• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şahane kahvaltı takımım...........

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Beğenerek aldığım kahvaltılık takımımı sizinle paylaşmak istedim....Sizin fikirlerinize de ihtiyacım var çünkü bazı şeylere ne koyacağımı bilmiyorum.....Eksik olan sadece çay fincanım onuda bu modellerde ve renkte bulup almak istiyorum....ayrıca tabağımda eksik ama onu sade bir model düşünüyorum boğmamak için....O takımda ekmek tabağı yoktu ona yakın ekmek tabağını ayrıca aldım....su bardağı ve çay bardağı hediye geldi renk açısından uygun diye belki kombileyebilirim...

saraylara layık bir kahvaltı takımı canım, günlük kullanımda zor olabilir delikli bir model olmasından dolayı.
o kulplu olan da sanırım süt koymak için, çaya süt eklemek için sanırım ingiliz adeti. şıkmış gerçekten

çok ağır değil mi canım..güle güle kullan..

bilmiyorum canım ama ben tarzıma göre böyle şaşalı seviyorum

Canım bende bunun markası ne onu düşünüyorum.. Harika bir şey.. tam benim tarzım :16:

beğenmene sevindim canım bende ilk gördüğüm de tam istediğim gibi benim...Öyle bir markası yok canım şuan aklımda değil çünkü marka almamıştım ama yabancı bir ürün...
saraylara layık bir kahvaltı takımı canım, günlük kullanımda zor olabilir delikli bir model olmasından dolayı.
o kulplu olan da sanırım süt koymak için, çaya süt eklemek için sanırım ingiliz adeti. şıkmış gerçekten
teşekkür ederim canım inşallah o sarayımda huzurlu olurum...evet dediğin gibi günlük kullanımı zor olabilir ama ilk günlerin hevesi o zorluğu kolaya dönüştürür....hiç düşünmemiştim canım ama haklısın süt koymak için olabilir...
canım çok beğendim kahvaltı takımını gerçekten çok güzelmiş mutlu günlerde kullan...
beğenmenize sevindim canım...inşallah canım mutlu yuvamda kullanırım....

Pek güzelmiş gerçekten. Ben artık bu saatten sonra böyle detaylı şeyler uğraşamam, ama gittiğim bir yerde böyle bir takım ile kahvaltı sunarlarsa da çok hoşuma gider doğrusu.

O minik kulpluyu ben de süt koymak için diye biliyorum. Üç bölmeli olanı bana gelen 2 kişilik bir kahve takımına benzettim. Ufak 2 yerde fincanlar duruyor, büyücek kısma da birkaç kurabiye falan koyuyorsun. Ama sanki sizinkinde büyük kısımda da bir çukurluk var. Dört parça olanın büyüklüğünü tam seçemedim ama, deliksizlere reçel, bal konabilir belki. Deliklilere de aklıma bir tek zeytin (yağsız olarak tabi) geliyor.

Kahvaltı takımını beğendim ama çok kullanışsız gibi göründü deliklerden dolayı.Güle güle kullan.
Şekerlik olarak kullanmayı düşündüğün şeyin yanındaki kulplu olana süt diğerinede kahve koyardım sanırım ben.Ekmek koymayı düşündüğün şeyi tepsi olarak kullanır sorduğun kenarlarında yuvarlak boşluk olan tabak gibi şeyin ortaya ekmek koyar kenarlarada biberli zeytinyağı gibi kahvaltıda ekmekle yenebilecek soslar için kullanırdım.diğer 2 si delikli 2 si normal 4 lü takımı da baharat için kullanırdım krmızı biber kekik nane filan.Diğer sorduğun kulplu şeyi ne olarak kullanırdım bilemedim belki yine sos için olabilir çikolata sosu vs.

Son düzenleme:
gerçekten ingiliz kraliyett ailelerinin filmleri olur ya,oradaki takimlara benziyor :87:
güle güle kullan canım...
parçaları biraz az gibi geldi bana da,extra barkak fln alman iyi olmuş :81:
acaba kutusunda filan yazmıyor mu,böyle takımlarda yazar ya hani atıyorum 5 bardak.... (yanında resim) filan diye... kutusunda göstermiyor mu ki?
nerden aldın canım bi de bu takımı, belki orada tek tek parçaları da vardır, ozaman anlaşılır ne ne için :21:
iyi günlerde kullan canım,hayırllı olsun.... :16:

Pek güzelmiş gerçekten. Ben artık bu saatten sonra böyle detaylı şeyler uğraşamam, ama gittiğim bir yerde böyle bir takım ile kahvaltı sunarlarsa da çok hoşuma gider doğrusu.

O minik kulpluyu ben de süt koymak için diye biliyorum. Üç bölmeli olanı bana gelen 2 kişilik bir kahve takımına benzettim. Ufak 2 yerde fincanlar duruyor, büyücek kısma da birkaç kurabiye falan koyuyorsun. Ama sanki sizinkinde büyük kısımda da bir çukurluk var. Dört parça olanın büyüklüğünü tam seçemedim ama, deliksizlere reçel, bal konabilir belki. Deliklilere de aklıma bir tek zeytin (yağsız olarak tabi) geliyor.

çok teşekkür ederim canım beğenmenize seviniyorum gerçekten...kahve için fikir olabilir...canım o diğer 4'lününde büyüklüğü çay fincanı kadar....Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler...
Kahvaltı takımını beğendim ama çok kullanışsız gibi göründü deliklerden dolayı.Güle güle kullan.
Şekerlik olarak kullanmayı düşündüğün şeyin yanındaki kulplu olana süt diğerinede kahve koyardım sanırım ben.Ekmek koymayı düşündüğün şeyi tepsi olarak kullanır sorduğun kenarlarında yuvarlak boşluk olan tabak gibi şeyin ortaya ekmek koyar kenarlarada biberli zeytinyağı gibi kahvaltıda ekmekle yenebilecek soslar için kullanırdım.diğer 2 si delikli 2 si normal 4 lü takımı da baharat için kullanırdım krmızı biber kekik nane filan.Diğer sorduğun kulplu şeyi ne olarak kullanırdım bilemedim belki yine sos için olabilir çikolata sosu vs.

teşekkür ederim canım.....ama canım zaten kahvaltıda fazla öyle sulu şeyler olmuyor delikli yerlere kuru şeylerden koymayı düşünüyorum....baharat için iyi fikir canım aslında....kullu şeyi herkes süt için söyledi...bende süte düşünüyorum...ama böyle farklı soslar içinde tabiki olabilir....hemsi güzel fikir...

gerçekten ingiliz kraliyett ailelerinin filmleri olur ya,oradaki takimlara benziyor :87:
güle güle kullan canım...
parçaları biraz az gibi geldi bana da,extra barkak fln alman iyi olmuş :81:
acaba kutusunda filan yazmıyor mu,böyle takımlarda yazar ya hani atıyorum 5 bardak.... (yanında resim) filan diye... kutusunda göstermiyor mu ki?
nerden aldın canım bi de bu takımı, belki orada tek tek parçaları da vardır, ozaman anlaşılır ne ne için :21:
iyi günlerde kullan canım,hayırllı olsun.... :16:

çok teşekkür ederim canım...ben biraz böyle şeyleri seviyorum yani sadelerden pek hoşlanmıyorum...diğer arkadaşların modelleri de çok hoş pişman oluyorum sonra aldığıma ama beğenmeniz beni gerçekten mutlu etti....nişanlımda çok beğenmişti...
ben yurt dışındayım canım orada bir alışveriş merkesinden aldım....o kadar çok satılmış ki...hepsini kutudan çıkarmışlar ve tezgaha koymuşlar orada olan hepsini aldım tabiki eksik olanlar var maalesef ben sonuna yetiştim...kutusuz aldım....o yüzden canım çözemedim ne ne için....Tabağı ve bardağı eksik...yumurtalıkları eksik iki kişilik sadece....senin eksik gördüklerini bana yazarsan sevinirim....

Canım güzel günlerde kullan inşallah.Ben bayıldım çok güzellll.....Kulplu şeye ne koyacağını bilemedim demişsin o süt için canım benimm...:34:Benim yerin yok olsa inanki hiç düşünmeden alırdım bayıldım çünkü takımı:34:

Canım güzel günlerde kullan inşallah.Ben bayıldım çok güzellll.....Kulplu şeye ne koyacağını bilemedim demişsin o süt için canım benimm...:34:Benim yerin yok olsa inanki hiç düşünmeden alırdım bayıldım çünkü takımı:34:

inan canım beğenmenize çok seviniyorum :71:çünkü başka modellerde görünce pişman oluyorum aldığıma....görür görmez vurulmuştum bende....
artık o kulplu şeye süt koymakta karar kıldım.:66:.ilk önce ööyle düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim.....
henüz evlenemedim, sabırsızlıkla bekliyorum o sofrada olmayı:69::66:

hoşmuş canım kahvaltı takımın,şu kulplu küçük sürahiye benzeyen şeyi şeyi sütlük ya da sosluk olarak kullanabilirsin,bir de yine kulplu sepet gibi tabak tarzı bir şey var onu da kurabiye yada poğaça gibi şeyleri koyup şık bir servis yapabilirsin,güzel günlerde kullan

"bunun biri şekerlik,diğerine ne koyacağımı bilmiyorum" dediğin bi üçlü var ya,kapaklı-sepet gibi ve kulplu... kapaklı olana şeker, sepet gibi olana (kahve ikram edeceksen süttozu,etmeyeceksen ufak kentin şekerleri oluyor ya onlardan koyabilirsin) kulplu olana da süt.

delikli deliksiz 4 tabak var ya. onlara da işte deliklilere zeytin koyarsın siyah-yeşil yağını süzdürüp (tamamen yağsız güzel olmaz..) diğerlerine de öbür büyük bi kahvaltılık var ya,ona koymadıklarını koyarsın artık reçellerden filan olabilir.aslında sanırım o deliklilere kaşar peyniri salam vs. filan da koyabilirsin...

mesela güllü fincan demişsin cok iyi bi fikir bence. bir de böyle renkli çatal-kaşıklar oluyor. acabaa öyle bişey alsan nasıl olur ki..sanki güzel durur gibi geldi bana :82: şunun gibi http://www.newtrendi.com/wp-content/uploads/2011/02/pembe-set-150x150.jpg

hoşmuş canım kahvaltı takımın,şu kulplu küçük sürahiye benzeyen şeyi şeyi sütlük ya da sosluk olarak kullanabilirsin,bir de yine kulplu sepet gibi tabak tarzı bir şey var onu da kurabiye yada poğaça gibi şeyleri koyup şık bir servis yapabilirsin,güzel günlerde kullan

yorumların için çok teşekkür ederim canım artık sizlerin sayenizde neye neye koyabileceğim için onlarca fikir oldu kafamda...en güzelleri sizin olsun...
"bunun biri şekerlik,diğerine ne koyacağımı bilmiyorum" dediğin bi üçlü var ya,kapaklı-sepet gibi ve kulplu... kapaklı olana şeker, sepet gibi olana (kahve ikram edeceksen süttozu,etmeyeceksen ufak kentin şekerleri oluyor ya onlardan koyabilirsin) kulplu olana da süt.

delikli deliksiz 4 tabak var ya. onlara da işte deliklilere zeytin koyarsın siyah-yeşil yağını süzdürüp (tamamen yağsız güzel olmaz..) diğerlerine de öbür büyük bi kahvaltılık var ya,ona koymadıklarını koyarsın artık reçellerden filan olabilir.aslında sanırım o deliklilere kaşar peyniri salam vs. filan da koyabilirsin...

mesela güllü fincan demişsin cok iyi bi fikir bence. bir de böyle renkli çatal-kaşıklar oluyor. acabaa öyle bişey alsan nasıl olur ki..sanki güzel durur gibi geldi bana :82: şunun gibi http://www.newtrendi.com/wp-content/uploads/2011/02/pembe-set-150x150.jpg
canım benim çok teşekkür ederim cevabın için...özenip resim eklediğin için ayrıca teşekkür ederim...dediğin gibi ona uygun cooker den bıçak aldım (yüklemeyi unuttum) mor güllü,çatal-kaşık almayı da düşünüyorum...çay kaşığı olarak da o koyduğum kaşıkları kullanmayı düşünüyorum..kayınvalidemin hediyesiydi...artık Türkiye'den bulunca alıcam fincanları...fikirlerin çok güzel...sayenizde değişik değişik alternatifler uygulayabilirim...en güzelleri senin olsun

çok güzel ve farklıymış canım güle güle kullan?:31:
çok teşekkür ederim beğenmenize seviniyorum gerçekten aldığıma pişman olmuyorum...

Back
X