• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şahane kahvaltı takımım...........

canım benim çok teşekkür ederim cevabın için...özenip resim eklediğin için ayrıca teşekkür ederim...dediğin gibi ona uygun cooker den bıçak aldım (yüklemeyi unuttum) mor güllü,çatal-kaşık almayı da düşünüyorum...çay kaşığı olarak da o koyduğum kaşıkları kullanmayı düşünüyorum..kayınvalidemin hediyesiydi...artık Türkiye'den bulunca alıcam fincanları...fikirlerin çok güzel...sayenizde değişik değişik alternatifler uygulayabilirim...en güzelleri senin olsun

rica ederim canım benim,inş iyi günlerde kullanırsın. aldıkca yeni şeyler eklersin... benim de kahvaltılık takıntım var da biraz da o yüzden dikkatimi cekti sanırım. cok güzel takımlar var ama hep 6 kişilik,7 kişi gelecei zaman kullanamıcaksın. yada 2 tane alacaksın ki bu da gereksiz birsürü parça demek... ben de inş vakti zamanı gelince toplama almayı düsünüyorum bakalım:97:
bu arada hangi ülkedesin canım merak ettim :)

rica ederim canım benim,inş iyi günlerde kullanırsın. aldıkca yeni şeyler eklersin... benim de kahvaltılık takıntım var da biraz da o yüzden dikkatimi cekti sanırım. cok güzel takımlar var ama hep 6 kişilik,7 kişi gelecei zaman kullanamıcaksın. yada 2 tane alacaksın ki bu da gereksiz birsürü parça demek... ben de inş vakti zamanı gelince toplama almayı düsünüyorum bakalım:97:
bu arada hangi ülkedesin canım merak ettim :)

Aslında çok haklısın canım....o parçalar az gibi görünüyor bana da...böyle kahvaltı için gerekli olanları alacaksın sonra...Tabak ve bardağı,çatalı kaşığı ekstradan ona uygun alacaksın...böylelikle kahvaltıya çok kişi geldiği zaman renkleri farklı farklı olmaz...bende öyle düşünüyorum....12 kişilik tabak vs. yeter gibi geliyor...inşallah canım içine sinen en güzelini alırsın.

Son düzenleme:
ayrı aldığın parçaları güzel uydurmuş yakıştırmışsın canım ama çay bardakların uymamış güllü fincan takımı daha şık olur bence:16: sağlıkla kullan inşallah :nazar:

ayrı aldığın parçaları güzel uydurmuş yakıştırmışsın canım ama çay bardakların uymamış güllü fincan takımı daha şık olur bence:16: sağlıkla kullan inşallah :nazar:

beğendiğin için teşekkür ederim canım......çay bardaklarını almadım canım hediye geldi...dediğin gibi güllü fincan almayı düşünüyorum...

çok şık ama delikli olması biraz kullanımını zorlaştırır. hatta fırsatın varsa değiştir diyeceğim. kusura bakma içini kaçırmak istemem ama gerçekten hem şık hemde kullanışlı bişey düşün derim... 5 yıllık evliyim, şimdiki aklım olsa şunu almazdım dediğim o kadar çok şey varki.

çok şık ama delikli olması biraz kullanımını zorlaştırır. hatta fırsatın varsa değiştir diyeceğim. kusura bakma içini kaçırmak istemem ama gerçekten hem şık hemde kullanışlı bişey düşün derim... 5 yıllık evliyim, şimdiki aklım olsa şunu almazdım dediğim o kadar çok şey varki.

değiştiremem canım artık...........ilk görünüşü çok hoşuma gitti...düşünmedim hiç delikli yanlarını...kullanırım artık bir şekilde...yorumun için teşekkür ederim....

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

kandil23.gif

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

cok cok cok guzel gercekten gule gule kullan canım eger evım bu tarzda dosenmıs olsaydı bende alırdım mutlaka ama ben daha spor seylere kactım ama cok guzelmıs saray mutfaklarından cıkmıs gıbı

güzelmiş güle güle kullan ama içinde hiç kullanmıycağın parçalar var sanki:26: bide benim tarzıma hiç uymuyor çok ağır bir model ben daha cıvıl cıvıl bi kahvaltı takımını tercih ettim :34:

Back
X