YAW KONU SAHİBİ KONUYU AÇMIŞ GİTMİŞ
SADECE 39 DK ÖNCE AÇMIŞ, ŞU KADAR BİLE DAYANAMAMIŞ
BOŞVERİN YAZMAYIN YAW
kızlar sayfayı yenilememiştim bende diyorum hiç kimse mi olmaz bu saatteAynen çok var böyle yapan sinir oluyorum
Bilmiyorum ya maalesef tek ortak arkadaşımız vardı o da gitti. Karşılaşırım ümidiyle çalıştığı okula gitmekten de çekiniyorum.1. İlişkileri uzunmus geri dönme ihtimalleri olabilir
2. Cocuk eskısını unutmak ıcın senı kullanabılir
3. Yılbasındakı mesajına cevap vermemıs
4. Ortak bir grup bulusması olmadıkça bence mesaj atıp kendını dusurme
Amacın neydi amacın?mesajlarıma cevap vermedi değil hepsine cevap verdi, ben zaten önce arkadaş olayım tanıyım istedim. Ama ev arkadaşım evden ayrıldı memleketine döndü. Tek ortak arkadaşım o vardı o da yok şimdi. Sevgilisi varken attığım mesajlarda öyle sarkma falan değil herkes beni topa tutmuş. O bi üniversitede çalışıyo bende onun çalıştığına benzer bi pozisyona başka bi üniye girme aşamasındaydım. Onları danışıyodum en azından sohbet olsun diye
ama zaten son bi senedir sürekli ayrılıp barışıyolarmış, zaten çok vicdan azabı çektim bu durum yüzünden. hepi topu 5 aydır 4 defa mesajlaşmışızdır.Amacın neydi amacın?
Çocugu basbaya muhabbet kurup ayartmak istemişsin. Bide nasıl masum anlatıyo.
Günün birinde sevgiline sen gibi biri denk gelirde anlarsın inş
İşte ben ondan adım niye bekliyeyim diyorum. Bence bi kadın da seviyosa açılabilmeliAma sen yanlis yapmissin sevhilisi varken mesaj atmalar falan cık cık cıkbiseyler hissediyosa yazar zaten sana ulasma sansi cok yuksek. Bosuna mesajlar atma bence erkekler sevmez oyle seyleri zor kiz severler
Amacın neydi amacın?
Çocugu basbaya muhabbet kurup ayartmak istemişsin. Bide nasıl masum anlatıyo.
Günün birinde sevgiline sen gibi biri denk gelirde anlarsın inş
Tamam kiz da acilabilmeli ama erkekler oyle kizlari basit goruyo iste. Mesela sevgilim bana derdi ki askindan kor gibi davraniyosun tek basina iliskimize yetmeye calisiyosun seni sevmeme firsat vermiyosun. Yani boyle seyleri erkege birakcan :)İşte ben ondan adım niye bekliyeyim diyorum. Bence bi kadın da seviyosa açılabilmeliYaşım küçük geliyo kimisine ama bu yaşların en normal durumları.
İlk adımlar niye kızlardan geliyor ya, kimsenin peşinden koşma Allah aşkına.
Hele bir de adamın sevgilisi varken ayartmaya çalışmışsın, niye seni topa tutmamışlar anlamadım
Canım herkes bir değil,bence de kadın ilk adımı atmamalı. Bana doğru gelmiyor,hele hele peşinden koşmak bana göre değil(yine de Allah korusun büyük konuşmayayım) Erkekler için de önemli bu bence.Bazı şeyler onlara daha çok yakışıyor.ilk adimin kimden geldigi farketmez ki
tanidikca genelde ilk adimi atmayanin digerinden daha cok sevdigine cok sahit oldum bence olabilir neden olmasin
am iste hicbir zaman kendini ezdirmemek lazim o yuzden karsidakine pesinde kosuyorum izlenimi vermekten ziyade seni tanimak istiyorum sadece izlenimi vermeli bence..