- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.046
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahaneye bak.sksksod Sırf bu bahene uyduramayışından bile ayrılabilirsiniz.Az önce konustuk aişsdşisada patlamaya hazır olunbugün cok eski bir sosyal medya hesabıma denk gelmisti onda da bi ünlünün ismi yazıyordu biyografide. Beyefendi ona sinirlendiği için rehberimde ismimi değişmiş biyografimde yazanın ünlü oldugunu sonradan fark etmiş SAİŞDWAİŞDŞAİSDŞİASDİŞSŞİDA bu neeeeeeeeee rehberinden değişiyorsun tepki olarak bile olsa ben bunu nereden göreyim isim değişmek ne ay çıldırcam
Gerçekten salak ya bu erkeklerBence de, saçmalıktan ötesi
Yemedim bence sende yemeAz önce konustuk aişsdşisada patlamaya hazır olunbugün cok eski bir sosyal medya hesabıma denk gelmisti onda da bi ünlünün ismi yazıyordu biyografide. Beyefendi ona sinirlendiği için rehberimde ismimi değişmiş biyografimde yazanın ünlü oldugunu sonradan fark etmiş SAİŞDWAİŞDŞAİSDŞİASDİŞSŞİDA bu neeeeeeeeee rehberinden değişiyorsun tepki olarak bile olsa ben bunu nereden göreyim isim değişmek ne ay çıldırcam
Erkeklerin kafa pek çalışmıyor ya gerçektenAz önce konustuk aişsdşisada patlamaya hazır olunbugün cok eski bir sosyal medya hesabıma denk gelmisti onda da bi ünlünün ismi yazıyordu biyografide. Beyefendi ona sinirlendiği için rehberimde ismimi değişmiş biyografimde yazanın ünlü oldugunu sonradan fark etmiş SAİŞDWAİŞDŞAİSDŞİASDİŞSŞİDA bu neeeeeeeeee rehberinden değişiyorsun tepki olarak bile olsa ben bunu nereden göreyim isim değişmek ne ay çıldırcam
Ama cocuk yurtdışında yalnızken değiştiriyorBen sevgilim diye kaydetmem mesela. Diyelim ben içerdeyim ve erkek arkadaşım aradı ailemden biri telefon ekranında sevgilim yazısını görecekler. 40 tane açıklama yapmak zorunda kalacağım 100 tane soruya cevap vereceğim. İsim soyisim candır.
Az önceki yorumumda da söylemiştim ilk başta isim olarak kayıt etse tabi ki benim için bir sorun yok sonuçta dediğin şeyler olabilir herkesin aile yapısı farklı fakat erkek arkadaşım yurt dışında tek kalıyor ve öncesinde sevgilim iken sonrasında ismimle kayıt ettiği için normal olarak bu durumu garipsedimBen sevgilim diye kaydetmem mesela. Diyelim ben içerdeyim ve erkek arkadaşım aradı ailemden biri telefon ekranında sevgilim yazısını görecekler. 40 tane açıklama yapmak zorunda kalacağım 100 tane soruya cevap vereceğim. İsim soyisim candır.
biz erkolara bir günde küsmedik yaErkeklerin kafa pek çalışmıyor ya gerçekten
Bence sen başka şeylerden de şüphelenmişsin. Tek sebep buysa arayıp bir güzel sorguya çekip öyle engellerdim. Bir seyler karıştırıyorsa bariz ortaya çıkar söylemlerindenAz önceki yorumumda da söylemiştim ilk başta isim olarak kayıt etse tabi ki benim için bir sorun yok sonuçta dediğin şeyler olabilir herkesin aile yapısı farklı fakat erkek arkadaşım yurt dışında tek kalıyor ve öncesinde sevgilim iken sonrasında ismimle kayıt ettiği için normal olarak bu durumu garipsedim
Boşverin daha gençsiniz, yeniliklere yelken açın''biz erkolara bir günde küsmedik'' sözünü söylemeden olmaz ve konuyu kapatma talebinde bulunmak istiyorum...
Sevgili,Mune