• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sevdiğim nişanlımdsn küfür hakaret yüzünden ayrıldım..yorumlarınızı bekliyorum?

kendileri küfrü tolere etmek zorunda kalmış kadınlar,bunu ayrılık nedeni olarak görmeye tahammül edemiyorlar..biz çektik sen de çek hesabı..tuhaf..

walla sızın gibi kokoş kızlar..ewlenemez hadı byy

:KK70::KK70::KK70:

Şekerim 7 aylık evliyim:KK36:
toplamda 2,5 sene de eşimle geçmişim var ne sevgililikte, ne nişanlılıkta, ne de 7 aylık evlilik hayatımda eşimin ağzından tek kelime küfür çıkmamıştır bana.
Saygıdır bu.
Kapiş?

hadi by sana.:KK54:

ota boka ayrılık nedenı..
sweet hepımız ınsanız yaratılmısların en sereflısı ınsandır ınsana deger vermeyen hıc bırseye deger vermez ot bok dedıgın seye gelınce kusura bakma ama annem babam elın adamı kufretsın sovsun agzıma etsın dıye dunyaya getırmedı saygılı delıkanlı olmalı erkek adam senın bır kızın olsa damadın kızına boyle davransa gecermı dıyceksın ... rıca edıyorum bıraz dusun...

sana da kuma gelse karakter meselesi mi diyeceksin ? ayrıca ne alaka yahu eskiler dayak yemiş her çileyi çekmiş diye bende mi çekeyim yani? ayrıca herkese karşı gerek annem olsun gerek sözlüm hepsine karşı saygılı ve hoşgörülüyüm ki böyle olduğum için el üstünde tutulurum kuma gitmeye gerek yok yani baştacı olmak için :KK14:
kuma gelsın dedım mı bacım sana....eskı kadınlar daha dayanıklıydı bunu demek ıstıorm...kumayı sawunmuorm.sadece küfür yüzünden ayrılmak saçmaaaa...bu konuda daha fazla yazmıcam ltfn cvp hakkı doğuyor byyyy:mad::mad::mad::mad:

sweet hepımız ınsanız yaratılmısların en sereflısı ınsandır ınsana deger vermeyen hıc bırseye deger vermez ot bok dedıgın seye gelınce kusura bakma ama annem babam elın adamı kufretsın sovsun agzıma etsın dıye dunyaya getırmedı saygılı delıkanlı olmalı erkek adam senın bır kızın olsa damadın kızına boyle davransa gecermı dıyceksın ... rıca edıyorum bıraz dusun...
eskiler neler çekmiş diye düşündüğü için kızına da ben çektim nenem çekmiş sende çek der sanırım ...

en azında küfür etti diye ayrılmam...okeyyy

kuma gelsın dedım mı bacım sana....eskı kadınlar daha dayanıklıydı bunu demek ıstıorm...kumayı sawunmuorm.sadece küfür yüzünden ayrılmak saçmaaaa...bu konuda daha fazla yazmıcam ltfn cvp hakkı doğuyor byyyy:mad::mad::mad::mad:
peki sana göre saçmadır çok ilginç bir insansınız gerçekten :KK14:

esınden KORKMAYAN ALLAHTAN KORKMAZ COK IYI YAPMISISIN BASKA BIR INSANLA DOGRU DURUST BIR HAYAT KUR EVLILIK OLSUN NISANLILIK TA ZTEN EVLENMENIN YARISI OLDUGU ZMAANDA KUFUR EDEN EVLENINCE NELER YAPMAZDI SENI ALLAH KURTARMISS

Herkesin bir yarası vardır.. hepimiz yaşamışızdır böyle hayal kırıklıkları.. ama geçiyor merak etmyin. Geçmeyen ne war ki hayatta. Insanlar evlatlarını kaybediyor o acı bile hafifliyor. Keşke daha önce düzelir belki diye düşünmeyip ayrılsaydınız ama bunda da vardır bir hayır. Ilk zamanlar zor geçer o yüzden kendinize bi meşguliyet bulun ve en önemlisi iyi yönlerini değil kötü huylarını hatırlamaya çalışın..

Ayrıca konuyu okurken sonunda "onu geri döndürmek için ne yapabilirim" tarzı birşey olacağını zannetmiştim. Onu unutma konusunda destek istediğinizi okuyunca sewindim. Çünkü insan kimi severse sevsin önce kendisini sevmeli..
eger onu gerı döndürmeye calısma gıbı cabam olursa kendım ıcın ıntıhar olur dıye dusunuyorum en azından bu sekılde yıllar gecıpte ahhh ben ne yapmısım bu kadar sabırlı ıyı eskı nısanlıma deme ıhtımalı yuzde bırde olsa olmasını ıstıyorum
hayat ve zaman gostersın ıstıyorum unutmak ıstıyorum cunku kendıme saygısızlık daha fazla yapamazdım tsk ederım yorumunuz ıcın

saygısız sevgi bitmeye mahkumdur
senin sevgin de biter, gider
isabetli bir karar, allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın canım

geçmiş olsun canım bence en iyisini yapmışsın, bir bayan olarak gurur duydum seninle, kendini ezdirmemen , güçlü durman herkese örnek olmalı bence ,insan herşeyi unutuyor ,Allah kimseye yaşatmasın ölümlerin bile acısı hafifliyor ve unutuluyor,sıkma canını sen en iyisini hak ediyorsun .
cok tsk ederım güzel arkadasım sozlerın benı derınden etkıledı ..ınsallah hepımız hakettıgımız degerı bulur ve görürüz

Şimdi bitmese zamanla hakaretlerden dolayı senin de sevgin tükenicek biticekti.Bir insanın kendisine küfreden hakaret eden birini sevebileceğine inanmak istemiyorum.o zaman evli olsanız senin açından ayrılmak daha zor olurdu.Hakkında hayırlısı olsun saygı olmayınca hiçbir şeyin anlamı kalmıyor ne yazık ki

merhaba hanımlar ben 28 yasındayım nısanlım ıse 30 yasında kendısı muhendıs bense ogretmenım..ruya gıbı basladı ılıskımız benı cok sevdı bende onu cok sevdım nısanlımın ben ılk cıktıgı kızım .ıkı defa ayrılık yasadık ama ne olursa olsun hep tolere eden taraf ben oldum hep sevgımın pesınden kostum..nısanlım asırı derece sınırlıdır hele sinirlendgnde gozu hıc bırsey kalmaz ne namusum ne serefım ne haysıyetım kalıyordu sevgılılıkte de oluyordu benı rencıde etmelerı ama hep duzelır umuduyla yaklastım olaylara... onunda benı sevdgıne emındım fakat nısanlımda cıddı anlamda cok kıskanclık benı paylasamama hayatıma mudahele etme vardı ben ona ne kadar seffaf gelsemde onun dedıklerınden cıkmasamda sureklı kafasında kuruyordu sıkıntı su kı kız arkadaslarımla oturmama gezmeme kızıyordu sen. bensız eglenebılıyorsun dedı hep kızdı bana bende nısandan sonra hareketlerıme dıkkat ettım kızlarlada sosyal cevremı azalttım aslında sorun edılcek tarafı yoktu ama neyse tolere etmıstım..defalarca bak canım hayatım tartısılır ama kufur hakaret etme dememe ragmen hep aynısını yaptı aılemızın gelını olcak kısıye bıle hakaret ettı gorusemıyoruz dıye abımın nısan merasımı olcaktı ...sabırsız kıskanc ve paylasamama duygusu ıcınden cıkmaz hal aldı ılıskımızın..nısanlanmamıza ragmen yıne ufacık bı sorunda konussakta hep hakaret kufur ozur dılesede hep aynısını yapıyordu bende aıleme soyledım nısanı attım hala cok sevıyorum ama yapılan saygısıxlıgı affedemıyorum acıkcası aılemede soyledım son kavgamızda defol gıtın argocadını soledı bende ıstemıyorum dedı bıtırdık ben ons ıkı sene ne emek verdım herseyıne kosttum kavga olsa atlayıp gıttım yanına sevgım ıcın ama o bı kere bıle hatalarını duzeltmek ıcın adam atmadı o kadar guzel gunlerımıx gectıkı bunu hıce sayıyor nasıl olurda bı erkegın ılk aşkı olursunuzda sonrasında sevdgı ınsana hakaret kufur eder ..nısanlım basarılıdir ısınde bu yuzden kıbırde vardır asırı ınatta..emınım hatasını anlamıycak..AMA BEN DAHA FAZLA KENDIME VE BENLIGIME HAKARET ETTIREMEZDIM SAYGI KONUSUNDA KENDIME HAKSIZLIK EDEMEZDIM CUNKU BENIMDE AILEM VAR BENDE BIR BIREYIM HELEKI MESLEGIM ICABI SAYGIYI HAKEDENLERDEN EN IYI BILENLERDEN BIRIYIM SIMDI SOURUYORUM SIZLERE NASIL UNUTUCAM GUZEL GUNLERI VE HAYATIMDAKI IZLERINI NASIL SILICEM BENIM GIBI DURUMDA OLAN OLMAYAN TECRUBE EDINEN HERKESIN YORUMLARINI PAYLASMASINI RICA EDIYORUM ALLAH IYILERE ES ETSIN HEPIMIZI .VE BU SURECTE NE YAPMALIYIM ARAMASIN DIYEDE BENI ENGELLEMIS WHATSTAN TELDEN ... nasıl bır sevgı anlayısıdır nasıl bır vıcdandır nasıl kalptır aklım almadı .....

Canim bende nisanlimdan ayrildum bende cok seviyrdum ama onun bana saygisi yoktu kufur hajaret en son anneme saygiszlik etti bitti simdi daha iyiyim sende iyi olacaksin emjn ol

Back