• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Cok sik elbiseler!

SamsunGuzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
17
0
86
34
Hollanda
Merhaba kizlar,
Benim begendigim elbiseleri sizlerle paylasmak istiyorum, belki sizlere fikir olur.
Nisan, dugun veya Balo'da artik nerede giymek isterseniz, heryere uygun olabilecek elbiseler.
Umarim yardimci olabilirim:)

Bu siyah elbise benim favorim, nisanimda mesela cok guzel gider..(daha cok var ama ):P

Buda cok hos..

Son düzenleme:
ben buna bayıldım kınamda boyle bır elbıse dıkınmeyı dusunuyodum hayalımdekı cızgılerı gercege doktugun ıcın sonsuz tesekkurler...cok mutluyum yuppiiiii...[URL=http://img15.imageshack.us

hepside cok guzeller emegine saglik
ben bunu cok begendim

74698009.jpg

20499498.jpg

bunu çok beğendm yanındaki kırdelası ve geniş eteği tam benim istediğim gibi yürürken hava katıyor aklınızda osun

ben de çoookkk beğendim...
ama ben kapalıyım giymem hiçbirini...
ama açık olanlar için çooookkk güzel...
ama siyah tercih etmem...
cıvıl cıvıl şıkır şıkır olsun...

ben nişan elbisemi aldım bile :D ama aç gözlülük ah hala bakıyorum başka güzel ne var diye sağol arkadaşım.

çok süperler:lepi: özellikle sırt dekolteli olanlar müthiş bence!beyaz ve siyahlar favorimdir her zaman!...:hooray:

Canım içinde çok zarif olanları var.Ellerine sağlık.Eğer bu başlığa girdiğimde benim zevkime hitap etmediğini görseydim bütün resimlere bakma zahmetini göstermezdim.Yorum da yapmaz hemn çıkardım.

hepside çok güzel canım benim nişanım olmadı ama kına gecemde hem bindallı giydim hemde kabarık straptez bir kıyafet giymiştim

şebnemcim müdahele etmek gibi olmasın sadece öneri benimki,sanırım memursun.Takımı her ortamda giyebilirsin ilerde.ıstersen böyle bir günde şık bir elbise giy.Bir farkı olsun o günün.Ben de senin gibi uzun değilim ama uzun kıyafetler gayet hoş duruyor.Haklısın kabarık tuvaletler hoş olmuyor.Hele ki ev ortamında.Belki açık modellerden hoşlanmıyorsun ama açık olmayıp da gayet hoş olan abiyeler var.

sağol bersu haklısın aslında boyum 1.57 anca var uzun elbiseler güzel dururmu gerçekten bilmiyorum var mı örnek modeller

Canım eğer bulursam sana burdan yollarım resimleri .Ben de senin gibi minyonum hemen hemen.Merak etme güzel durur tabi ki.Önemli olan senin üstündekini severek taşıman.

Back