- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Belliki canınız çok sıkılıyor
Aynı fikirdeyim...Belliki canınız çok sıkılıyor
Evet maalesef işsizim . İş arıyorum
Merhaba arkadaşlar...
Hemen konuya geçmek istiyorum
Sosyal medya olarak sadece instagram kullanıyorum ama artık çok tuhaf hissetmeme sebep oldu...
Aklımda biri var mesela, o kişiyi aratmak için etkileşim sayfasına girmem lazım ama daha aratmadan patt diye o kişi etkileşim sayfamda oluyor..
Anlamanız için örnek vereyim :
Bugün aklıma Ece Sükkan düştü ( hiç daha önce profilini ziyaret etmeme rağmen ) açtım etkileşim sayfasını ece sükkan yazmak için anaaa bir baktım kadın alt' da duruyor... bunun gibi bir sürü örnek oldu daha önceden.
Açıkcası tırsmaya başladım. Beynimizi mi okuyor bu telefon ??? Eğer öyleyse artık son nokta
Sizde de oldu mu daha önce böyle birşey?
Evet maalesef işsizim . İş arıyorum
düşündüğümde karşıma çıkmışlığı hiç yok. ama bir kaç defa konuştuğumuz bir konu hakkında karşıma google reklamlarının çıktığına denk geldim. hatta bir ara o kadar çok oldu ki bu mesela bir bebek arabasından bahsediyoruz açıyorum facebook sağda konuştuğumuz bebek arabası. veya bir kozmetikden bahsediyoruz açıyorum ins arada o kozmetik vs. baya takmıştım kafayı. sonra arkadaşlarla geyiğini yaptık len bizi dinliyorlarmı acaba falan diye açtım telefonu tak karşıma bu haber çıktı http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefontwiterda http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefon
sonra bıraktım bu işleri neme lazım
zaten amaç seni izlemek değil ki. ona uygun reklam çıakrmak vs. bunu googleın yaptığına dair çok fazla hikaye var internette hatta yöneticilerine de sormuşlar. yöneticiler bunu yapabileceklerini ama yapmadıklarını özel hayata müdahele etmeyeceklerini söylemişler. vs vs. o konu karışık yaniYa zaten kamera da bile izleyebiliyorlarmış... ben duş a girerken hep telefonu alırdım yanıma bunu duyduktan sonra daha da almıyorum...
Ama tabi bizim gibi normal vatandaşlarını dinleyeceklerini veya görüntüleyeceklerini de pek sanmıyorum...
düşündüğümde karşıma çıkmışlığı hiç yok. ama bir kaç defa konuştuğumuz bir konu hakkında karşıma google reklamlarının çıktığına denk geldim. hatta bir ara o kadar çok oldu ki bu mesela bir bebek arabasından bahsediyoruz açıyorum facebook sağda konuştuğumuz bebek arabası. veya bir kozmetikden bahsediyoruz açıyorum ins arada o kozmetik vs. baya takmıştım kafayı. sonra arkadaşlarla geyiğini yaptık len bizi dinliyorlarmı acaba falan diye açtım telefonu tak karşıma bu haber çıktı http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefontwiterda http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160302_casus_akilli_telefon
sonra bıraktım bu işleri neme lazım
Yapay zeka nedir? diye bir arastirin isterseniz.Merhaba arkadaşlar...
Sosyal medya olarak sadece instagram kullanıyorum ama artık çok tuhaf hissetmeme sebep oldu...
Aklımda biri var mesela, o kişiyi aratmak için etkileşim sayfasına girmem lazım ama daha aratmadan patt diye o kişi etkileşim sayfamda oluyor..
Bugün aklıma Ece Sükkan düştü ( hiç daha önce profilini ziyaret etmeme rağmen ) açtım etkileşim sayfasını ece sükkan yazmak için anaaa bir baktım kadın alt' da duruyor... bunun gibi bir sürü örnek oldu daha önceden.
Açıkcası tırsmaya başladım. Beynimizi mi okuyor bu telefon ??? Eğer öyleyse artık son nokta
sahsi olarak dinlenmiyor zaten. Bilgisayarlar yapiyor bu isleri. Veriler pazarlama, reklam vs bilmedigimiz daha baska seyler icin kullaniliyor. Ben de konustugum seylerle ilgili reklamla karsilastim esim de oyle ama dusunce okuduklarini sanmiyorum henuz.Ya zaten kamera da bile izleyebiliyorlarmış... ben duş a girerken hep telefonu alırdım yanıma bunu duyduktan sonra daha da almıyorum...
Ama tabi bizim gibi normal vatandaşlarını dinleyeceklerini veya görüntüleyeceklerini de pek sanmıyorum...
Ben mesela :)O değil ama şöyle bişey var.
Bazı kullanıcılar sohbet esnasında konuşulan alakasız bir konuyu daha önce telefondan aratmamalarına rağmen
reklam olarak sayfalarında görüyormuş.
Mesela sohbet ortamında hac zamanından bahsediliyor sonra reklam olarak hac turları vs çıkıyor.
Başına gelen çok. E insan haliyle dinlendiğini hissediyor.
Merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?