Kızlar merhaba;
Adetlerim hep düzenliydi bu zamana kadar,ilk defa bu ay gecikince şüphelendim.Ama hiçbir belirti yok,en ufak bir şey bile.Yine de bu sabah,gecikmenin 9.gününde test yaptım,acon marka. Anında çift çizgi çıktı ve çok belirgin bir halde.Kutuda 2-5 dk içinde sonucu bekleyin diyor,ben de o yüzden 5 dk bekledim belki kaybolur diye,kaybolmadı.Hadi dedim bi 15 dk bekliyim,ama bi değişiklik olmadı.Şu an yarım saatten fazla oldu ama hala ilk şekildeki gibi.Resmini de ekliyim :
Eki Görüntüle 332352
Merak ettiğim idrar testi pozitif çıkıp da hamile olmayan var mı? Ben hala inanamıyorum çünkü :44:
Ay teşekkür ederim hepinizeİnanmak istemiyo değilim de ne biliyim bi tuhaf oldum,sevinmeye de korkuyorum
Kızlar merhaba;
Adetlerim hep düzenliydi bu zamana kadar,ilk defa bu ay gecikince şüphelendim.Ama hiçbir belirti yok,en ufak bir şey bile.Yine de bu sabah,gecikmenin 9.gününde test yaptım,acon marka. Anında çift çizgi çıktı ve çok belirgin bir halde.Kutuda 2-5 dk içinde sonucu bekleyin diyor,ben de o yüzden 5 dk bekledim belki kaybolur diye,kaybolmadı.Hadi dedim bi 15 dk bekliyim,ama bi değişiklik olmadı.Şu an yarım saatten fazla oldu ama hala ilk şekildeki gibi.Resmini de ekliyim :
Eki Görüntüle 332352
Merak ettiğim idrar testi pozitif çıkıp da hamile olmayan var mı? Ben hala inanamıyorum çünkü :44:
Ay sağolun kızlar
dnznry; son adet tarihimin ilk günü 19 aralık.
Kızlar merhaba;
Eki Görüntüle 332352
Kızlar merhaba;
Eki Görüntüle 332352
Ya benim de bugün regli olmam gerekiyor, henüz olmadım ve son 10 gündür falan göğüslerim gergin ve büyüdü, yanları acımaya başladı böyle sanki beze var gibi. Başka hiçbir belirti yok. Daha önce göğüsümün büyüdüğüne hiç şahit olmamıştım . Acaba hamile olabilir miyim ki?
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hanımlar :)
Bilmiyorum ki,ben de uyku hali dışında hiçbir belirti yok :) Ki o da normalde de uykuya düşkün olduğum için anlamadım :)
canım ben 5 tane yaptım test hepsinde silik çıktı ve değerim bugün 972,4 çıktı kanda yani hamileyim. sen hayli hayli hamilesindir. biran önce bir doktora git kan değerine baktır bence. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar benimde adetim 5 gün gecikti, genelde bukadar oynamaz.. adetim geçeli 5 gün olduğunda tuvalette kızrmızı, pembe bir leke gördüm, adet oluyorum sandım ancak birdaha gelmedi.. adet günümde test yapmıştım negatif çıkmıştı birdaha yapmadım.. şimdi sürekli adet olucakmışım gibi ağrım var ancak hiçbirsey olmuyor.. sizede böyle bişey oldu mu? acaba tutunma kanaması olabilir mi? yoksa yerleşme kanaması sadece adet tarihin geçmeden önce mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?