Merhaba, benim bir süredir içinden çıkamadığım bir durum var. Çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum ama sanırım biraz fazla ön yargılıyım.
Şöyle ki yaklaşık 2 sene önce gittiğim kursta birinden görür görmez etkilendim ve göz göze geldiğimiz an o da aynı şekilde bakıyordu. Şu ilk görüşte dedikleri hesap sanırım ve kursun daha ilk günlerinden itibaren aynı arkadaş grubu içerisinde yer aldığımız için yakın arkadaş olduk ama her ne kadar belli etmemeye çalışsa da bana karşı olan davranışlarını, ilgisini, heyecanını çok net görebiliyordum ve henüz tam tanımıyor olduğum için umut vermemek adına kendi hislerimi belli etmemeye çabalıyordum. Tanıdıkça da korktuğum başıma geldi ve farklı olduğumuzu görmeye başladım. Özellikle ailelerimiz, siyasi ve dini bakış açılarımız biraz farklıydı. Onunda bu farklılıklardan dolayı; hislerini, duygularını, bastırmaya çalıştığını düşünüyorum. Yani karşılıklı anlaşmışız gibi, hislerimizi görmezden gelmeye çalışarak 2 senedir arkadaşlığımız devam ediyor.
Zaman geçtikçe unuturuz, geçer elbet diye düşünmüştüm ama geçmedi ve ben 2 senedir yoluma devam edemedim ( sanırım o da edemedi hayatına birileri girmediğine göre ) Bu aralar biraz daha farklı konuşmaya başladı yani artık adım atmaya çalışıyor sanırım ''artık hayatımı yoluna koyucam, daha iyi bir iş bulucam'' felan demeye başladı ve duygularını artık saklamaya çalışmıyor gibi.. Sanırım artık açılmayı düşünüyor.. Sizce ne yapmalıyım? Açıldığı taktirde, ilişkinin daha başındayken; tereddütlerimi, kafamdaki soru işaretlerini onunla paylaşmalı mıyım? Yoksa zaman herşeyi gösterir elbet diyerek ilişkiyi biraz akışına mı bırakmak lazım? Çok sevince çok ta kırılıyor insan.. Onun hem onu hem kendimi üzmekten korkuyorum :/