Çok Sıkılıyorum..

öffff ruhum sıkıldı yaaaaa. ders çalışmam gerek ama yokkk.. kafamm uçmuçç nerde bulamıyorummm .. pehh

Son düzenleme:
Oşbuldum :) Hazal üzme tatlı canını bende ablamla kavga ettim geçenlerde bu 1 aydır hep kavgalıyız zaten.Kardeştir düzeliyor daha sonra ama söylenen sözler insanın içinde kalıveriyor..

off canım ya :KK43: ama o benım kalbımı daha çok kırdı kpss devresınde sanırım streslı kötü bı lafda etmedım ama ıncınmış işte söylediği sözlerden bellı yanı. konuşalım derken o benı daha da kırdı ... kırıldık işte :26:

off canım ya :KK43: ama o benım kalbımı daha çok kırdı kpss devresınde sanırım streslı kötü bı lafda etmedım ama ıncınmış işte söylediği sözlerden bellı yanı. konuşalım derken o benı daha da kırdı ... kırıldık işte :26:
Karşılıklı kırılmışsınız canım ne denir ki böyle bir durumda aynı sorunları bende yaşıyorum.Hanfendi benimle aynı evde duramıyormuş o yüzden gitti üniversitesine yurduna..
sana noldu tatlişkom neden kım sınırlendırdı ablan mı:KK53:
Ablama olsa birazcık daha az sinirlenirdim, şimdi sevgilime sinirlendim.Yarı çıplak fotoğrafları olan ki büyük ihtimal fake bir kızı listesine eklemiş! Aramızda bozuktu attım mesajı hemen, yanlışlıkla eklediğini söyledi. Başlarım onun yanlışlığına ! Sinirler bir anda taa en tepeye çıktı,gitti..

Karşılıklı kırılmışsınız canım ne denir ki böyle bir durumda aynı sorunları bende yaşıyorum.Hanfendi benimle aynı evde duramıyormuş o yüzden gitti üniversitesine yurduna..

sanırım bu sefer gidecek olan benım :26::KK25:
Ablama olsa birazcık daha az sinirlenirdim, şimdi sevgilime sinirlendim.Yarı çıplak fotoğrafları olan ki büyük ihtimal fake bir kızı listesine eklemiş! Aramızda bozuktu attım mesajı hemen, yanlışlıkla eklediğini söyledi. Başlarım onun yanlışlığına ! Sinirler bir anda taa en tepeye çıktı,gitti..

ayy canım yaa sakin olmaya çalış tatlım :KK19: aslında sinirlenmekte haklısın :KK25: bak en azından kabullenmiş yanlışlıkla oldu demiş peki sildimi

ayy canım yaa sakin olmaya çalış tatlım :KK19: aslında sinirlenmekte haklısın :KK25: bak en azından kabullenmiş yanlışlıkla oldu demiş peki sildimi
Hı hıı sildi canım yok bir de silmeseydii çok inatımdır neler neler yapardım ona! Sakin gibiyim zaten öğlen tartıştık o zamandan beri gergindim bu vesileyle patlamış oldum. Çok seviyorum ama birde şöyle yapması yok mu.... Sende var mı bir sevdicek canımm? :)

Sanırım bu sefer gidicek olan benim yazmışsın canım araya karışmış.Gitmek çözümse gidelim ama ya çözüm değilse ?

Hı hıı sildi canım yok bir de silmeseydii çok inatımdır neler neler yapardım ona! Sakin gibiyim zaten öğlen tartıştık o zamandan beri gergindim bu vesileyle patlamış oldum. Çok seviyorum ama birde şöyle yapması yok mu.... Sende var mı bir sevdicek canımm? :)

oh oh ne güzel erkekler anca anlıyo :KK52: o bir akrep kızı :KK53:
Vardı :KK1: biz yakın bi sürede ayrıldık canım yanı 3 ay flan oluyo :KK16:

Son düzenleme:
uuuuuu çok tehlikelii! :KK51:
Artık hiç yok sanırım ne diyim hayırlısı tatlım :KK61:

Pek sağlıklı bir ilişki değildi zaten canım ya.. nasıl desem biraz serbest bırısydı eh bıde kıskanç olunca yürümüyo :26:
sağ ol tatlım cümlemiz için :KK70:

Son düzenleme:

evet aramızda yas farkı cok oldugundan abimde bende tek cocuk gibi büyüdük..ama ben cocukken neler cektim abimden..her abi az cok yapar belkide benimki cok abartıyodu bazı seyleri annemler bile engel olamıyordu..herseyime cok karısırdı. ( asıl simdi karısması gerekirken cocukken karısıyordu işe bak :) ben 1e 2ye giderke koluma saat verirdi yaz günü..saat 7 de evde olacaksın derdi..millet daha oyun oynuyo hava gayet acık ben 7yi 5 gece eve gelirdim iyi bir fırca yerdim :)) ya ne var daha saat 7 aklım hep cocuklarda kalırdı cok aglardım :KK43: ama simdi düzeldi cok sükür özgürüm artık :KK52:

X