- 17 Aralık 2015
- 26.523
- 48.309
- Konu Sahibi bayangamzeli
aç bak bakalım ilk mesajinda ne yazmışsin?"Dua da edilmeli" dediğinize göre sorunlu olan siz gibi duruyorsunuz. Madem edilmeli neyi çürütmeye calisiyorsun. Bende dua edilmeli dedim. psikiyatriye gitmemeli demedim. Sanki ben "aman sakın psikiyatriye gitme" demişim gibi konuşmanız çok komik. Bir insan kanser olsa, ameliyat olacak olsa, yeryüzünün en ağır hastalığına sahip olsa benim ilk tavsiyem dua etmesi olacaktır. Akabinde elbetteki en uygun yolla tedavi olmasi gerekiyor. Ama sizin gibiler dua ile tıp kelimesini yan yana görünce nevri dönüyor sanki tıp karşısında dua bütün etkisini kaybediyormus gibi
dua et sunu oku bunu oku tanidiklarim var gorduklerim var işe yaradı seytanin verdiği rahstsizlik vs vs.
e butun bunlari soylerken psikiyatriyede görünmelisiniz vs eklemeniz gerekiyor.
eklemeyince olay işte buna gidiyor dua ilemi çozecek butun sorunları yani diyoruz.
onuda gectim bir insana o duayı oku bu duayi oku demek zaten saçma belki hristiyan konu sahibi, yada hindu vs vs. belki de inançsiz
insanların dini inanışlarını neye inandıklarını bilmeden kendi bildiginizi gordugunuzu iddia ettiginiz seylere yonlendirmeniz sacma.