çok sevdiğim nişanlımdsn küfür hakaret yüzünden ayrıldım..yorumlarınızı bekliyorum?

kendileri küfrü tolere etmek zorunda kalmış kadınlar,bunu ayrılık nedeni olarak görmeye tahammül edemiyorlar..biz çektik sen de çek hesabı..tuhaf..

walla sızın gibi kokoş kızlar..ewlenemez hadı byy

Şekerim 7 aylık evliyim
toplamda 2,5 sene de eşimle geçmişim var ne sevgililikte, ne nişanlılıkta, ne de 7 aylık evlilik hayatımda eşimin ağzından tek kelime küfür çıkmamıştır bana.
Saygıdır bu.
Kapiş?

hadi by sana.

ota boka ayrılık nedenı..
sweet hepımız ınsanız yaratılmısların en sereflısı ınsandır ınsana deger vermeyen hıc bırseye deger vermez ot bok dedıgın seye gelınce kusura bakma ama annem babam elın adamı kufretsın sovsun agzıma etsın dıye dunyaya getırmedı saygılı delıkanlı olmalı erkek adam senın bır kızın olsa damadın kızına boyle davransa gecermı dıyceksın ... rıca edıyorum bıraz dusun...

kuma gelsın dedım mı bacım sana....eskı kadınlar daha dayanıklıydı bunu demek ıstıorm...kumayı sawunmuorm.sadece küfür yüzünden ayrılmak saçmaaaa...bu konuda daha fazla yazmıcam ltfn cvp hakkı doğuyor byyyy

eskiler neler çekmiş diye düşündüğü için kızına da ben çektim nenem çekmiş sende çek der sanırım ...

en azında küfür etti diye ayrılmam...okeyyy

peki sana göre saçmadır çok ilginç bir insansınız gerçekten

esınden KORKMAYAN ALLAHTAN KORKMAZ COK IYI YAPMISISIN BASKA BIR INSANLA DOGRU DURUST BIR HAYAT KUR EVLILIK OLSUN NISANLILIK TA ZTEN EVLENMENIN YARISI OLDUGU ZMAANDA KUFUR EDEN EVLENINCE NELER YAPMAZDI SENI ALLAH KURTARMISS

eger onu gerı döndürmeye calısma gıbı cabam olursa kendım ıcın ıntıhar olur dıye dusunuyorum en azından bu sekılde yıllar gecıpte ahhh ben ne yapmısım bu kadar sabırlı ıyı eskı nısanlıma deme ıhtımalı yuzde bırde olsa olmasını ıstıyorum
hayat ve zaman gostersın ıstıyorum unutmak ıstıyorum cunku kendıme saygısızlık daha fazla yapamazdım tsk ederım yorumunuz ıcın

saygısız sevgi bitmeye mahkumdur
senin sevgin de biter, gider
isabetli bir karar, allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın canım

cok tsk ederım güzel arkadasım sozlerın benı derınden etkıledı ..ınsallah hepımız hakettıgımız degerı bulur ve görürüz

Şimdi bitmese zamanla hakaretlerden dolayı senin de sevgin tükenicek biticekti.Bir insanın kendisine küfreden hakaret eden birini sevebileceğine inanmak istemiyorum.o zaman evli olsanız senin açından ayrılmak daha zor olurdu.Hakkında hayırlısı olsun saygı olmayınca hiçbir şeyin anlamı kalmıyor ne yazık ki

Canim bende nisanlimdan ayrildum bende cok seviyrdum ama onun bana saygisi yoktu kufur hajaret en son anneme saygiszlik etti bitti simdi daha iyiyim sende iyi olacaksin emjn ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…