çok seviyorum yardım :(

Hakkaten bide taktik veriyolar. Sevgilisi olan bi kıza asılan bi erkek olsaydı konu, neler neler denirdi burda ama maşallah kızımız o kadar masum anlatıyo ki...

Bu zamana kadar iki erkeğe ilanı aşk ettim , birinde 17 yaşındaydım, diğerinde de 23, ikisinde de ters tepti, hiç bulaşma derim:)))))

Bir erkek bi kizdan hoslandimi havada karada sevgilisi olsun olmasin gidip o kizi buluo o sende bi etki birakmis ama sen onda bi etki birakmamissin bide uzun sureli iliskiden sonra sana yazik olur incinirsin akisina birak

Yazilmasi gerekenler yazilmis ekleme yapayim.

Erkekler sanildigi kadar aptal degiller, isterseniz atomu parcalama formulu sorun...

Ona ilginiz varsa bunu bahane ettiginizi anlarlar, aynisi bize yapilsa biz anlamiyor muyuz?

O nedenle kendiniz niyetinizi bilirken mesleki konuda mesajlasmaniz sevgili olan birinin aklina girme cabanizi mesrulastirmaz.

Ustelik cocuk hislerinizin farkinda oldugu icin seve seve muhbabetin seyrini degistirebilirdi ama sonuc ortada.

Bir de kadinin ilk adimi atmasindan bahsedilmis.

İki taraf da birbirinden cok net sekilde etkilenmistir artik arkadaslik esigi bariz asilmistir...

O noktada askin ilani ne taraftan gelse fark etmez cunku karsilikli hisler barizdir.

Ama boyle bir taraf icin icin yanip diger taraf her seyden haberdar oldugu halde umursamiyorken...

Kiz tarafinin adim atmasini onerenler olmus hayretler icinde okudum.

Cocuk o yone hic sapmamis, o yola hic cikmamis ki kiz nereye atsin adimi...

Adını soy adını öğren facebook'dan ekle. Bir şekilde muhabbetler açar iki arkadaş olursunuz belki. Gerisi gelecekse de sonra gelir zaten. Ama sana iki tavsiyem var; Birincisi; ilişkileri sallantıda da olsa sevgilisi olan kimsenin peşine düşme etik ve ahlak dışı, yakışmaz. İkinciside; ayrılmış olsalar da çocuk 4 yıllık bir ilişkiden yeni çıkmış o kızı unutması uzun zaman alır senle yakınlaşınca yada çıkınca o kıza geri dönmesi, o kızı unutmak için seni kullanması gibi her ihtimali göze alarak hareket et edeceksen..

pes pes pes. sevgilisi var iken msj attiginizda karsilik verseydi elinizden geleni yapip adami ayartcaktiniz degilmi? hemde sevgilisi oldugunu hic dusunmeden! neden cunku bir defa girdunuz ve cok etkilendiniz buyuzden 4yillik iliskisinin hic bi onemi yokk ha bide sallantidayken! arkadasim sen leyla mecnun hikaysinu iyi ogren. eksik bilionn senden leyla fln olmazzz

Güzelim sokak serserileri gibi içip içip adama mesaj atmışsın gelip burada konuşuyorsun. Ayrıca konunu tekrar okudum orayı kaçırmışım yani kız arkadaşı olduğunu, emin ol senin ev arkadaşın erkek arkadaşına demiştir oda ona söylemiştir onun çoktan haberi vardır bayağı bir küçük duruma düşmüşsün bence daha fazla düşme. Çok masumca sevgili olan bir ama mesaj atmanın nesi masumca? Allah böyle kızlardan korusun bizi amin.

Bende taktik verdim ama git sen ilk adımı at diye değil, birde gece yarısı okudum tam anlamamıştım olayı birinin yorumunu görünce tekrar okudum da anladım gözümden kaçmış eminim çocuk anlamıştır hoşlandığını istese yaklaşırdı demek ki istemiyor.

benim bildiğim leyla içip içip ferhata (mecnun değil dikkatini çekerim yani onun bir şirini varken ) mesaj atmaz

Ne yazdiginizi bilmiyorum zaten kimsenin mesajini alintilamadim.

Mesajimi alintilamissiniz.

Galiba derinlemesine okuduktan sonra hemfikir olmusuz...

Ne olursa olsun 4 senelik bir ilişki öyle kolay kolay bitmez. Sevgi bitse bile alışkanlık var. Bu durumda olan bir erkekte kadın da tehlikelidir.Ki bence çocuk kızı hala seviyor. Yoksa hiçbir erkek böyle fırsatları kaçırmaz.Yaptığınız davranış da hiç etik olmamış ayrıca Bence kendinizi küçük düşürmeyin.

inşallah dönüp yüzüne bile bakmaz sevgilisi olan bir erkeğe mesaj atmak nedir ayıp ne hale gelmişiz

iyi de, msjina cevap verecek kadar duygusu dusuncesi varsa sana karsi, zaten o adim atar.. gunde 80 kez karsilasmaniz gerekmiyor bunun icin.. neticede biliyor seni..
bi de umursamamis bi iki kez, kendini yine oyle bi duruma dusurmemek adina yazma derim.. zaten 'sallamadigi kiz' imaji cizmissin yeterince onun gozunde.. sevgilisi varken bile bile msj atman ayri dusukluk olmus..
4 yillik iliski de az degil.. yarali erkegi hayata donduren kiz imaji sana cekici gorunse de, elinde patlama ihtimali de yuksek..

Sevgilisi vArken ne cesaret adama msj atıosunuz.ilişkisi sallantıda olabilir bu ayrıldıkları anlamına gelmez.milletin sevgilisine yapışmayın bi bitin artık ya!

hata 1: sevgilisi olan adama mesaj yazmak
hata 2: aklınızda başka biri varken, biriyle flört etmek/ görüşmek
hata 3: kafam güzel bahanesiyle insanları taciz etmek
hata 4: uzun süreli ilişkisi henüz biten bir adama ilan-ı aşk etmeyi düşünmek
hata 5: size zerre ilgi göstermeyen birini bu deredece zorlamak

çözüm: unutmaya çalışın zira yarabandı olursunuz daha da ötesi olmaz.

Sevgilisi vArken ne cesaret adama msj atıosunuz.ilişkisi sallantıda olabilir bu ayrıldıkları anlamına gelmez.milletin sevgilisine yapışmayın bi bitin artık ya!
tercih edilen, ugruna sevgili birakilan, esas kiz olacaklar ya, akillarinca! Allah uzak tutsun..

ne kadar kötü insanlarsınız bütün yaptığınız insanların duygularını hiçe alıp eleştiri yağmuruna tutmak. Klavye başında insanların kalbini kırıp, aşağılamak hoşunuza gidiyor. Asıl yanlış bende ki sizden tavsiye istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…