- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Badgalcury
-
Bu doğumgünü bir hafta sonra kutlansa kabul olmuyor mu? Bence haksızsınız. Yeni moda da her yerden engellemek oluyor herhalde. İletişim yollarını kapatmak sorunu çözmez büyütür. Bu davranışın karşılığı en fazla sevgilinizin doğumgünü geldiğinde kutlamamak olur adamın beynini yemeye ne gerek var?
Büt sınavı sabah 10 da. 1 saatlik bir sınavE peki büte girmek için gelmicek mi büt ne olacak
Turkcell de kim arıyor diye bişey var. Ondan mesaj gelıyor. Siz meşgulken aradı diyeBen bir ayrıntıya takıldım bilenler cevap verebilirmi. Engellediğiniz kişinin sizi aradığından nasıl haberiniz oluyor mesaj nasıl geliyor ben de öyle birsey yok
Onu biliyorum fakat engellediğim kişinin arayıp aramadığından haberim olmuyor bu farklı birsey sanırımTurkcell de kim arıyor diye bişey var. Ondan mesaj gelıyor. Siz meşgulken aradı diye
Allahım dünyada neler var ya, sen mevzuyu biliyorsun
Ben de böyle sopan yok diye adamların canını çıkarsam değerli olur muydum acaba
Beynini yememek için zaten susuyorum engellıyorum. Kendi içimde kızıyorum. Eğer onunla konuşursam o soğukluk hiç gitmiycek. Hemde madem beni gelmemeye tercih edıyor o zaman benimle konuşmasınada gerek yok gelene kadar.
Onu biliyorum fakat engellediğim kişinin arayıp aramadığından haberim olmuyor bu farklı birsey sanırım
Köprüyü geçene kadar değerli olursun, köprüyü geçtikten sonra "nidin diğişti bi idim" diye düşünür durursun.
Kızım sana söyledim, gelin hanım anlasın artık.
Ya çok güldüm yorumuna Allah kurtarsın yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?