J janissa Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2011 27 0 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi janissa #1 kızlar çok şık ve kaliteli, örgü merakı olan bayanlar için örgü bebek şekeri satan bir site buldum. üstelik çokda hesaplı,çok ucuz geldi bana. ben haziran annesi olacağım inşallah. hemen sipariş verdim.her renkten karışık olarak yaptırıyorum.kızım için en güzeli ve en özeli olsun istiyorum. ilgilennenlere avsiye ederim.... benim bebek şekerlerim bunlardan olacak işte... Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Son düzenleme: 25 Mayıs 2011
kızlar çok şık ve kaliteli, örgü merakı olan bayanlar için örgü bebek şekeri satan bir site buldum. üstelik çokda hesaplı,çok ucuz geldi bana. ben haziran annesi olacağım inşallah. hemen sipariş verdim.her renkten karışık olarak yaptırıyorum.kızım için en güzeli ve en özeli olsun istiyorum. ilgilennenlere avsiye ederim.... benim bebek şekerlerim bunlardan olacak işte... Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri