çok sevdiğim nişanlımdsn küfür hakaret yüzünden ayrıldım..yorumlarınızı bekliyorum?

Mantıklı davrandığım için sevindim böyle adamlar evlenmesin, tedavi olsun bence

Nişanlılık zaten tanıma süreci değil mi siz de tanımışsınız ne olduğunu görmüşsünüz,en doğru kararı vermişsiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun küfür eden insanlardan tiksiniyorum

yok ben zaten kesnlıkle ulasmam bırsey demem sessız kaldım bıttıkten sonra ama benım zoruma gıden bu kadar hatasına ragmen aramayı sevgının pesınde kosmayı düşüklük olarak görüyor bıde emınım o kadar yaptıgına benım bırlesmemı beklıyor neden hakaretının yaptıgı yanlısı normal görüyor farkında degıl

Flört zamanlarında bunu yapan evlenince neler yapmaz. Bence ilişkinin olmazsa olmazı saygı ve merhamet. Sizin ilişkinizde her ikisi de yok gibi. Geleceğiniz açısından en doğrusu ayrılmak bence de...

Flört zamanlarında bunu yapan evlenince neler yapmaz. Bence ilişkinin olmazsa olmazı saygı ve merhamet. Sizin ilişkinizde her ikisi de yok gibi. Geleceğiniz açısından en doğrusu ayrılmak bence de...
evet bana hep derdı sen cok merhametlısın dıye galıba bu yonumden dolayıda zarar gördüm

Herkesin bir yarası vardır.. hepimiz yaşamışızdır böyle hayal kırıklıkları.. ama geçiyor merak etmyin. Geçmeyen ne war ki hayatta. Insanlar evlatlarını kaybediyor o acı bile hafifliyor. Keşke daha önce düzelir belki diye düşünmeyip ayrılsaydınız ama bunda da vardır bir hayır. Ilk zamanlar zor geçer o yüzden kendinize bi meşguliyet bulun ve en önemlisi iyi yönlerini değil kötü huylarını hatırlamaya çalışın..

Ayrıca konuyu okurken sonunda "onu geri döndürmek için ne yapabilirim" tarzı birşey olacağını zannetmiştim. Onu unutma konusunda destek istediğinizi okuyunca sewindim. Çünkü insan kimi severse sevsin önce kendisini sevmeli..

Hatasını görebilen, ona göre davranabilen bir adam olsaydı zaten şu an bu noktada olmazdınız. Sizi hiç haketmeyen, hala bildiğini okuyan, düşüncesiz bir adam olduğu için şu an ayrısınız. O yüzden yaptığı hiç bir şey şaşırtmasın sizi.

evet çok haklısınız tesekkur ederım kesınlıkle dogru analız etmıssınız bıldıgınden şaşmaz cunku karsısında bır salak oldugunu dusunuyor

Cok ama cok iyi yapmissin canim sayginin olmadigi yerde sevgi maalesef olmuyor hem bu hareketlerini toplumicinde surdumeyecegi ne malum hiiiccc uzulme

evet çok haklısınız tesekkur ederım kesınlıkle dogru analız etmıssınız bıldıgınden şaşmaz cunku karsısında bır salak oldugunu dusunuy
ben olsam ayrılmazdım
neden ayrılmazdınız ?

evet çok haklısınız tesekkur ederım kesınlıkle dogru analız etmıssınız bıldıgınden şaşmaz cunku karsısında bır salak oldugunu dusunuy

neden ayrılmazdınız ?
ben ewlıyım bızde çok küfür ederdık ewlenmeden önce zamanla azalı.şimdi çok mutluyum.sinirliyken herkes herkese küfür edebılır.bende ediyorum çünü kocama o da bana eder.saçma bı neden ayrılık için bence

aklını başına şapkanı önüne al şu cümlelerini bir düşün canım ;
1-hep tolere eden taraf ben oldum
2-nısanlım asırı derece sınırlıdır hele sinirlendgnde gozu hıc bırsey kalmaz ne namusum ne serefım ne haysıyetım kalıyordu
3-hep duzelır umuduyla yaklastım olaylara
4-kıskanclık benı paylasamama hayatıma mudahele etme
5-bensız eglenebılıyorsun
6-nısandan sonra hareketlerıme dıkkat ettım kızlarlada sosyal cevremı azalttım (ki en büyük yanlış)
7-kıbırde vardır asırı ınatta.

bak tatlım insanlar düzelecek diye birşey yok oyun hamuru değil ki istediğin kıvam tutsun hele ki erkek yontulmuyor tatlım nasıl yaratılmışsa ölene kadar öyleler..ama sen taviz vermişsin ve en sonunda taviz tavizi doğurmuş..
bundan sonra daha dikkatli olursun inşallah

peki nasıl birbirinize küfür edip sonra saygı duyabiliyorsunuz?

Allah bıze akıl dil mantık ve ırade vermıs kullanın dıye pekı sıze soruyorum insanlar sinirlendıgınde herkes herkese kufretsın ne haysıyet ne onur bırakmasın memlekette adam kalırmı sence herkes bırbırını öldürür vallahı ...bence sevgının oldugu yerde kötü söz olmaz sınırlenılır bagrılır ama küfür cok farklı hakaret cok farklı ...bırde ben kufreden kötü söz konusan bırı degılım belkı bu yuzden agır geldı bılemıyorum

peki nasıl birbirinize küfür edip sonra saygı duyabiliyorsunuz?
ya o sınır anıdır..sinirliyken söyleyebılır ınsan...senı aldatmamış döwmemılş kumar oynamamışş.ayrılacak kadar neden degll...ayrıca bu bnm görüşüm katılmak zorunda değilsin cnm

Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Daha evlenmeden sana bu zulümleri yapıyorsa evlendikten sonrasını düşünemiyorum? Kusura bakma ama tam bi hödükmüş.
Boşver canım işine gücüne öğrencilerine zaman ayır, herşeyi unutursun.

Geç bile kalmissiniz ayrılmak için. Haketmeyen birisi için ne gerek vardı kendinizden o kadar odun vermeye. Neyse ki evlenmeden kurtarmışsiniz kendinizi. Bi önceki adım bi sonraki adımdan her zaman daha iyidir. Bi sure acı çekeceksiniz, aramasını bekleyeceksiniz, mantığınız hayır desede kalbiniz aramasını isteyecek .... Ama sonuçta unutacaksınız ve en doğru kararı verdiğinizi anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…