• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok silik ikinci çizgi(bende mi bozukluk var testte mi?)

Ben reglim geckten 1 gün sonra testi yapmıştı, bahsettiğin gibi ikinci çizgi varla yok arasındaydı, daha sonra dr. gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim.. Bence Minnie durumun okadarda umutsuz değil, hamile olma olasılığın mevcut ve bence kuvvetli =)) Hayırlısı olsun canım.

Ben reglim geckten 1 gün sonra testi yapmıştı, bahsettiğin gibi ikinci çizgi varla yok arasındaydı, daha sonra dr. gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim.. Bence Minnie durumun okadarda umutsuz değil, hamile olma olasılığın mevcut ve bence kuvvetli =)) Hayırlısı olsun canım.
işallah dediğin gibi olur:)ama nedense umutlanamıyorum sonra başka markayla yaptım hiç bişey çıkmadı kafam karıştı ya

O zaman canım sen 2 gün daha bekle eğer regli olmazsan bir kere daha testi tekrarla, ama 2 gün daha bekle,, değerlerin iyice bir kendini göstermesi, belli olması için .

bence stresten olmuyorsun adetini belkide geç yumurtluyorsun. ne kadarlık evlisin
bence de kafama çok takıyorum çünkü. 2 yıldır evliyim ben 1 yıldır da bu işlerle kafayı bozdum:)maalesef. genelde adetim hiç şaşmaz ama böyle oldum stresten ve kendimi şartlandırdığım için belkide adet olamıyorum olsam bile rahatlarım bu sefer gerildim çünkü

1 haftaya kadar olmazsan canım bence bir kadın doğumcuya görün, ya bilemiyorum ama içimden hamile olduğunu hissediyorum =)), kan testi yaptırsana en garantisi o bazen testlerde yanıltabiliyor, ve mutlaka yeni haberlerini yaz =)

1 haftaya kadar olmazsan canım bence bir kadın doğumcuya görün, ya bilemiyorum ama içimden hamile olduğunu hissediyorum =)), kan testi yaptırsana en garantisi o bazen testlerde yanıltabiliyor, ve mutlaka yeni haberlerini yaz =)
canım maalesef bu sabah adet oldum ilk defa bu kadar gecikti demekki kendimi o kadar şartlandırmışım ki bu kadar geç adet oldum psikolojim çok zarar görüyor bu konuda allah yardımcım olsun........

Ben 18 ayda 5'erden 90 tane falan test yapmışımdır. 86 tanesinde tek çizgi dışındaki her yer bembeyazdı. 87. de hayalet bir çizgi vardı ama ben beyazlara alışık olduğumdan o an anladım, sonra gün geçtikçe koyulaştı. Teste yapmadan önce dikkatlice bak, çizgi falan var mı yok eğer bembeyazsa silik çizgi bence pozitif demek ama günün geçmediyse yine de çok ümitlenme Allah korusun düşük de olabilir, gününü bekle ilan etmek için sen mutlu ol yeter:)
sizbu işi biliyorsunuz .adetime 4 gün var az önce test yaptım ve beyaz ikinci çizgi çıktı .sizce hamiilelik var mıdır

Back