- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
- 448
- Konu Sahibi aysukantar
-
5sene süren bir ilişkim oldu bnmde askerden geldiğinde nişan yapıp evlenecektik sözdeee.
askerden geldi ne oldu bilmiyorum uzak davranmaya başladı ayrıldık bir ara facesini kurcaladım amcasıının oğlunun eski nişanlısı ile aldatılmışım meğer :)) adam 4ay içinde gitti o kızla evlendi... arada ne geçti bu hale geldik bilmiyorum ama durum böyle bende de..
şimdi biri ile beraberim bende evlenmeyi düşünüyoruz yakın zamanda belki bende nişan yaparım ama içim çok buruk o konuşmuyor senin ki gibi konuyu kapamaz ama ne bilim ben gibi heyecan ile yaklaşmıyo böyle olunca bende konuyu açmıyorum hiç...
bende yaşamak istiyorum böyle güzel heyecanlar ama olmuyor hiçbirşey hayalimdeki gibi gitmiyor heyecan heves hiçbirşey kalmıyor bende de
sende iyi düşün taşın canım bazı arkadaşların yazdıkları yoruma katılıyorum evlilik çok ciddi bir durum iyi araştır gerçektende...
Canım bence müsait bir zamanda 3 yılımızı devirdik,senin gelecek ile ilgili planların içinde bende var mıyım varsam bile önceliğim nedir gibi birşekilde konuyu açabilirsin.ahh bu erkekler kapalı kutu gibiler bir kutunun kilitini bulabilsek zaten sorun kalmayacak ama...dediğim gibi konu konuyu açar yaşlarınızda oturmuş artık neyi bekliceksin seninde sonunun 8 senelik ilişkisi gibi olmasını istemiyorsan açık açık kırmadan konuş bence
Yaşıtız..aynı 3 yılı devirmişiz..oda 33 yaşında ınan 4 ay öncesine tam bir kapalı kutuydu..sen yine geçmiş ilişkisini biliyorsun ben okadarını bile bilmiyordum..hiç bir kere bile konusu geçmedi evlilğin,ben de sormadım...sonucta sürekli yanındaydım ve mutluydum vee hıc sorgulamadım..sonra nemi oldu? Tam doğum günümde saat 00:00 da sürpriz doğum günü tektaş ve evlenme teklifi..ben dakikalar boyu şok içerisindeydim, inan hiç beklemiyordum..1 ay sonda isteme ardından söz ve şuan 3 aylık nişanlıyım.. neden mi bu kadar detay verdim?? erkekler hazır olmayı bekler, zoraki olmasın ister,zorlarsan kendini sıkıştırılmış hisseder ve kaçacak delik arar..hazır olduğu anda ise herşey çorap söküğü gibi.. ne kadar rahat bırakırsan o kadar sana bağlı olur.. yanlışım varsa affola nacizane düşüncelerim.. benim nişanlımda gördüğüm karakter buydu..hepsini anıdır diyemem..
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz neler paylastınız bılemem fakat, bir insan bir insanda huzur mutluluk sevgi bulmasa bırak 3 yılı 3 gun bile durmaz.
Mutlu olman dileklerimle..Herşey gönlünce olsun..
Merhaba Kızlar,
Bütün iyi niyetimle güzel heyecanlarınızı okudum ve içim burkuldu, gözlerim doldu.
3.yılımızı doldurmak üzere olduğumuz bir ilişkim var. 5 yıl önce kendisi nişan atmış. Eski nişanlısıyla 8 yıl beraberlikleri ve 1 yıllıkta nişanlılık süreçleri olmuş. Karşılıklı anlaşarak nişanlar atıldıktan sonra kız 3 ay içinde birisiyle evlenmiş. Aramızda bundan dolayı hiç evlilik gibi konuşmalar yapmıyoruz. Ben 28 erkek arkadaşımda 31 yaşındayız.
Beni ailesi ismen tanıyor ama tanıştırmadı henüz, ben de henüz ondan net bir adım gelmediğinden dolayı bir erkek arkadaşım olduğunu aileme açıklayamıyorum. Abim ile araları gayet iyi bazen bensizde yemeğe çıkıyorlar. Onun kuzenlerine oturmaya gidiyoruz, ev gezmeleri yapıyoruz. Görüştüğümüz herkes evli, belki teşvik eder diye düşünüyorum ama bizimkisinde kımıldama bile yok. Bir kaç kez dile getirdim evimiz olacak mı diye konuyu kapatıyor.
Konuyu kapattı olduğumu düşünmesini istemiyorum. Fakat önümüzde engel yok.tencere kapak gibiyiz. anlaşabiliyoruz. Kavga etmiyoruz ufak tartışmalarla sorunların üstesinden gelebiliyoruz. Birbirimizi kırmıyoruz, üzmüyoruz.
Herşey çok güzel gibi görünsede sanırım bende artık sizin yaşadığınız duyguları yaşamak istiyorum.
Bunu ona nasıl anlatmam gerekiyor.
Konuyu nasıl açmalıyım, bu konuda fikir verebilecek olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?