Çok Şık 37 Numara Stiletto Kaçırmayın (son sayfada)

Kiz lavanya tam banlanacak zamani buldun bacim ya yelegi yarin vercektin kargiya tam denk gelcekti gitcem ben vaktim kalmadisitede yokmu maili olan biri ona yazda senin mailini versin bana halledelim aliim yelegi.bak bu gece bekliyorum haaaaa

Kiz lavanya tam banlanacak zamani buldun bacim ya yelegi yarin vercektin kargiya tam denk gelcekti gitcem ben vaktim kalmadisitede yokmu maili olan biri ona yazda senin mailini versin bana halledelim aliim yelegi.bak bu gece bekliyorum haaaaa

tutyacığım sorma benim için de çok ters bir zamana denk geldi.şimdi de ben geldim sen yoksun.hoş bu saatte aykta olman mümkün deil

canım 5 dk engelindeyim mail attım sana ama bir mail daha gerekli dur atıcam şimdi

bir de bu var. bu tarzda mavi beyaz denizci tarzı daha var bide
38 numara 17 tl
Eki Görüntüle 1002115 Eki Görüntüle 1002116

Eki Görüntüle 1002020 Eki Görüntüle 1002021
siyah 38 no 25 tl bir kaç defa giymişimdir
mavi 38 no 25 tl bir defa giydim

converse satilmistir...........

Arkadaşlar converse az da olsa kullanılmıştır 41 numara fakat kalıbı çok dar olduğundan 40 numara aslında
Hiç bir yerinde sıkıntı yok sırf dar olduğundn satıyorum unisex model

Fiyatlarını araştırabilirsiniz ben 38 tl ye vericem azda olsa kullanıldığı için

Eki Görüntüle 967362 Eki Görüntüle 967364

gri simli polaris ayakkabı 30 tl 1 defa kullandım sıfır gibi

pembe polaris ayakkabı 25 tl

Eki Görüntüle 967589 önü kapalı süet ayakkabılar

bir de bu var. bu tarzda mavi beyaz denizci tarzı daha var bide
38 numara 17 tl
Eki Görüntüle 1002115 Eki Görüntüle 1002116

Eki Görüntüle 1002020 Eki Görüntüle 1002021
siyah 38 no 25 tl bir kaç defa giymişimdir
mavi 38 no 25 tl bir defa giydim

Kalan ürünler...Önceki sayfalara bakmayın arkadaşlar....

arkadaşlar geçen dolabımı düzenlerken fotoğraflarını çekmiştim şimdi yüklemek nasip oldu.Pek çizme giyen birisi değilim o yüzden hala etiketiyle duruyor.kotondan 90 tl ye aldım 55 tlye vericem 37 numara ama ben 38 giyiyorum ve bana oldu 38 giyenlerede rahat olur diye düşünüyorum

haydi kizlar bu guzel cizmeyi kacirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…