Çok Sıkılıyorum..

Immm dinleyin kızçeler çok sevdim ben bu şarkıyı
[video=youtube;ubKtk4myuqg]http://www.youtube.com/watch?v=ubKtk4myuqg[/video]

evet aramızda yas farkı cok oldugundan abimde bende tek cocuk gibi büyüdük..ama ben cocukken neler cektim abimden..her abi az cok yapar belkide benimki cok abartıyodu bazı seyleri annemler bile engel olamıyordu..herseyime cok karısırdı. ( asıl simdi karısması gerekirken cocukken karısıyordu işe bak :) ben 1e 2ye giderke koluma saat verirdi yaz günü..saat 7 de evde olacaksın derdi..millet daha oyun oynuyo hava gayet acık ben 7yi 5 gece eve gelirdim iyi bir fırca yerdim :)) ya ne var daha saat 7 aklım hep cocuklarda kalırdı cok aglardım :KK43: ama simdi düzeldi cok sükür özgürüm artık :KK52:

oy oy kıyamam ben sana :KK16::KK16: aman çok şükür canım maşallah diyelım:nazar: nedir bu çektiğimiz abi illetınden çek erkek milletınden çek şükür kurtulmuşsun :21:

Geldim kizlar geldim benim kocusun muzurlugu ustundeydi kusura bakmayin ciktim ee napiyosunuz bakim

İyi yapmissiniz canim bende bir koca 5 dk rahat birakmaz sagolsun o yuzden ciktim canim kizlar hep kacmis

oy oy kıyamam ben sana :KK16::KK16: aman çok şükür canım maşallah diyelım:nazar: nedir bu çektiğimiz abi illetınden çek erkek milletınden çek şükür kurtulmuşsun :21:

evet yaa masallah gercekten :) küçükken hep dua ederdim Allahım ne olur abim ben uyanmadan işe gitsin ben uyuduktan sonrada işten gelsin diye gecikmeli olarak duam kabul oldu simdi öyle cok az görüyorum ama yanlıs zamanda oldu sanki yaa :KK61:

X