• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok şanslısınızzz!!!

merhaba,
sizden yaşça küçüğüm ve tecrübem daha azdır. fakat aklımda ilişkinizin portresi canlandı ve önerim erkek arkadaşınıza bu konuyu direkt olarak açmamanız. "neden evliliğe adım atmıyoruz?" diye sormaktansa, oturduğunuz bir yerden çocuklarıyla mutlu bir gün geçiren kişileri gösterip "ben de anne olmak isterdim. bence bir kadın, yaşı çok geçmeden bunu tatmalı" şeklinde konuyu açmak biraz daha yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlayabilir. arkadaşlarınızdan örnek verip onlara özendiğinizi, yaşıtlarınızın şimdilerde kendi ailelerine sahip olduklarını ve kendinizi geç kalıyormuş gibi hissettiğinizi söyleyebilirsiniz. kısaca onu sorguya çekmek yerine kendi hislerinizi ona anlatın. empati kurmasına yardımcı olun, sizi anlamasını sağlayın. bu arada onu sevdiğinizi ve ömür boyu yanında olabileceğinizi hissettirin. umarım yardımcı olabilirim.. her şey gönlünüzce olsun :)

5sene süren bir ilişkim oldu bnmde askerden geldiğinde nişan yapıp evlenecektik sözdeee.
askerden geldi ne oldu bilmiyorum uzak davranmaya başladı ayrıldık bir ara facesini kurcaladım amcasıının oğlunun eski nişanlısı ile aldatılmışım meğer :)) adam 4ay içinde gitti o kızla evlendi... arada ne geçti bu hale geldik bilmiyorum ama durum böyle bende de..
şimdi biri ile beraberim bende evlenmeyi düşünüyoruz yakın zamanda belki bende nişan yaparım ama içim çok buruk o konuşmuyor senin ki gibi konuyu kapamaz ama ne bilim ben gibi heyecan ile yaklaşmıyo böyle olunca bende konuyu açmıyorum hiç...
bende yaşamak istiyorum böyle güzel heyecanlar ama olmuyor hiçbirşey hayalimdeki gibi gitmiyor heyecan heves hiçbirşey kalmıyor bende de :43:

sende iyi düşün taşın canım bazı arkadaşların yazdıkları yoruma katılıyorum evlilik çok ciddi bir durum iyi araştır gerçektende...

Son düzenleme:
5sene süren bir ilişkim oldu bnmde askerden geldiğinde nişan yapıp evlenecektik sözdeee.
askerden geldi ne oldu bilmiyorum uzak davranmaya başladı ayrıldık bir ara facesini kurcaladım amcasıının oğlunun eski nişanlısı ile aldatılmışım meğer :)) adam 4ay içinde gitti o kızla evlendi... arada ne geçti bu hale geldik bilmiyorum ama durum böyle bende de..
şimdi biri ile beraberim bende evlenmeyi düşünüyoruz yakın zamanda belki bende nişan yaparım ama içim çok buruk o konuşmuyor senin ki gibi konuyu kapamaz ama ne bilim ben gibi heyecan ile yaklaşmıyo böyle olunca bende konuyu açmıyorum hiç...
bende yaşamak istiyorum böyle güzel heyecanlar ama olmuyor hiçbirşey hayalimdeki gibi gitmiyor heyecan heves hiçbirşey kalmıyor bende de :43:

sende iyi düşün taşın canım bazı arkadaşların yazdıkları yoruma katılıyorum evlilik çok ciddi bir durum iyi araştır gerçektende...

Herkes için hayırlısı olsun canım..
bazı insanlar heyecanlarını belli edemezler, soğuk kanlıdırlar seninkide onlardan sanırım. bence sen yinede heyecanını doyasıya yaşamaya bak çünkü başımıza bir kere geliyor. En azından olumlu ve geleceğe yönelik konuşabiliyorsunuz.. :nazar:

gerçekten doya doya konumayı isterdim bende ama olmuyor mesela c.tesi bi yerden dalayım konuya açar belki devamı gelir dedim sadece sorduğum soruya cvp verdi gerisi gelmedi bende artık bıraktım ne olursa bahtıma ...:19:

Canım bence müsait bir zamanda 3 yılımızı devirdik,senin gelecek ile ilgili planların içinde bende var mıyım varsam bile önceliğim nedir gibi birşekilde konuyu açabilirsin.ahh bu erkekler kapalı kutu gibiler bir kutunun kilitini bulabilsek zaten sorun kalmayacak ama...dediğim gibi konu konuyu açar yaşlarınızda oturmuş artık neyi bekliceksin seninde sonunun 8 senelik ilişkisi gibi olmasını istemiyorsan açık açık kırmadan konuş bence

Canım bence müsait bir zamanda 3 yılımızı devirdik,senin gelecek ile ilgili planların içinde bende var mıyım varsam bile önceliğim nedir gibi birşekilde konuyu açabilirsin.ahh bu erkekler kapalı kutu gibiler bir kutunun kilitini bulabilsek zaten sorun kalmayacak ama...dediğim gibi konu konuyu açar yaşlarınızda oturmuş artık neyi bekliceksin seninde sonunun 8 senelik ilişkisi gibi olmasını istemiyorsan açık açık kırmadan konuş bence

:nazar::17::nazar::nazar::nazar:
O kadarda umutsuz vaka değilmiş ilişkimiz.
Dün akşam iş ile ilgili planları olduğunu filan söyledi. Hani ileri dönük ya bende dedim ki planların içerisinde bende var mıyım dedim :)
Evet dedi... Laf arasında 2-3 kere daha sordum :) Mutluyum seninle dedi herşeyden önce huzurluyum dedi :)
Çok mutlu oldum:2::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bence hiç o konulara girme o zaman kendisi gelecek planları yapmaya senin tepkini ölçmeye çalışır.biliyorum zor ama üzerine gitmek hiç bir zaman çözüm olmaz..senin sorgulaman gereken tek şey onun doğru kişi olup olmadıgı..yakında teklif zaten gelir :)))

Yaşıtız..aynı 3 yılı devirmişiz..oda 33 yaşında ınan 4 ay öncesine tam bir kapalı kutuydu..sen yine geçmiş ilişkisini biliyorsun ben okadarını bile bilmiyordum..hiç bir kere bile konusu geçmedi evlilğin,ben de sormadım...sonucta sürekli yanındaydım ve mutluydum vee hıc sorgulamadım..sonra nemi oldu? Tam doğum günümde saat 00:00 da sürpriz doğum günü tektaş ve evlenme teklifi..ben dakikalar boyu şok içerisindeydim, inan hiç beklemiyordum..1 ay sonda isteme ardından söz ve şuan 3 aylık nişanlıyım.. neden mi bu kadar detay verdim?? erkekler hazır olmayı bekler, zoraki olmasın ister,zorlarsan kendini sıkıştırılmış hisseder ve kaçacak delik arar..hazır olduğu anda ise herşey çorap söküğü gibi.. ne kadar rahat bırakırsan o kadar sana bağlı olur.. yanlışım varsa affola nacizane düşüncelerim.. benim nişanlımda gördüğüm karakter buydu..hepsini anıdır diyemem..
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz neler paylastınız bılemem fakat, bir insan bir insanda huzur mutluluk sevgi bulmasa bırak 3 yılı 3 gun bile durmaz.
Mutlu olman dileklerimle..Herşey gönlünce olsun..

Yaşıtız..aynı 3 yılı devirmişiz..oda 33 yaşında ınan 4 ay öncesine tam bir kapalı kutuydu..sen yine geçmiş ilişkisini biliyorsun ben okadarını bile bilmiyordum..hiç bir kere bile konusu geçmedi evlilğin,ben de sormadım...sonucta sürekli yanındaydım ve mutluydum vee hıc sorgulamadım..sonra nemi oldu? Tam doğum günümde saat 00:00 da sürpriz doğum günü tektaş ve evlenme teklifi..ben dakikalar boyu şok içerisindeydim, inan hiç beklemiyordum..1 ay sonda isteme ardından söz ve şuan 3 aylık nişanlıyım.. neden mi bu kadar detay verdim?? erkekler hazır olmayı bekler, zoraki olmasın ister,zorlarsan kendini sıkıştırılmış hisseder ve kaçacak delik arar..hazır olduğu anda ise herşey çorap söküğü gibi.. ne kadar rahat bırakırsan o kadar sana bağlı olur.. yanlışım varsa affola nacizane düşüncelerim.. benim nişanlımda gördüğüm karakter buydu..hepsini anıdır diyemem..
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz neler paylastınız bılemem fakat, bir insan bir insanda huzur mutluluk sevgi bulmasa bırak 3 yılı 3 gun bile durmaz.
Mutlu olman dileklerimle..Herşey gönlünce olsun..

Amin, inşallah bende böyle güzel bir sürprizle karşılaşırım. Bende üzerine pek gitmiyorum ama etrafımızdaki arkadaşlarımız bizden sonra tanıştılar ve evlendiler boynum bükük kalıyor.
Kısmet diyorum, biraz daha vakit verdim ona inşallah doğru insandır, beklediğime ve sabrettiğime değer :)

Merhaba Kızlar,

Bütün iyi niyetimle güzel heyecanlarınızı okudum ve içim burkuldu, gözlerim doldu.

3.yılımızı doldurmak üzere olduğumuz bir ilişkim var. 5 yıl önce kendisi nişan atmış. Eski nişanlısıyla 8 yıl beraberlikleri ve 1 yıllıkta nişanlılık süreçleri olmuş. Karşılıklı anlaşarak nişanlar atıldıktan sonra kız 3 ay içinde birisiyle evlenmiş. Aramızda bundan dolayı hiç evlilik gibi konuşmalar yapmıyoruz. Ben 28 erkek arkadaşımda 31 yaşındayız.
Beni ailesi ismen tanıyor ama tanıştırmadı henüz, ben de henüz ondan net bir adım gelmediğinden dolayı bir erkek arkadaşım olduğunu aileme açıklayamıyorum. Abim ile araları gayet iyi bazen bensizde yemeğe çıkıyorlar. Onun kuzenlerine oturmaya gidiyoruz, ev gezmeleri yapıyoruz. Görüştüğümüz herkes evli, belki teşvik eder diye düşünüyorum ama bizimkisinde kımıldama bile yok. Bir kaç kez dile getirdim evimiz olacak mı diye konuyu kapatıyor.
Konuyu kapattı olduğumu düşünmesini istemiyorum. Fakat önümüzde engel yok.tencere kapak gibiyiz. anlaşabiliyoruz. Kavga etmiyoruz ufak tartışmalarla sorunların üstesinden gelebiliyoruz. Birbirimizi kırmıyoruz, üzmüyoruz.
Herşey çok güzel gibi görünsede sanırım bende artık sizin yaşadığınız duyguları yaşamak istiyorum.
Bunu ona nasıl anlatmam gerekiyor.
Konuyu nasıl açmalıyım, bu konuda fikir verebilecek olan varmı????

:nazar::43::43::43::43::43::17:

kuzum yanlış anlama beni ama kız olsun erkek olsun farketmez insan sevdiği için çabalar bence bunun altında başka şeyler yatıyor.İyice araştır arkadaşı derim sana ben.

Back