çok seviyorum yardım :(

ne kadar kötü insanlarsınız bütün yaptığınız insanların duygularını hiçe alıp eleştiri yağmuruna tutmak. Klavye başında insanların kalbini kırıp, aşağılamak hoşunuza gidiyor. Asıl yanlış bende ki sizden tavsiye istedim
Klavye başında sevgilisi olanlara mesaj atmiyorlar en azından .

ne kadar kötü insanlarsınız bütün yaptığınız insanların duygularını hiçe alıp eleştiri yağmuruna tutmak. Klavye başında insanların kalbini kırıp, aşağılamak hoşunuza gidiyor. Asıl yanlış bende ki sizden tavsiye istedim
Kötü olan sensin. sen adamın sevgilisinin duygularını hiçe sayıp mesaj atarken bir şey yok millet seni elestirince mi kötü.iinşallah en kisa zamanda hayirlisiyla barisirlar. Çocuk seni sevmiyor işte istemiyor .ssevmeyecek o şu an eski sevgilisini ozluyor. 4 sene gecirmis =) aklı fikri onda

Hiç bir zaman bi Erkeğin peşinden koşma canim.biriyle olacaksa çocuk anlar o seni sevdikçe sen bunu anladıkça onu seversin ya da sende sevdiğin zaman o iş olur Allah kısmet ederse de evlenirsiniz...

4 yıllık ilişkisi olan birini ayarlamaya çalışmışsın ve burada ki insanlara mı kötü diyorsun. :KK57:
Burada herkes birbirine yardım eder aç bak oku o konuları, o adamın sevgiliside insan değil mi oda bir kadın. Ev arkadaşında seni iyi gaza getirmiş yakışırsınız falan ona da pes. Güzelim senin haberin gitmiştir ona bir şey olacağı varsa olurdu bence zorlama. Çocuk gayet düzgün bir çocukmuş ki seninle oynamamış. bence bu işin peşini bırak ve yeni bir yön çiz.

yok ya :KK53: diyene bak hele :KK53:
sen sevgilisi oldugunu bile bile adama mesaj atinca, adamin sevgilisini komple yoksaymis olmayasin? birak bu demogojileri, kimseyi kandiramazsin, yerler seni burda :KK14:

Kötü olan sensin. sen adamın sevgilisinin duygularını hiçe sayıp mesaj atarken bir şey yok millet seni elestirince mi kötü.iinşallah en kisa zamanda hayirlisiyla barisirlar. Çocuk seni sevmiyor işte istemiyor .ssevmeyecek o şu an eski sevgilisini ozluyor. 4 sene gecirmis =) aklı fikri onda
:KK53: :KK70:
simdi bi de bizi 'aska saygi duymayanlar' ilan eder..

daha ortada fol yok yumurta yok, hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin bir çocuğa kör kütük aşık olmuşsun, numarasını alıp sevgilisi varken mesaj atmışsın, yoklayıp duruyorsun... bir erkek daha en başta böyle peşinden koşan bir kıza saygı duymaz. itici olursun.

Hep birlikte bu duaya amin diyelim. Barışsınlar =)

merhaba hanımlar,
saçma sapan bir şey yapmayayım diye danışmak istedim size. Ekim ayında evimize bir arkadaş daha aldık. O taşınırken evimize sevgilisi ve onun bir arkadaşıyla geldiler. Yeni ev arkadaşımla bende o anda ilk defa tanıştım çok yüzeysel bir şekilde. Sevdiğim insanı onun sayesinde tanımış oldum. Eşyalarını taşımaya gelenlerden onu görünce hani derler ya vurgun yemiş gibi oldum nevrim döndü. Sohbetimiz de yok hangisi sevgilisi de bilmiyorum. Şükür ki sevgilisinin arkadaşı çıktı. Ev arkadaşım yerleşti eve bir ay kendi kendimi yedim, gece gündüz çocuk aklımdan çıkmaz oldu. Bir ay sonunda arkadaşımla biraz yakınlaşınca söyledim artık çünkü çocuğu hiç tanımıyordum, karşılaşma ihtimalimiz de yok denecek kadar azdı. Söyledim ben bu çocuktan çok hoşlandım diye şaşırdı ama çok yakışırsınız birbirinize dedi. Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir dedi ama sevgilisi varmış dört yıllık kızla ilişkileri sallantılıymış. Benim moral iki hafta yerlne de dayanamadım bi kaç bahaneyle şu konuda sana danışabilir miyim falan diye mesaj attım.Görüşme yaratmaya çalıştım. olmadı. Yardımcı oldu ama benim gönlüm soğumadı. Yılbaşında kafam güzelken bi daha mesaj attım umursamadı. Yılbaşından sonra sildim numarasını bi daha mesaj atmayayım diye, biriyle çıkmaya başladım aklımda sadece gene o vardı. Aklımda başkası varken biriyle çıkmak diğer insana da haksızlık dedim ondan da ayrıldım.Sonradan öğrendim o da kız arkadaşından ayrılmış. Bu gece rüyamda onu görerek uyandım içim parçalandı, uyanıp oturup ağladım hala da ağlıyorum . Bi mesaj yazdım ilan-ı aşk eden numarası yok gönderemedim. Yarın sabah numarasını bulup göndericem , göndersem mi ondan da emin değilim ama hiç bi şekilde karşılamıyoruz. metrobüse aynı duraktan binme olasılığımız var diye deli divane gibi her binene bakıyorum belki o da gelir diye. Bi tavsiye verin ne yapayım modern zamanın Leyla'sı oldum resmen
Tatlım bence sakın mesajla halletme işini ben öyle bir salaklık yaptım ve hiç iyi şeyler olmadı... Hem karşısına çıkıp açılırsan cesaretinden dolayı senden etkilenebilir

Uvvv atarlı modern Leyla :confused:Evet cicim biz sevgilisi olan adamlara yavşayan , boyunun ölçüsünü alıp hâlâ uslanmayan, birde bunun için taktik isteyen mezhebinin genişliği , gururunun genişliğini bine katlayan mahlukatları aşağılamaktan çok hoşlanıyoruz. :KK8::cool:O değilde avcunu iyi yalamışsın ,bu kafayla da daha çok yalayacağa benziyorsun MODEREN LEYLA :KK8::KK14:

X