Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayırlı olsun tatlım evet inşallah hamişsin ikinci silik çizgi buna işaret çünkü bende seninle aynı durumdayım 12.şubat pazar günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım ikinci silik çizgi çıktı haftaya kan tahlili yaptırmaya gideceğim tebrik ederim.
testi yaptıktan 5 dakika ile yarım saat arasındaki sonuç doğrudur. yarım saatten sonra çıkan sonuclar geçersizdir. eğer yarım saat içinde silik çizgi çıktıysa hamilesin.
Canım hayırlı olsun hamişsin. Bende test yaptığımda ikici çizgi 1 dakika sonra çok silikti. birkaç gün sonra gene yaptım gene silikti. Şimdi 5 haftalık hamişim. Darısı tüm isteyenlerin başına işallah.
evet cnm hamilesin benimde öyle olmustu çokm silik çıkmıştı hemen gittik eşimle kan testi yaptırdık gece oda pozitifti:))) en doğrusu kan bence kan testi yaptır