. Silik ikinci cizgi gayet brlirgindi. İlk testimdi daha. Sonra gun icerisinde doktora kan tetine gittim. Negatif sonuc oldugunu soylediler tahlil sonucumda. Normalde adetimi bugun olmam gerekirken bi hafta once oldum ve 3 gun hafif kanamalar gecirdim. Bugun gidip yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum. İnsallah hamileyimdr sen de oyle
adetime bir hafta kala yaptım akıntılardan şüphelendim büyük ihtimalle dediğin gibi bişey hayırlısı artık bugnde adet günümanladığım kadarıyla daha adetinize 1 haftadan fazla var. ve testi yumurtlamadan bir iki gün sonra yaptınız değil mi?