- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Adetime 2 gün varAdet gununde de negatif ciktiysa kuvvetle muhtemel gebelik yoktur
1 aralık ta görünüyor telefonda takvimimdeKız dur bu kadar belirti bende yok 6. haftaya girdimyumurtlama günün ne zamandı bu arada kuzum
Kan vereceksen 5 gün geçmesini bekleme 2 gün gecikse yeterAdetime 2 gün var
Tamam o zaman nette 10 gün gecikmede verin diyoda bekleyemem diye 5 dedimKan vereceksen 5 gün geçmesini bekleme 2 gün gecikse yeter
Hayırlısı artık umudum kalmadı pek gerçi kimi arkadaşlar burada idrarımda çıkmadı kanda çıktı vs yazmış ama ne bileyim ya kimseylede konuşamadığım için al ver al ver kafada artık bi hal oldum bi tek benmi böyleyim diye düşünmeye başladım artık geçen ay adetim 17 sindeydi ama benimki hep öne gelir takvime göre 2 gün var işte bakalım hayırlısıVarsa bugün yarın görünmesi lazım kırmızıkarı görene kadar umut var demektir
5 parmağın beşi bir değil kimi adetten önce görmen mümkün değil der kimi 5 6 gün önceden hatta 10 gün önceden görür. Kimi kusa kusa yaşar hamileliğini kimi hiç kusmaz. Kimi belirtilerden gebeliği kiminin 2 ay olur gebelik belirtikerinin biri bile çıkmaz o yüzden takma kafana stres yaptıkça hormonlar geri çekilir kafanı oyala her şey olacağına varırHayırlısı artık umudum kalmadı pek gerçi kimi arkadaşlar burada idrarımda çıkmadı kanda çıktı vs yazmış ama ne bileyim ya kimseylede konuşamadığım için al ver al ver kafada artık bi hal oldum bi tek benmi böyleyim diye düşünmeye başladım artık geçen ay adetim 17 sindeydi ama benimki hep öne gelir takvime göre 2 gün var işte bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim desteğin için5 parmağın beşi bir değil kimi adetten önce görmen mümkün değil der kimi 5 6 gün önceden hatta 10 gün önceden görür. Kimi kusa kusa yaşar hamileliğini kimi hiç kusmaz. Kimi belirtilerden gebeliği kiminin 2 ay olur gebelik belirtikerinin biri bile çıkmaz o yüzden takma kafana stres yaptıkça hormonlar geri çekilir kafanı oyala her şey olacağına varır
Erken gebelik testimi yaptinAdetime 2 gün var...Test yapmıştım 2 gün önce negatifti dayanamadım bugün yine yaptım yine negatif çok sabırsızım herkes adetin gecikmesini bekle diyo fakat ben heyecanımı yenemiyorum.Acaba gebelik var mıdır yinede? Adetimin 5 gün geçmesini bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Belirti olarak;
göğüslerde hassaslık
sık idrara çıkma
bel ağrısı
Sık sık acıkıyorum
arada kasıkta hafif batma
Göğüs halkasında kenarlara doğru koyulaşma var
Göbek deliğinin 5-6 parmak aşağısında yani alt karında şişlik ve sertlik var
Ayrıca ovulasyondan 2 gün önceden gün aşırı birleşme oldu planlı gebelik düşünüyorum bu 5. Ay
Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Yok normal 5₺ ye aldımErken gebelik testimi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?