- 13 Eylül 2011
- 112
- 19
- 298
- Konu Sahibi aysukantar
-
Merhaba Kızlar,
Bütün iyi niyetimle güzel heyecanlarınızı okudum ve içim burkuldu, gözlerim doldu.
3.yılımızı doldurmak üzere olduğumuz bir ilişkim var. 5 yıl önce kendisi nişan atmış. Eski nişanlısıyla 8 yıl beraberlikleri ve 1 yıllıkta nişanlılık süreçleri olmuş. Karşılıklı anlaşarak nişanlar atıldıktan sonra kız 3 ay içinde birisiyle evlenmiş. Aramızda bundan dolayı hiç evlilik gibi konuşmalar yapmıyoruz. Ben 28 erkek arkadaşımda 31 yaşındayız.
Beni ailesi ismen tanıyor ama tanıştırmadı henüz, ben de henüz ondan net bir adım gelmediğinden dolayı bir erkek arkadaşım olduğunu aileme açıklayamıyorum. Abim ile araları gayet iyi bazen bensizde yemeğe çıkıyorlar. Onun kuzenlerine oturmaya gidiyoruz, ev gezmeleri yapıyoruz. Görüştüğümüz herkes evli, belki teşvik eder diye düşünüyorum ama bizimkisinde kımıldama bile yok. Bir kaç kez dile getirdim evimiz olacak mı diye konuyu kapatıyor.
Konuyu kapattı olduğumu düşünmesini istemiyorum. Fakat önümüzde engel yok.tencere kapak gibiyiz. anlaşabiliyoruz. Kavga etmiyoruz ufak tartışmalarla sorunların üstesinden gelebiliyoruz. Birbirimizi kırmıyoruz, üzmüyoruz.
Herşey çok güzel gibi görünsede sanırım bende artık sizin yaşadığınız duyguları yaşamak istiyorum.
Bunu ona nasıl anlatmam gerekiyor.
Konuyu nasıl açmalıyım, bu konuda fikir verebilecek olan varmı????
Mezhepler farklıymış. Kız tarafı pek sıcak bakmamış dedi bana
Ne gibi nedenler olabilir?
Umarım bu neden doğrudur.. mezhepler farklıysa nasıl 8 yıl çıkıp 1 yıl nişanlı kalıyo.. ailesi vermşki nişanlanmışlar.. liseli değilsin evlilik çağında kızsın. kimsenin seni oyalamasına müsade etme.. niyeti ciddiyse adımını atsın,sen direk söyleyemesen de laf at,arada örnekler ver ne biliyim konu aralarına serpiştir.. baktın ki hareket yok açık açık konuşursun.. bi süredir seni yokluyorum ve benle ciddi olmadığını düşünmeye başladım.. gizli saklı çıkmalar bana göre değil,ciddiysen benle aileme söylemem lazım de tabi bu benim fikrimumarım herşey dilediğin gibi olur.
konuyu kapatıyormuş zaten daha nasıl konu açacaksın.
ayrılmak istediğini söylebir de böyle dene
Mezhepler farklıymış. Kız tarafı pek sıcak bakmamış dedi bana
Ne gibi nedenler olabilir?
Yanlış anlaılmak istemem ama aklıma cinsel problemler geldi
Cinsel problemlerden kastım herşey ama bir sorunda olabilir bu ihtiyacını başka türlü gideriyorda olabilir. Soğukta olabilir .
tabi sen daha iyi bilirsin sana yaklaşımı nasıl 3. yıl diyorsun en azından ufak bir tüyo elde etmiştirsin
eşim dahil tüm erkekler bir kadının evlilik cümlelerinden sıkılır. hatta eşim bana itiraf etti. eğer bu evliliği kafama sen sokmaya çalışsaydın ben kaçardım dedi. kendisi düşünüp karar verip benimle paylaştı ve evlendik. bence yapabileceğin en iyi şey ilerde şunu alır mıyız, yapar mıyız gibi cümleler kurmak olur. zaten evlenmeyip napar ki insan. biraz politik davran derim. o seni evlenmeye ikna ettiğini sansın:)
belki bana kızabilirsin ama seni geçmişteki biriyle kıyaslıyan adamla işin olmasın cnm
ben bunu bilir bunu sölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?