merhaba hanımlar,
saçma sapan bir şey yapmayayım diye danışmak istedim size. Ekim ayında evimize bir arkadaş daha aldık. O taşınırken evimize sevgilisi ve onun bir arkadaşıyla geldiler. Yeni ev arkadaşımla bende o anda ilk defa tanıştım çok yüzeysel bir şekilde. Sevdiğim insanı onun sayesinde tanımış oldum. Eşyalarını taşımaya gelenlerden onu görünce hani derler ya vurgun yemiş gibi oldum nevrim döndü. Sohbetimiz de yok hangisi sevgilisi de bilmiyorum. Şükür ki sevgilisinin arkadaşı çıktı. Ev arkadaşım yerleşti eve bir ay kendi kendimi yedim, gece gündüz çocuk aklımdan çıkmaz oldu. Bir ay sonunda arkadaşımla biraz yakınlaşınca söyledim artık çünkü çocuğu hiç tanımıyordum, karşılaşma ihtimalimiz de yok denecek kadar azdı. Söyledim ben bu çocuktan çok hoşlandım diye şaşırdı ama çok yakışırsınız birbirinize dedi. Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir dedi ama sevgilisi varmış dört yıllık kızla ilişkileri sallantılıymış. Benim moral iki hafta yerlne de dayanamadım bi kaç bahaneyle şu konuda sana danışabilir miyim falan diye mesaj attım.Görüşme yaratmaya çalıştım. olmadı. Yardımcı oldu ama benim gönlüm soğumadı. Yılbaşında kafam güzelken bi daha mesaj attım umursamadı. Yılbaşından sonra sildim numarasını bi daha mesaj atmayayım diye, biriyle çıkmaya başladım aklımda sadece gene o vardı. Aklımda başkası varken biriyle çıkmak diğer insana da haksızlık dedim ondan da ayrıldım.Sonradan öğrendim o da kız arkadaşından ayrılmış. Bu gece rüyamda onu görerek uyandım içim parçalandı, uyanıp oturup ağladım hala da ağlıyorum . Bi mesaj yazdım ilan-ı aşk eden numarası yok gönderemedim. Yarın sabah numarasını bulup göndericem , göndersem mi ondan da emin değilim ama hiç bi şekilde karşılamıyoruz. metrobüse aynı duraktan binme olasılığımız var diye deli divane gibi her binene bakıyorum belki o da gelir diye. Bi tavsiye verin ne yapayım modern zamanın Leyla'sı oldum resmen