- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
insanın kalbi kırılınca daha da cok acıyorya insanın canı tek kavga olsa yine iyi
ya öyle incitcek bı lafta demedim en iyisi birazda zamana bırakmak :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insanın kalbi kırılınca daha da cok acıyorya insanın canı tek kavga olsa yine iyi
gel canım gel hoşgeldin
Oşbuldum :) Hazal üzme tatlı canını bende ablamla kavga ettim geçenlerde bu 1 aydır hep kavgalıyız zaten.Kardeştir düzeliyor daha sonra ama söylenen sözler insanın içinde kalıveriyor..tabiki hosgeldin :)
Oşbuldum :) Hazal üzme tatlı canını bende ablamla kavga ettim geçenlerde bu 1 aydır hep kavgalıyız zaten.Kardeştir düzeliyor daha sonra ama söylenen sözler insanın içinde kalıveriyor..
Sadece canım sıkılıyordu, oysa şimdi sinirden kudurmak üzereyim!!!!!
Karşılıklı kırılmışsınız canım ne denir ki böyle bir durumda aynı sorunları bende yaşıyorum.Hanfendi benimle aynı evde duramıyormuş o yüzden gitti üniversitesine yurduna..off canım ya ama o benım kalbımı daha çok kırdı kpss devresınde sanırım streslı kötü bı lafda etmedım ama ıncınmış işte söylediği sözlerden bellı yanı. konuşalım derken o benı daha da kırdı ... kırıldık işte :26:
Ablama olsa birazcık daha az sinirlenirdim, şimdi sevgilime sinirlendim.Yarı çıplak fotoğrafları olan ki büyük ihtimal fake bir kızı listesine eklemiş! Aramızda bozuktu attım mesajı hemen, yanlışlıkla eklediğini söyledi. Başlarım onun yanlışlığına ! Sinirler bir anda taa en tepeye çıktı,gitti..sana noldu tatlişkom neden kım sınırlendırdı ablan mı
Karşılıklı kırılmışsınız canım ne denir ki böyle bir durumda aynı sorunları bende yaşıyorum.Hanfendi benimle aynı evde duramıyormuş o yüzden gitti üniversitesine yurduna..
sanırım bu sefer gidecek olan benım :26:
Ablama olsa birazcık daha az sinirlenirdim, şimdi sevgilime sinirlendim.Yarı çıplak fotoğrafları olan ki büyük ihtimal fake bir kızı listesine eklemiş! Aramızda bozuktu attım mesajı hemen, yanlışlıkla eklediğini söyledi. Başlarım onun yanlışlığına ! Sinirler bir anda taa en tepeye çıktı,gitti..
Hı hıı sildi canım yok bir de silmeseydii çok inatımdır neler neler yapardım ona! Sakin gibiyim zaten öğlen tartıştık o zamandan beri gergindim bu vesileyle patlamış oldum. Çok seviyorum ama birde şöyle yapması yok mu.... Sende var mı bir sevdicek canımm? :)ayy canım yaa sakin olmaya çalış tatlım aslında sinirlenmekte haklısın bak en azından kabullenmiş yanlışlıkla oldu demiş peki sildimi
Hı hıı sildi canım yok bir de silmeseydii çok inatımdır neler neler yapardım ona! Sakin gibiyim zaten öğlen tartıştık o zamandan beri gergindim bu vesileyle patlamış oldum. Çok seviyorum ama birde şöyle yapması yok mu.... Sende var mı bir sevdicek canımm? :)
ya öyle incitcek bı lafta demedim en iyisi birazda zamana bırakmak :26:
o an kendi morali bozuktu belkide o yüzden hassas davranmıstır canımzaman gecipte kendi morali yerine gelince düzelir zaten
uuuuuu çok tehlikelii!oh oh ne güzel erkekler anca anlıyo o bir akrep kızı
Vardı biz yakın bi sürede ayrıldık canım yanı 3 ay flan oluyo
uuuuuu çok tehlikelii!
Artık hiç yok sanırım ne diyim hayırlısı tatlım
Öyle diyorsan öyledir canım inş. gönlüne göre birisi çıkar karşınaPek sağlıklı bir ilişki değildi zaten canım ya.. nasıl desem biraz serbest bırısydı eh bıde kıskanç olunca yürümüyo :26:
sağ ol tatlım cümlemiz için
sağ ol tatlım öyle tabı ama ....:26: sen kaç kardeşsin canım
Öyle diyorsan öyledir canım inş. gönlüne göre birisi çıkar karşına
bir tane abim var sadece..benden 8 yas büyük
en küçük sen