çok seviyorum yardım :(

mesajlarıma cevap vermedi değil hepsine cevap verdi, ben zaten önce arkadaş olayım tanıyım istedim. Ama ev arkadaşım evden ayrıldı memleketine döndü. Tek ortak arkadaşım o vardı o da yok şimdi. Sevgilisi varken attığım mesajlarda öyle sarkma falan değil herkes beni topa tutmuş. O bi üniversitede çalışıyo bende onun çalıştığına benzer bi pozisyona başka bi üniye girme aşamasındaydım. Onları danışıyodum en azından sohbet olsun diye

Bilmiyorum ya maalesef tek ortak arkadaşımız vardı o da gitti. Karşılaşırım ümidiyle çalıştığı okula gitmekten de çekiniyorum.

Amacın neydi amacın?
Çocugu basbaya muhabbet kurup ayartmak istemişsin. Bide nasıl masum anlatıyo.

Günün birinde sevgiline sen gibi biri denk gelirde anlarsın inş

Amacın neydi amacın?

ama zaten son bi senedir sürekli ayrılıp barışıyolarmış, zaten çok vicdan azabı çektim bu durum yüzünden. hepi topu 5 aydır 4 defa mesajlaşmışızdır.

Ama sen yanlis yapmissin sevhilisi varken mesaj atmalar falan cık cık cık biseyler hissediyosa yazar zaten sana ulasma sansi cok yuksek. Bosuna mesajlar atma bence erkekler sevmez oyle seyleri zor kiz severler

Ama sen yanlis yapmissin sevhilisi varken mesaj atmalar falan cık cık cık biseyler hissediyosa yazar zaten sana ulasma sansi cok yuksek. Bosuna mesajlar atma bence erkekler sevmez oyle seyleri zor kiz severler
İşte ben ondan adım niye bekliyeyim diyorum. Bence bi kadın da seviyosa açılabilmeli Yaşım küçük geliyo kimisine ama bu yaşların en normal durumları.

Amacın neydi amacın?

Ağzına sağlık. Haatta aaaağğğzınaaaaa sağğğlıkkk. Ben de yengecim duygusal düşünmeyle alakası olduğunu sanmıyorum ama terbiyesizlik bu birinin sevgilisi varken asılmak nedir ya. Darısı başına dediğin gibi. Bi de taktik verenler var..

İşte ben ondan adım niye bekliyeyim diyorum. Bence bi kadın da seviyosa açılabilmeli Yaşım küçük geliyo kimisine ama bu yaşların en normal durumları.
Tamam kiz da acilabilmeli ama erkekler oyle kizlari basit goruyo iste. Mesela sevgilim bana derdi ki askindan kor gibi davraniyosun tek basina iliskimize yetmeye calisiyosun seni sevmeme firsat vermiyosun. Yani boyle seyleri erkege birakcan :)

kafam karışıktı şimdi de çorba oldu

mesaj filan atma.arkadasina rica et bi ortam yaratsin gorusun..acilirsan da o sekilde acil..

merhabaa
hepsini okudum bence ilani ask etme
direk bi kahve icmeye cagir ya da bilmemnerede cin lokantasi var denemeye gidelim mi vs vs bi yerlere cagir teke tek gorusmeye cagirdiginda gelirse bakarsin yavas yavas o da isinir gekmezse artik unutmaya calis
direk lonk diye olaya girme sakin seviyorum seni filan deme bence:)

İlk adımlar niye kızlardan geliyor ya, kimsenin peşinden koşma Allah aşkına.
Hele bir de adamın sevgilisi varken ayartmaya çalışmışsın, niye seni topa tutmamışlar anlamadım

İlk adımlar niye kızlardan geliyor ya, kimsenin peşinden koşma Allah aşkına.
Hele bir de adamın sevgilisi varken ayartmaya çalışmışsın, niye seni topa tutmamışlar anlamadım

ilk adimin kimden geldigi farketmez ki
tanidikca genelde ilk adimi atmayanin digerinden daha cok sevdigine cok sahit oldum bence olabilir neden olmasin
am iste hicbir zaman kendini ezdirmemek lazim o yuzden karsidakine pesinde kosuyorum izlenimi vermekten ziyade seni tanimak istiyorum sadece izlenimi vermeli bence..

Canım herkes bir değil,bence de kadın ilk adımı atmamalı. Bana doğru gelmiyor,hele hele peşinden koşmak bana göre değil(yine de Allah korusun büyük konuşmayayım) Erkekler için de önemli bu bence.Bazı şeyler onlara daha çok yakışıyor.

Hiç mesaj atma. En baştan kaybedersin. Adam istese olurdu zaten. Kendini üzdügünle kalırsın

Adamın sevgilisi olduğunu bildiğin halde bunu yapman hiç uygun değil.
Zaten arkadaşının da sevgilisi olduğunu söyleyip numarasını yine de vermesi ayrı saçmalık.
Adam da zaten hayır demiş. İlan-ı aşka falan gerek yok yani kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…