• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok şanslısınızzz!!!

aysukantar

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
112
19
298
Merhaba Kızlar,

Bütün iyi niyetimle güzel heyecanlarınızı okudum ve içim burkuldu, gözlerim doldu.

3.yılımızı doldurmak üzere olduğumuz bir ilişkim var. 5 yıl önce kendisi nişan atmış. Eski nişanlısıyla 8 yıl beraberlikleri ve 1 yıllıkta nişanlılık süreçleri olmuş. Karşılıklı anlaşarak nişanlar atıldıktan sonra kız 3 ay içinde birisiyle evlenmiş. Aramızda bundan dolayı hiç evlilik gibi konuşmalar yapmıyoruz. Ben 28 erkek arkadaşımda 31 yaşındayız.
Beni ailesi ismen tanıyor ama tanıştırmadı henüz, ben de henüz ondan net bir adım gelmediğinden dolayı bir erkek arkadaşım olduğunu aileme açıklayamıyorum. Abim ile araları gayet iyi bazen bensizde yemeğe çıkıyorlar. Onun kuzenlerine oturmaya gidiyoruz, ev gezmeleri yapıyoruz. Görüştüğümüz herkes evli, belki teşvik eder diye düşünüyorum ama bizimkisinde kımıldama bile yok. Bir kaç kez dile getirdim evimiz olacak mı diye konuyu kapatıyor.
Konuyu kapattı olduğumu düşünmesini istemiyorum. Fakat önümüzde engel yok.tencere kapak gibiyiz. anlaşabiliyoruz. Kavga etmiyoruz ufak tartışmalarla sorunların üstesinden gelebiliyoruz. Birbirimizi kırmıyoruz, üzmüyoruz.
Herşey çok güzel gibi görünsede sanırım bende artık sizin yaşadığınız duyguları yaşamak istiyorum.
Bunu ona nasıl anlatmam gerekiyor.
Konuyu nasıl açmalıyım, bu konuda fikir verebilecek olan varmı????

:nazar::43::43::43::43::43::17:

hmmmmmmmm...
açık açık konuşman lazım...
yani sonunu nereye bağlıcaz bunun diye sor..
kendi isteklerinide söyle..
bunları istemek senin en doğal hakkın...

Derdimi dinlediğin için teşekkür ederim.
Bir türlü cesaretimi toplayamıyorum. Birkaç girişimim oldu onda da konuyu kapadı iyice cesaretim kırıldı.

Öncelikle derdimi dinlediğin için teşekkür ederim.
ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. Bu konuyu ben açmak istemiyorum.
Teşvik edici birşey yapılabilir mi bu konuda

8 yıllık bir beraberliği bitirmişler nişanlanmışlar
neden ayrılmışlar biliyor musun.
Ben evli olduğum halde 8 yıl garanti veremiyorum kendime

Kusura bakma ama aklıma başka şeyler geliyor. Evlilikten bu kadar soğuk olmasınn altında bir neden olabilir

Mezhepler farklıymış. Kız tarafı pek sıcak bakmamış dedi bana :(
Ne gibi nedenler olabilir?

Merhaba Kızlar,

Bütün iyi niyetimle güzel heyecanlarınızı okudum ve içim burkuldu, gözlerim doldu.

3.yılımızı doldurmak üzere olduğumuz bir ilişkim var. 5 yıl önce kendisi nişan atmış. Eski nişanlısıyla 8 yıl beraberlikleri ve 1 yıllıkta nişanlılık süreçleri olmuş. Karşılıklı anlaşarak nişanlar atıldıktan sonra kız 3 ay içinde birisiyle evlenmiş. Aramızda bundan dolayı hiç evlilik gibi konuşmalar yapmıyoruz. Ben 28 erkek arkadaşımda 31 yaşındayız.
Beni ailesi ismen tanıyor ama tanıştırmadı henüz, ben de henüz ondan net bir adım gelmediğinden dolayı bir erkek arkadaşım olduğunu aileme açıklayamıyorum. Abim ile araları gayet iyi bazen bensizde yemeğe çıkıyorlar. Onun kuzenlerine oturmaya gidiyoruz, ev gezmeleri yapıyoruz. Görüştüğümüz herkes evli, belki teşvik eder diye düşünüyorum ama bizimkisinde kımıldama bile yok. Bir kaç kez dile getirdim evimiz olacak mı diye konuyu kapatıyor.
Konuyu kapattı olduğumu düşünmesini istemiyorum. Fakat önümüzde engel yok.tencere kapak gibiyiz. anlaşabiliyoruz. Kavga etmiyoruz ufak tartışmalarla sorunların üstesinden gelebiliyoruz. Birbirimizi kırmıyoruz, üzmüyoruz.
Herşey çok güzel gibi görünsede sanırım bende artık sizin yaşadığınız duyguları yaşamak istiyorum.
Bunu ona nasıl anlatmam gerekiyor.
Konuyu nasıl açmalıyım, bu konuda fikir verebilecek olan varmı????

:nazar::43::43::43::43::43::17:

konuyu kapatıyormuş zaten daha nasıl konu açacaksın.

ayrılmak istediğini söyle :1: bir de böyle dene

Umarım bu neden doğrudur.. mezhepler farklıysa nasıl 8 yıl çıkıp 1 yıl nişanlı kalıyo.. ailesi vermşki nişanlanmışlar.. liseli değilsin evlilik çağında kızsın. kimsenin seni oyalamasına müsade etme.. niyeti ciddiyse adımını atsın,sen direk söyleyemesen de laf at,arada örnekler ver ne biliyim konu aralarına serpiştir.. baktın ki hareket yok açık açık konuşursun.. bi süredir seni yokluyorum ve benle ciddi olmadığını düşünmeye başladım.. gizli saklı çıkmalar bana göre değil,ciddiysen benle aileme söylemem lazım de tabi bu benim fikrim :34::34: umarım herşey dilediğin gibi olur.

bence gözünü korkut benim yaşım malum senin zamanında yaşadığın sorun sebebi ile ömrümüzün sonuna kadar bu şekilde yaşayamayız bi karar vermek zorundasın ikimizde çocuk değiliz de yani ben olsam direk derdim :31:

Umarım bu neden doğrudur.. mezhepler farklıysa nasıl 8 yıl çıkıp 1 yıl nişanlı kalıyo.. ailesi vermşki nişanlanmışlar.. liseli değilsin evlilik çağında kızsın. kimsenin seni oyalamasına müsade etme.. niyeti ciddiyse adımını atsın,sen direk söyleyemesen de laf at,arada örnekler ver ne biliyim konu aralarına serpiştir.. baktın ki hareket yok açık açık konuşursun.. bi süredir seni yokluyorum ve benle ciddi olmadığını düşünmeye başladım.. gizli saklı çıkmalar bana göre değil,ciddiysen benle aileme söylemem lazım de tabi bu benim fikrim :34::34: umarım herşey dilediğin gibi olur.

haklı kız tarafı istemese baştan istemez yok bi bakalım dememişlerdir herhalde bence başka bi iş var 9 sene ni ver sonra kız tarafı sıcak bakmamış die ayrıl anlamsız

bence acık ol direk konuş benim niyetim bu seninki aynı diilse uzatma kimse kimsenin vaktini en önemlisi sevgisi harcamasın

benim fikrim bu :19:

konuyu kapatıyormuş zaten daha nasıl konu açacaksın.

ayrılmak istediğini söyle :1: bir de böyle dene

Katılmadan edemeyeceğim...

Şöyle de bir durum var, eğer o konuyu kapatıyorsa senin için daha zor.
Ben nişanlım evlenmemizi istediği halde "hadi, hadi, hadi" diye diye bir noktaya geldik.
Durum böyle olunca insanın içinde hep bir huzursuzluk oluyor.
"Zaten ben istedim de oldu herşey, senin birşey yaptığın yok, ben demeden aklına bile gelmeyecek" gibi düşüncelerle sinirlenip kendini yıpratabiliyorsun.

Senin yapman gereken artık ayrılmak istediğini söylemek.
Neden diye sorduğunda da herhangi bir noktaya gittiğimiz söylenemez.
Bende geldim kaç yaşına, daha kaç yıl seni beklememi bekliyorsun? şeklinde cevap vermek.

Zaten bu noktadan sonra birşeyler düzelirse düzelir... Kimse için kendini yıpratıp üzmeye değmez, öncelikle bunu kendine kabullendir.
:34:

eşim dahil tüm erkekler bir kadının evlilik cümlelerinden sıkılır. hatta eşim bana itiraf etti. eğer bu evliliği kafama sen sokmaya çalışsaydın ben kaçardım dedi. kendisi düşünüp karar verip benimle paylaştı ve evlendik. bence yapabileceğin en iyi şey ilerde şunu alır mıyız, yapar mıyız gibi cümleler kurmak olur. zaten evlenmeyip napar ki insan. biraz politik davran derim. o seni evlenmeye ikna ettiğini sansın:)

Herkese teşekkür ederim.
Sanırım bu ilişkinin ömrü bu kadar.
Son bir cesaret konu açacağım, yine kapatırsa ben o defteri kapatacağım.
Biraz olsun içimdeki cesareti ateşlediğiniz için teşekkür ederim
Sevgiyle kalın!!

Yanlış anlaılmak istemem ama aklıma cinsel problemler geldi
Cinsel problemlerden kastım herşey ama bir sorunda olabilir bu ihtiyacını başka türlü gideriyorda olabilir. Soğukta olabilir .
tabi sen daha iyi bilirsin sana yaklaşımı nasıl 3. yıl diyorsun en azından ufak bir tüyo elde etmiştirsin

Son düzenleme:
Yanlış anlaılmak istemem ama aklıma cinsel problemler geldi
Cinsel problemlerden kastım herşey ama bir sorunda olabilir bu ihtiyacını başka türlü gideriyorda olabilir. Soğukta olabilir .
tabi sen daha iyi bilirsin sana yaklaşımı nasıl 3. yıl diyorsun en azından ufak bir tüyo elde etmiştirsin

Şöyle bir konuşmamız olmuştu.
Kızı başını öne eğecek bir hareketim olmadı demişti.
Acaba bundan dolayı mı yoksa gerçekten saygısından mı??
Bazı günler koynumdan kalktı gitti demişti.
Geçmişini çok açmıyor zorla küfrettirme o kıza diyor.
Tek sıkıntısı yanlış seçimden ötürü ailesinide sürüklemiş olması.
Kendince haklı ama bende haklıyım.
Beş parmağın beşi bir değil ki.
Beni o kız ile kıyaslıyorsa ayıp ediyor.
işlerden dolayı görüşemedik, görüştüğümüzde nabız yoklayacağım baktım yine olmuyor. Onsuzluğa kendimi alıştırmam gerekecek.

belki bana kızabilirsin ama seni geçmişteki biriyle kıyaslıyan adamla işin olmasın cnm
ben bunu bilir bunu sölerim

eşim dahil tüm erkekler bir kadının evlilik cümlelerinden sıkılır. hatta eşim bana itiraf etti. eğer bu evliliği kafama sen sokmaya çalışsaydın ben kaçardım dedi. kendisi düşünüp karar verip benimle paylaştı ve evlendik. bence yapabileceğin en iyi şey ilerde şunu alır mıyız, yapar mıyız gibi cümleler kurmak olur. zaten evlenmeyip napar ki insan. biraz politik davran derim. o seni evlenmeye ikna ettiğini sansın:)

Evet az çok aynı şeyleri düşünüyoruz.. peki sizin bu süreç uzun sürmüşmüydü? fevri davranmaktanda korkuyorum. gerçekten pamuk kalpli bir insan kaybetmek isteyip istemediğimi soruyorum kendime bir yandan da sevgililik süreci biraz uzadı. Böyle karmakarışığım :(

3 seneden beri seni ailesiyle tanıştırmadıysa ve abinin dışında ailenin haberi yoksa zaten bir sorun var bana göre yani seninle ciddi düşünmüyorsa bile kız arkadaşı olduğun için tanıştırması lazımdı seni.28 yaş küçük bir yaş değil kullandırtma kendini diğer kızların dediği gibi sonu olmayacaksa ayrılalaım falan de bakalım tepkisi nasıl olacak hakkında hayırlısı olur inş

bir ilişkiden ağzı yandı diye herkesi aynı kefeye koyan insanlara çok kızıyorum. belki ömür boyu mutlu olacakları insanları bu şekilde kaybediyorlar. 3 sene dile kolay ve çok fazla tartışma yaşamadığınızı anlaştığınızı yazmışsın. bence de artık konuyu ona açmalısın, ondan adım beklersen bir 3 sene daha geçebilir. hala olumsuzsa zorlamanın anlamı da yok. onun için değerli isen ve seni kaybetmek istemezse bitsin dediğinde bu kafasına dank eder diye düşünüyorum. hakkında hayırlısı olsun ;)

Son düzenleme:
Back