Neden merak ettin ki.Bu sorum tamamen merak üzerine. Aranızda bekaretini kaybetmiş ve çok pişman olmuş kızlar var mı? Yani bir kaç kez cinsel deneyim yaşamış ve bekaretini kaybetmiş ve hala bu yüzden ilişkilerde ret yiyen kızlar..
Tam olarak nasıl kaybettiniz. Ve o erkek size ne vaat etti de cinsel deneyim yaşadınız? Zevk içinmi yoksa kandırıldınız mı ?
Forumlarda görüyorum erkek evleneceğiz diyor hatta nişanlılar o şekilde ilişki yaşıyorlar sonra erkek bırakıyor kızı. Böyle şeyler var hayatta. Bu şekilde durumda olanları sormak istedim.Kandırılmaktan kastınız nedir? Sırf karşıdaki memnun olsun diye istemediğiniz bir şey yapmayın derim. Nasılsa evlenicez diyenlere inanmayın. Önce resmi nikah olsun o zaman madem nasılsa evlenilecekmiş.
Bir şeyler yaşamayı kendi rızanızla istiyorsanız ve ayrılık durumu yaşansa bile bu durumdan pişmanlık duymayacaksanız yaşayın bunu. Sonraki sevgililer de bunun için sizi suçlu hissettiriyorsa basın tekmeyi o tarz insanlara.
Merak ediyorum çünkü insan kendisini bu konuda çok yalnız hisseder. Ne kadar kişi var bu forumda merak ettim sadece.Neden merak ettin ki.
Neden yazmasınlar, gerçek isimleri ile forumda kayıtlı değiller ki? Bende problemimi yazdım insanlar görüş bildirdiler.İlla ki vardır pişman olan ama burada yazacaklarını sanmıyorum
Bu hassas bir konu çünkü.Neden yazmasınlar, gerçek isimleri ile forumda kayıtlı değiller ki? Bende problemimi yazdım insanlar görüş bildirdiler.
Nişanlım bana sıkıntısını bahsettikten sonra bende bu konuları merak ettim.Bu hassas bir konu çünkü.
Çoğu kadın bu pişmanlığını hatırlamak bile istemezken buraya nasıl yazsın?
Vala konuyu okuyunca bende merak ettimNişanlım bana sıkıntısını bahsettikten sonra bende bu konuları merak ettim.
siz erkek olan tarafsiniz diye anlıyorum bu mesajdan.Nişanlım bana sıkıntısını bahsettikten sonra bende bu konuları merak ettim.
Foruma yeni üye oldum zaten. Öncelerden hiç düşünmezdim böyle şeyleri. Nerden çıkardınız erkek taraf olduğumu. Yani hiç bir şey sormamak mı gerekiyor. Sizde kadın tarafından değilsiniz o zaman.siz erkek olan tarafsiniz diye anlıyorum bu mesajdan.
Nişanlım bana sıkıntısını bahsettikten sonra bende bu konuları merak ettim.
erkek nisanliniz size ne anlatti ki hem cinslerinizin bekareti ile ilgili bir saha çalışmasına giristiniz?Foruma yeni üye oldum zaten. Öncelerden hiç düşünmezdim böyle şeyleri. Nerden çıkardınız erkek taraf olduğumu. Yani hiç bir şey sormamak mı gerekiyor. Sizde kadın tarafından değilsiniz o zaman.
Forumlarda görüyorum erkek evleneceğiz diyor hatta nişanlılar o şekilde ilişki yaşıyorlar sonra erkek bırakıyor kızı. Böyle şeyler var hayatta. Bu şekilde durumda olanları sormak istedim.
Pişman olan tabiki vardır.. ama bu bir anlık bişi gibi gelio bana.. ateş barut misaliMerak ediyorum çünkü insan kendisini bu konuda çok yalnız hisseder. Ne kadar kişi var bu forumda merak ettim sadece.
Zevk için yapanlar başka tabiki benim merak ettiğim kriterleri söyledim sadece.