- 20 Mayıs 2015
- 17
- 2
- 35
- Konu Sahibi zehirlisarmasik
neden konuyu baltalıyorsun arkadaşım? konu ilgini çekmiyorsa ve yardımcı olmak istemiyorsan susabilirsin.vah vaaaaaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden konuyu baltalıyorsun arkadaşım? konu ilgini çekmiyorsa ve yardımcı olmak istemiyorsan susabilirsin.vah vaaaaaah
İyde sanki sevgilin robotmu ki sürekli istek olsun 8 9 saat bekleseydin bari arka arkaya sevgilin tukenmistir yazıkregl olduğum için çok fazla fantezi yapamadık. oral ile yetintik.
neden konuyu baltalıyorsun arkadaşım? konu ilgini çekmiyorsa ve yardımcı olmak istemiyorsan susabilirsin.
regl olduğum için çok fazla fantezi yapamadık. oral ile yetintik.
vaktimiz kısıtlıydı.İyde sanki sevgilin robotmu ki sürekli istek olsun 8 9 saat bekleseydin bari arka arkaya sevgilin tukenmistir yazık
bu fake olayı ne, cidden anlam veremedim. cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
vaktimiz kısıtlıydı.
arkadaşım nasıl bir şey yaşamam gerekiyor gerçek olduğuna inanman için?Biraz zeka kirintisi olsa gerçek olmadiğini bu kadar belli etmezdin. Bende gerçekten yardima ihtiyacin var sanmiştim.
Evet baya kısıtlıymış vaktiniz ( dört saat) evet ben de yardım etmek istedim ilk okuduğumda. Başka işiniz yok demi?bu fake olayı ne, cidden anlam veremedim. cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
vaktimiz kısıtlıydı.
diyorum ya bunlar hep fazla izlemekten sanıyorlar ki hayat öyle hayaller 4 saat hayatlar 4 dk
evli değilim. teşekkürler. deneyeyim.bence boşan. ya da dur ani karar verme. regl değilkende bi dene. belki beğenirsin.