How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çok rahatsızım lütfen yardım edin?

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba kızlar ben 3.5 ay önce doğum yaptım hafta sonu göreve gittiğimde felaket üşütmüşüm sürekli büyük tuvaletime gidiyorum her zaman karın ağrım var ver midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sütümde azaldı büyük tuvaletimden resmen su akıyor ne yapacağımı şaşırdım doktorada izin alıp gidemiyorum gidemiyorum lütfen bana bir akıl verin ne yaparsam biraz daha iyi gelir ölecem sanki karın ağrısıdan işyerindede lavobadan çıkamıyorum .....:-(

canım geçmiş olsun,haşlanmış patates ye,ishali kesmen lazım.zehirlenmiş te olabilirsin,miden bulamıyomuş çünkü.patronun o kadar mı vicdansız,Allah korusun sana bişey olsa nasıl hesap verecek?

çok rahatsızım lütfen yardım edin? Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar ben 3.5 ay önce doğum yaptım hafta sonu göreve gittiğimde felaket üşütmüşüm sürekli büyük tuvaletime gidiyorum her zaman karın ağrım var ver midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sütümde azaldı büyük tuvaletimden resmen su akıyor ne yapacağımı şaşırdım doktorada izin alıp gidemiyorum gidemiyorum lütfen bana bir akıl verin ne yaparsam biraz daha iyi gelir ölecem sanki karın ağrısıdan işyerindede lavobadan çıkamıyorum .....:-(

bağırsaklarında bi problem olduğu kesin sana önerim kız doktora git ay allah korusun ciddi bi durum olursa pişman olursun bak sonra ha demedi deme...

canım gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım...geçmiş olsun...

canım doktora gidemiyorsan nişastalı su iç..ishalini keser..karnın ağrıyorsa yataken sıcak su torabsı koy ayaklarına..bol bol da su iç..geçmiş olsun..

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bugün denemediğim şey kalmadı leblebi, muz çubuk kraker çok hafif geçirdi ama hala karnım ağrıyor bağırsaklarımdan gelen sesi millet duyuyor düzeleceğimde yok galiba böyle giderse. offfff.

bencede bi doktor agit ishal olsa uzun sürmez bu kadar mikrobik bişye galiba en azından ilaçla milaçla altından kalkrasın geçmiş olsun

Back