• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sabırsızlanıyorum!!

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Adetime 2 gün var...Test yapmıştım 2 gün önce negatifti dayanamadım bugün yine yaptım yine negatif çok sabırsızım herkes adetin gecikmesini bekle diyo fakat ben heyecanımı yenemiyorum.Acaba gebelik var mıdır yinede? Adetimin 5 gün geçmesini bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Belirti olarak;
göğüslerde hassaslık
sık idrara çıkma
bel ağrısı
Sık sık acıkıyorum
arada kasıkta hafif batma
Göğüs halkasında kenarlara doğru koyulaşma var
Göbek deliğinin 5-6 parmak aşağısında yani alt karında şişlik ve sertlik var
Ayrıca ovulasyondan 2 gün önceden gün aşırı birleşme oldu planlı gebelik düşünüyorum bu 5. Ay
Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🤗

Varsa bugün yarın görünmesi lazım kırmızıkarı görene kadar umut var demektir 😍

Varsa bugün yarın görünmesi lazım kırmızıkarı görene kadar umut var demektir 😍
Hayırlısı artık umudum kalmadı pek gerçi kimi arkadaşlar burada idrarımda çıkmadı kanda çıktı vs yazmış ama ne bileyim ya kimseylede konuşamadığım için al ver al ver kafada artık bi hal oldum bi tek benmi böyleyim diye düşünmeye başladım artık geçen ay adetim 17 sindeydi ama benimki hep öne gelir takvime göre 2 gün var işte bakalım hayırlısı 😕

Hayırlısı artık umudum kalmadı pek gerçi kimi arkadaşlar burada idrarımda çıkmadı kanda çıktı vs yazmış ama ne bileyim ya kimseylede konuşamadığım için al ver al ver kafada artık bi hal oldum bi tek benmi böyleyim diye düşünmeye başladım artık geçen ay adetim 17 sindeydi ama benimki hep öne gelir takvime göre 2 gün var işte bakalım hayırlısı 😕
5 parmağın beşi bir değil kimi adetten önce görmen mümkün değil der kimi 5 6 gün önceden hatta 10 gün önceden görür. Kimi kusa kusa yaşar hamileliğini kimi hiç kusmaz. Kimi belirtilerden gebeliği kiminin 2 ay olur gebelik belirtikerinin biri bile çıkmaz o yüzden takma kafana stres yaptıkça hormonlar geri çekilir kafanı oyala her şey olacağına varır

5 parmağın beşi bir değil kimi adetten önce görmen mümkün değil der kimi 5 6 gün önceden hatta 10 gün önceden görür. Kimi kusa kusa yaşar hamileliğini kimi hiç kusmaz. Kimi belirtilerden gebeliği kiminin 2 ay olur gebelik belirtikerinin biri bile çıkmaz o yüzden takma kafana stres yaptıkça hormonlar geri çekilir kafanı oyala her şey olacağına varır
Teşekkür ederim desteğin için 🙏💕

Bel agrisi ztn adet belirtisiyle ayni kasik agrisida oyle. Istah ztn kadinlari her adet donemi oncesi yasadigi bisey. Karin altindaki sisligi suan bile dikkat etmedim. Gogus hassasiyeti genelde her kadijin regl doneminde olur bende hic olmazdi hamile kaldigim ay ise adet olmami bekledigim gunden sonra basladi o hassasiyet. Sk idrara cikmayi 5. Ve 6. Hafta deli gibi yasadim ama oda adet gecikmesinden once yokru. Gogus koyulasmasi demissin bende suan bile var mi yok mu emin degilim. Net olarak yasadigim belirti asiri derecede adet olcak gibiydim devamli wc de bakuyodum kesin oldum die o yuzden 4 gun boyunca test bile yapmamistim. Birde farkli olarak su gibi bir akintim vardi anlayamadim hatta iyi kurulanmadim mi bu ne fln sasiriyodum. Ins sende guzel haberi alirsn bende 5. Ayimda kaldim

Adetime 2 gün var...Test yapmıştım 2 gün önce negatifti dayanamadım bugün yine yaptım yine negatif çok sabırsızım herkes adetin gecikmesini bekle diyo fakat ben heyecanımı yenemiyorum.Acaba gebelik var mıdır yinede? Adetimin 5 gün geçmesini bekleyip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Belirti olarak;
göğüslerde hassaslık
sık idrara çıkma
bel ağrısı
Sık sık acıkıyorum
arada kasıkta hafif batma
Göğüs halkasında kenarlara doğru koyulaşma var
Göbek deliğinin 5-6 parmak aşağısında yani alt karında şişlik ve sertlik var
Ayrıca ovulasyondan 2 gün önceden gün aşırı birleşme oldu planlı gebelik düşünüyorum bu 5. Ay
Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🤗
Erken gebelik testimi yaptin

Back