Çok sıkıldım,yeni aktiviteler

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.115
1.495
34
Merhabalar.İstanbulda yaşıyorum,kamuda öğretmen olarak çalışıyorum.Okuldaki arkadaşlar genellikle evli oldukları için çok fazla onlarla sosyalleşmem mümkün olmuyor.Yeni insanlar tanımak,sosyalleşmek istyorum.
Bir kurs olur,başka bir şey olur,nerden başlasam bilmiyorum.
Yenilik istiyorum sadece.Önerileriniz varsa alabilirim,

Merhabalar.İstanbulda yaşıyorum,kamuda öğretmen olarak çalışıyorum.Okuldaki arkadaşlar genellikle evli oldukları için çok fazla onlarla sosyalleşmem mümkün olmuyor.Yeni insanlar tanımak,sosyalleşmek istyorum.
Bir kurs olur,başka bir şey olur,nerden başlasam bilmiyorum.
Yenilik istiyorum sadece.Önerileriniz varsa alabilirim,
Spor salonu , Kütüphane , Tiyatrolar, Söyleşiler , Gezi turları vs vs

Beyoğlu'nda Hazopulo ve Atlas Pasajı'nı ve Aslıhan Sahaflar çarşısını gezin. Hazopulo pasajındaki çay ocağında benim yerime de bir çay için hatta.😊 Çok renkli ve ilgi çekici şeylere denk gelirsiniz. Esnafa sorular sorarken, sizinle aynı ürünlerle ilgilenen biri ile sohbet etme imkanınız olur. Ortak ilgi alanı bulabileceğiniz arkadaş çevresi edinirsiniz. Hiçbiri olmasa, ruhunuz açılır. İstanbul çok kalabalık, o yüzden belki de herkes çok yalnız.

Beyoğlu'nda Hazopulo ve Atlas Pasajı'nı ve Aslıhan Sahaflar çarşısını gezin. Hazopulo pasajındaki çay ocağında benim yerime de bir çay için hatta.😊 Çok renkli ve ilgi çekici şeylere denk gelirsiniz. Esnafa sorular sorarken, sizinle aynı ürünlerle ilgilenen biri ile sohbet etme imkanınız olur. Ortak ilgi alanı bulabileceğiniz arkadaş çevresi edinirsiniz. Hiçbiri olmasa, ruhunuz açılır. İstanbul çok kalabalık, o yüzden belki de herkes çok yalnız.
Çok teşekkürler.Ne güzel söylemişsiniz,kalabalıktan yalnızlığımız

Çok teşekkürler.Ne güzel söylemişsiniz,kalabalıktan yalnızlığımız
Aklıma Kaybedenler kulübü filmi repliği geldi...
"Bunca insan yalnızken, neden bunca insan yalnız?"

Neyse. Benim size tavsiyem naçizane, önce kendinizle tek başına sosyalleşmenin, kendinizle renkli ve keyifli zaman geçirmenin faydası olur çünkü, kendini memnun edemeyen insan, başkasından gelecek hiçbir etkileşimden keyif alamaz. Bir gün de Kadıköy'deki Salı pazarına gidin, ay ben galiba İstanbul'u gezmeyi özlemişim.🥳

bence önce kendinizle baş başa gezmeyi, keşfetmeyi denemelisiniz. sonrasında zaten sizi daha çok çeken aktiviteyi bulur, bu alanda sosyalleşmeye, kulüplere, kurslara katılmaya başlarsınız.

İstanbulda reklam olmayacaksa masterpiece kursları var süper kafa dengi arkadaşlar bulabilirsiniz. Ortam da süper.
Ayrıca turlar var. Mesela Hauser geliyor Belgrad’a ve Türkiyeden tur yapılacak. Benim gebeliğim çok ilerlediği için katılamayacağım ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sonra sanat turları oluyor. Yani insanın biraz parası varsa bu dünyada sıkılması bence çok zor.

X