Çok seviyorum ama istemiyorum diyor ne yapmam lazım yardım edin.

Ben bütün problemi cocukta bulmadım yanlız. Sende az değilsin hani.. her ayrılıktan sonra nası hemen birini bulup iliskiye basladın hic anlamadım cok hızlısın. Bu hızlılıkla zaten hemen birini bulursun bosver bu cocukla olmuyo zaten anlasıldı..

ayril baris kisir döngü.
güvensizlik.
sürekli hayatiniza bir erkek almaniz.
her yeni iliskiden sonra sayginin bittigi olmayacak eski sevgiliye donusunuz.

hicbiri akilli insan isi degil. kendinize yazik etmeyin. tertemiz sadece kendnizin oldugu bir sayfa acin.. illa bir erkek olmak zorunda degil.
eskiyide eskide birakin. goruyorsunuz ki olmuyor zorlamayin.
insan neden huzur yerine boyle yorucu seyleri secer aklim almiyor.

Öncelikli olarak ilişkiye adam akıllı başlamadan önce ikimizinde kafa havadaydı. Ben 2 tane sevgili yaptım ayrılınca da o da boş durmadı yani. Artı olarak o konuşmada en ufak bir yanlış yoktu. Arkadaşlığımızı gayet normal bir şekilde bitirdik. Bizim aramızı yapan o arkadaşımdı zaten. Sizden kurtuldu dediğiniz çocuğa adam akıllı ilişkiye başladıktan sonra tek bir hata dahi yapmadım. Köpek gibi sevdim. Kuzenimin kanser olduğu haberini alınca 1 saat onla konuştun telefonumu açmadın diyip bana bağırmasını kaldıramayavak kadar kötüydüm.

Herkese aynı şeyi anlatıyorum. Ciddi değildik ben ne yaptıysam o daha fazlasını yaptı o zaman. Ciddi bir ilişkiye başladık ve 8 ay sürdü ona karşı asla bir yanlış yapmadım.

Şöyle ki o zamanlar ciddi bir şey yoktu aramızda ben ne yaptıysam o da yaptı. Ciddi başladık 8 ay sürdü tek bir yanlış yoktu yalan söylemek zorunda kalana kadar.

O kadar çok ayrılıp barışmışsınız ki laçka olmuş artık. Her ilişkide tartışma kavga olur ama ayrılık raddesine geliyorsa oturup bi düşünün sürekli ayrılık acısı yaşayıp tekrar barışıp tekrar ayrılık acısı yaşamak yerine bir kere bitsin. En azından daha fazla üzülmezsiniz.

Köpek gibi sevmek ayrıldığı andan itibaren hemen birine koşmak olmuyor bana göre.Ama sizin köpek gibi sevmek anlayışınız buysa birşey diyemeceğim.

Okulu neden bu kadar dert ettin onu anlamadım bu ilişki içindeyken 2 dönemde 3.60 ortalamayla bitirdim seneyi ama yinede sen bilirsin
İlk defa yazdım, niye dert edeyim? Keşke siz de azıcık dert etseniz. Bu kadar ilişki peşinde koşan birinin o ortalamayı yapması mucize, tebrikler. 2 günde bir ayrılıp barışırken araya başkaları bile girebilmiş.

Bumerang gibi ilişki..
Bittikce geri baslanmiss..
Güven konusunda haklı o kadar kısa sürelerde hemen birini bulmussunuz ayrı da olsanız.
Yalanlariniz da var .
Bu ilişki olmaz bence hiç ugrasmayin.

Hatayı tek tarafa yükleyemeyiz ikinizin de biraz olgunlaşması gerek. Birbirinizden uzaklaşın ve bir süre hayatına yeni birini alma bence.

Konuşulan kişiyi kardeş olarak kaydetmek nitelikli dolandırıcılık oluyor yalnız

ve beni görmeden gitmesi üzerine ayrıldık.
bende daha istemiyorum dedim ve tekrar ayrıldık.
Üzerine bir ay sonra tekrar ayrıldık.
ve benden beni aldattın diye ayrıldı.
. EN sonunda bi kavga oldu ve ayrıldık
ama olmaz bizden hayatlarımız mahvoluyor istemiyorum diyor

Kusura bakma ama hiç güvenilir birisi gibi gelmedin bana. Sürekli bir ilişki arayışı içindesin. Ayrılmıştık hoop ilişki, ayrılmıştık hoop ilişki... Sevgilinin yanlış anladığını söylediğin bazı şeylerin de öyle çok masum münasebetler olduğunu düşünemedim.

nasıl böyle daldan dala atliyorsunuz anlamıyorum. karşınızdaki erkeğe acıdım ben olsam sizi asla affetmezdiaffetmezdim. kendinize uzaktan bakın bi ilişkilerinize...nasil görünüyor...cok çirkin değil mi...bir kadın kendine bunu nasıl yapıştırabilir anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…