• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme !

Kızlar benimde adetimden 2 gün önce kahverengilekelerim oldu 4 gün boyunca akşamdan sabaha kadar olmadı.

Sadece 2.günüm biraz arttı ve hiç ağrım yoktu adetim sancılı geçerdi.

Sol kasığım atıyor gibi hissediyorum.
Miğdem bulanmaya başladı bu aralar.

Kan testi verdim negatif çıktı, anasağlıkra yaptırmıştım testi seni biraz takip edelim bitince tamamen tekrar gel demişti.

Geç döllenme oldu diye düşünüyorum sizce hamilemiyimdir?

Vücudumu tanıdığım için neredeyse hamile olduğuma emin olucam
sonucunu buraya yaz bende merak ettm.benimde adetm bir bucuk gun surdu suphelendm ama 1 haftadrda yumirtlama belirtileri gosteriyorm ama yumurtlama 1 hafta mi suruyo onu bilmiyorm :)).adetimi bekliycem.takipteym degisiklk olursa yaz buraya lutfem

Hangi renkti kanaman canım senin?

Etrafımda çoğu kişi hamilemisin diye soruyor bugün çay içtim 5 dk sonra miğdem bulanmaya çay ağzıma gelmeye başladı.
Eşimin teyzesiyle benim teyzemde aynı ay rüyalsrında beni hamile görmüşler..
sonucunu buraya yaz bende merak ettm.benimde adetm bir bucuk gun surdu suphelendm ama 1 haftadrda yumirtlama belirtileri gosteriyorm ama yumurtlama 1 hafta mi suruyo onu bilmiyorm :)).adetimi bekliycem.takipteym degisiklk olursa yaz buraya lutfem

Hangi renkti kanaman canım senin?

Etrafımda çoğu kişi hamilemisin diye soruyor bugün çay içtim 5 dk sonra miğdem bulanmaya çay ağzıma gelmeye başladı.
Eşimin teyzesiyle benim teyzemde aynı ay rüyalsrında beni hamile görmüşler..
13 subatta kahve leke geldi 14 subatta kanama basladi normal kandi acik renk ama.15 i aksam uzeri kanama durdu bu sefer baslaxi2kahve leke gelmeye iki gunde oyle geldi kesildi.normalde benm adetm 5 gun surer hatta altinci gunu azalir biter.anlamadim gitti.bende suan kendimi hamile gibi hissedyrm 1 haftadr kasik agrilrm var yumurtlma diyo kime sorsam ama 1 hafta nasil yumurtlaniyo 1 hafta boyunca o seffaf yaoiskan akinti nasil geliyo.kafamda deli sorular

İkimizinkide benzermiş canım 1 hafta önce ilişkiden sonra solkasığım batmaya başladı daha sonra ağrı karnıma geçip diğer kasığıma vurdu 2.5 saat ağrısını çektim ayağa kalktım yürürsem geçer gaz sıkışması dedim , talcid içtim bir tane yine fayda etmemişti.

Allah büyük bakalım ne olacak.Bir nevi aynı durumdayız
13 subatta kahve leke geldi 14 subatta kanama basladi normal kandi acik renk ama.15 i aksam uzeri kanama durdu bu sefer baslaxi2kahve leke gelmeye iki gunde oyle geldi kesildi.normalde benm adetm 5 gun surer hatta altinci gunu azalir biter.anlamadim gitti.bende suan kendimi hamile gibi hissedyrm 1 haftadr kasik agrilrm var yumurtlma diyo kime sorsam ama 1 hafta nasil yumurtlaniyo 1 hafta boyunca o seffaf yaoiskan akinti nasil geliyo.kafamda deli sorular

İkimizinkide benzermiş canım 1 hafta önce ilişkiden sonra solkasığım batmaya başladı daha sonra ağrı karnıma geçip diğer kasığıma vurdu 2.5 saat ağrısını çektim ayağa kalktım yürürsem geçer gaz sıkışması dedim , talcid içtim bir tane yine fayda etmemişti.

Allah büyük bakalım ne olacak.Bir nevi aynı durumdayız
ayni agrilar mevcut 1 haftadrda boyle.ayakalrimi kasigima dogru cekemiyrm uzun sure ole kalamiyrm.egilip kalkarken batiyo.sonu hayirli olsun bakalm.kistten falan suohelendm ama adet olmdn once gitmistm olsa gorurdu dr

Ben 4 aydır doktora gidiyorum allaha şükür hiç bir sorunum yok.Dün akşam yatarken sağ kasığımdan ayağıma kadar vurdu.Sol kasığımı devamlı hissediyorum.P.tesi kan testi yaptırmayı düşünüyor

ayni agrilar mevcut 1 haftadrda boyle.ayakalrimi kasigima dogru cekemiyrm uzun sure ole kalamiyrm.egilip kalkarken batiyo.sonu hayirli olsun bakalm.kistten falan suohelendm ama adet olmdn once gitmistm olsa gorurdu dr

Ben 4 aydır doktora gidiyorum allaha şükür hiç bir sorunum yok.Dün akşam yatarken sağ kasığımdan ayağıma kadar vurdu.Sol kasığımı devamlı hissediyorum.P.tesi kan testi yaptırmayı düşünüyor
hadi insallah guzel haber alirsn buraya yaz sonucu.hakkimizda hayirlisi canim

Aminn canım sen yaptırmayı düşünmüyormusun..
ben adetimi bekliycm canim.daha once kimyasal gecrdm benim icin ne kadar gec ogrenirsem o kadar iyi.hatta suanda varsa bile ilk ayi atlatmis olmayi diliyrm.ilk gittgmde bebegi goreym kalbini goreym istiyrm.martn onundan sonra yapicam bakalm kismet.cok istiyrm yapmayi ama engel oluyrm kendime.sen yap bana umut ol insallahh

kızlarr hamile misiniz merak ettm bende yeni katıldım da muhtemel adet tarihimden 8 gün önce yumurtlaman olmuş dedi doktorum bi kaç gün sonrasına kadar beraberlik oldu eşimle şuan adetime 2 gün var test yaptım negatif cıktı. daha erken mi sizce ne kadar beklemeliyim test için olsa çıkar mıydı ?
adetin gecmesini bekle canim.benm kimyasalda adet uc gun gecince bile cikmamisti sonra cikti.bekle biraz.drlar bosuna demiyo 10 gun gecsin diye.cok sabirsiziz ama bu is gercektn sabir gerektiryms

ben adetimi bekliycm canim.daha once kimyasal gecrdm benim icin ne kadar gec ogrenirsem o kadar iyi.hatta suanda varsa bile ilk ayi atlatmis olmayi diliyrm.ilk gittgmde bebegi goreym kalbini goreym istiyrm.martn onundan sonra yapicam bakalm kismet.cok istiyrm yapmayi ama engel oluyrm kendime.sen yap bana umut ol insallahh
Bende 7 ay önce kimyasal geçirmiştim.Allah biliyor ya çok istiyorum.Bakalım inş olumludur

Bende 7 ay önce kimyasal geçirmiştim.Allah biliyor ya çok istiyorum.Bakalım inş olumludur

muhtemel adet tarihimden 8 gün önce yumurtlaman olmuş dedi doktorum bi kaç gün sonrasına kadar beraberlik oldu eşimle şuan adetime 2 gün var kan testi yaptım negatif cıktı. daha erken mi sizce ne kadar beklemeliyim test için olsa çıkar mıydı
Bazılarında erkenden belli oluyor bazılarında çok geç canım.Biraz bekle adette olmazsan tabi hayırlısıyla.

Bi 10 güne yakın bekle bakalım allah büyük inş hamilesindir

aynen bende istiyrm cok.indallah oyledr canim
İnş hayırlısı baya bir araştırıyorum konuları , birisinin aynı benim gibi adetinde 2 gün önce kanaması olmuş kahberengi test yapmış negatif çıkmış 10 gün somra pozitif

Back