bugun doktora gittm sonucu gösterdm.sonucun gayet iyi dedi.daha çok yeni heralde düşük olcak değerin 1000 olcak hali yok dedi.15 gün sonra gl ultrasonda bakalım dediii çok sevndmmmm
bugun doktora gittm sonucu gösterdm.sonucun gayet iyi dedi.daha çok yeni heralde düşük olcak değerin 1000 olcak hali yok dedi.15 gün sonra gl ultrasonda bakalım dediii çok sevndmmmm
hadi gözün aydın canım varmıydı yokmuydu derkenn inlşhh salıcakla alırsın kucana
bebeğim düştü
bebeğim düştü
sağol cnm tşk ederim.ama çok mutsuzum çok uğraştık ettik doktorlarda tam oldu derkenaaaaaa... canım geçmiş olsuuunnn.... vardır bi hayır.. 12 haftadan önce gerçekleşen bebek kayıplarında genelde bebek sorunlu oluyo.. vücut kabul etmiyo.. allahım kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatasın sana inşallah...
CANIM MERHABA BENDE BEBEĞİMİ 10HAFTALIKKKEN KAYBETMİŞTİM.KALBİ DURMUŞTU BEBİŞİMİN ARTIK KORUNMA SÜRESİ BİTTİ DRUM HAYIRLISIYLA BAŞLAYIN DEDİ ÇALIŞMALARA.İŞŞALLAH BENDE SENİN GİBİ HEMEN HAMİŞ OLURUMamin canım hepimiz inşallah. daha önce söylemişimdir. ben düşük yaptığımda hep bana düşüğün ayağı içerde kalır dediler, gerçekten de korunmadığımız ilk ay tekrar hamile kalmıştım. yeterki olacak mı diye strese girme, akışına bırak, sonra gelsin bebişler
CANIM BENCE KAQN TESTİ YAPTIR GEBELİK OLABİLİR.adetim 3-4 gun gecikti testte cok silik cizgi var nedir sizce????
CANIM MERHABA BENDE BEBEĞİMİ 10HAFTALIKKKEN KAYBETMİŞTİM.KALBİ DURMUŞTU BEBİŞİMİN ARTIK KORUNMA SÜRESİ BİTTİ DRUM HAYIRLISIYLA BAŞLAYIN DEDİ ÇALIŞMALARA.İŞŞALLAH BENDE SENİN GİBİ HEMEN HAMİŞ OLURUMSENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM RABBİM YAWRUNU KORUSUNNN
bebeğim düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?