• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sevdiğim nişanlımdsn küfür hakaret yüzünden ayrıldım..yorumlarınızı bekliyorum?

ya o sınır anıdır..sinirliyken söyleyebılır ınsan...senı aldatmamış döwmemılş kumar oynamamışş.ayrılacak kadar neden degll...ayrıca bu bnm örüşüm katılmak zorunda değilsin cnm
katılıp katılmamak mesele değil merak ettiğim için birşey soruyorum burada ... ayrıca evet katılmam herkesin görüşü farklıdır ben şakadan bile olsa salak aptal kelimelerine bile tahammülüm yok çünkü hiçbir insan haketmez küçük düşürücü kelimeleri sinirden çatlasamda patlasam da etmem ettirmem

katılıp katılmamak mesele değil merak ettiğim için birşey soruyorum burada ... ayrıca evet katılmam herkesin görüşü farklıdır ben şakadan bile olsa salak aptal kelimelerine bile tahammülüm yok çünkü hiçbir insan haketmez küçük düşürücü kelimeleri sinirden çatlasamda patlasam da etmem ettirmem
karekter meselesı zaten bu konular

merhaba hanımlar ben 28 yasındayım nısanlım ıse 30 yasında kendısı muhendıs bense ogretmenım..ruya gıbı basladı ılıskımız benı cok sevdı bende onu cok sevdım nısanlımın ben ılk cıktıgı kızım .ıkı defa ayrılık yasadık ama ne olursa olsun hep tolere eden taraf ben oldum hep sevgımın pesınden kostum..nısanlım asırı derece sınırlıdır hele sinirlendgnde gozu hıc bırsey kalmaz ne namusum ne serefım ne haysıyetım kalıyordu sevgılılıkte de oluyordu benı rencıde etmelerı ama hep duzelır umuduyla yaklastım olaylara... onunda benı sevdgıne emındım fakat nısanlımda cıddı anlamda cok kıskanclık benı paylasamama hayatıma mudahele etme vardı ben ona ne kadar seffaf gelsemde onun dedıklerınden cıkmasamda sureklı kafasında kuruyordu sıkıntı su kı kız arkadaslarımla oturmama gezmeme kızıyordu sen. bensız eglenebılıyorsun dedı hep kızdı bana bende nısandan sonra hareketlerıme dıkkat ettım kızlarlada sosyal cevremı azalttım aslında sorun edılcek tarafı yoktu ama neyse tolere etmıstım..defalarca bak canım hayatım tartısılır ama kufur hakaret etme dememe ragmen hep aynısını yaptı aılemızın gelını olcak kısıye bıle hakaret ettı gorusemıyoruz dıye abımın nısan merasımı olcaktı ...sabırsız kıskanc ve paylasamama duygusu ıcınden cıkmaz hal aldı ılıskımızın..nısanlanmamıza ragmen yıne ufacık bı sorunda konussakta hep hakaret kufur ozur dılesede hep aynısını yapıyordu bende aıleme soyledım nısanı attım hala cok sevıyorum ama yapılan saygısıxlıgı affedemıyorum acıkcası aılemede soyledım son kavgamızda defol gıtın argocadını soledı bende ıstemıyorum dedı bıtırdık ben ons ıkı sene ne emek verdım herseyıne kosttum kavga olsa atlayıp gıttım yanına sevgım ıcın ama o bı kere bıle hatalarını duzeltmek ıcın adam atmadı o kadar guzel gunlerımıx gectıkı bunu hıce sayıyor nasıl olurda bı erkegın ılk aşkı olursunuzda sonrasında sevdgı ınsana hakaret kufur eder ..nısanlım basarılıdir ısınde bu yuzden kıbırde vardır asırı ınatta..emınım hatasını anlamıycak..AMA BEN DAHA FAZLA KENDIME VE BENLIGIME HAKARET ETTIREMEZDIM SAYGI KONUSUNDA KENDIME HAKSIZLIK EDEMEZDIM CUNKU BENIMDE AILEM VAR BENDE BIR BIREYIM HELEKI MESLEGIM ICABI SAYGIYI HAKEDENLERDEN EN IYI BILENLERDEN BIRIYIM SIMDI SOURUYORUM SIZLERE NASIL UNUTUCAM GUZEL GUNLERI VE HAYATIMDAKI IZLERINI NASIL SILICEM BENIM GIBI DURUMDA OLAN OLMAYAN TECRUBE EDINEN HERKESIN YORUMLARINI PAYLASMASINI RICA EDIYORUM ALLAH IYILERE ES ETSIN HEPIMIZI .VE BU SURECTE NE YAPMALIYIM ARAMASIN DIYEDE BENI ENGELLEMIS WHATSTAN TELDEN ... nasıl bır sevgı anlayısıdır nasıl bır vıcdandır nasıl kalptır aklım almadı .....

Sadece ZAMAN....

ben ewlıyım bızde çok küfür ederdık ewlenmeden önce zamanla azalı.şimdi çok mutluyum.sinirliyken herkes herkese küfür edebılır.bende ediyorum çünü kocama o da bana eder.saçma bı neden ayrılık için bence

:KK57::KK57::KK57: Tavsiye eder gibi olmuş:KK57:
Hadi herkes ağız dolusu küfür etsin birbirine?
Sizin de eşinizin de mezhebi epey genişmiş anlaşılan. Kusura bakmayın.
Kimse karşılıklı küfür eden bir hayatı ve eşi olsun istemez. Siz cidden değişiksiniz. :KK57:

Kimse karşılıklı küfür eden bir hayatı ve eşi olsun istemez. Siz cidden değişiksiniz. :KK57:
o senn genişliğin

öyle deme böyle insanlar çok dayak yemeyi seven bile var küfürü tolere eden hayli hayli vardır :cool:

geçmiş olsun canım bence en iyisini yapmışsın, bir bayan olarak gurur duydum seninle, kendini ezdirmemen , güçlü durman herkese örnek olmalı bence ,insan herşeyi unutuyor ,Allah kimseye yaşatmasın ölümlerin bile acısı hafifliyor ve unutuluyor,sıkma canını sen en iyisini hak ediyorsun .

İnsan ilişkilerinde arada saygı olmadığı takdirde iş boyutundan çıkıp çok farklı yerlere gelebiliyor. Bu sadece gönül işler için değil tüm ilişkilerimiz için geçerli iş aile arkadas eş hatta çocuklarımıza bile karşı saygılı olmak zorundayız. Ve arada saygısızlık varsa bu ilişkinin yıllar sonraki halini siz düşünün. Bunu tahmin etmek zor değil. İnanın aşk sonsuzluk bi duygu değil evlendikten sonra yerini başka boyuta taşıyor. Sevgi ve saygıyla yürütülen bir evlilik oluyor...Kalbinin mantığını da kabul edeceği şekilde karar ver.Bu hayata gelmek için ikinci bi şansımız olmuyor malesef.

kokoş ? ayrıca neden evlenemeyelim ki şu an sözlüyüm ..kokoş nereden çıktı yahu hem küfrü sevmeyen herkes evde mi kalacak?:KK70::KK70::KK70:
eskı annelerımız neler çekmış canm nenem kuma gelmiş erkeği baş tacı olmuşşşş..nerdeeeeeeee eskı kadınlarrrrrrrrr

eskı annelerımız neler çekmış canm nenem kuma gelmiş erkeği baş tacı olmuşşşş..nerdeeeeeeee eskı kadınlarrrrrrrrr
sana da kuma gelse karakter meselesi mi diyeceksin ? ayrıca ne alaka yahu eskiler dayak yemiş her çileyi çekmiş diye bende mi çekeyim yani? ayrıca herkese karşı gerek annem olsun gerek sözlüm hepsine karşı saygılı ve hoşgörülüyüm ki böyle olduğum için el üstünde tutulurum kuma gitmeye gerek yok yani baştacı olmak için :KK14:

Back