Piercing, Hızma çok parlayan burun piercing arıyorum

Miss__lady

pinklove
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
193
14
Kızlar burun için genelde gördüğüm piercingler hep aynı model ben farklı çok parlayan çok taşlı bişeyler arıyorum gören yada alan varsa paylaşabilirmii

bence en güzeli halka hızmalar hint hastası oldugum içinmidir nedir o daha hoş geliyo gözüme hep halka kızma takıorum ben ayrıca degişik modeller taksimde mevcut yada k.köyde bulabilirsin cnm

benim hızmam pırlanta ve gerçekten çok hoş görünüo ama bulmakta zorluk çekebilirsin çünkü altın hızmalarda çok fazla seçenek bulunmuyor eşim benim için özel yaptırmış ve türk ustalar yapamayız demiş en sonunda ermeni bi ustaya yaptırmış çokta maliyetli bişey değil pırlantası minik olduğu için 100 lira tutmuş :)

Son düzenleme:
aldıgın piercingin üstüne simli oje sür onun üstünede sim dök. o zaman manyak parlıo. hemde cok güzel duruyor opuyorumnanaktan

Babam eskiden kuyumculuk yaptığı için dünya kadar taş dolu ev :KK70:
geçenlerde gümüş hızmamın taşı düştü (aslında düşürdüm :KK70:)
o taşlardan istediğim boy olanını söküp dükkanın yan tarafındaki atölyeye götürdüm
tabi anladı o taşın ona ait olmadığını :KK70:
neyse sen bunu yap akşam babam alır dedm.
o da benim gibi koyu BEŞİKTAŞ aşığı olduğundan o akşam olan maçı izlerken kendinden geçip kaybetmiş hızmayla taşı :KK70:
4 gün sonra buldu yaptı.
Bu akşam babam getiricek :KK70:
taşı nerde bulursunuz bilemem ama bulursanız istediğiniz gibi ayarlarsınız :-)
ayrıca bir sorunum var burun kanadım çok kalın ve bu yüzden arkası topsuz düz takmam gerekiyor.
onlar da heme düşüyor.
toplu olanlar da kısacık burnumun diğer tarafına geçmiyor bile.
o yüzden atölyeye bir daha uğramam gerekecek :KK70:

beyaz altın alabilirsin gayet güzel parlar ve kolay kolay taşıda düşmez :KK66:

SeLam biŞi sorcaktım?ßende burnumu deldireli 4 gün oluo kızarıklık ve içten şişme oluşmuştu kızarıklık şükür qeçri ama şişme halen qeçmedi yani normal mi qeçermi zamanla?ßide en kullanışlı hızma hanqisidir bana önerebileceğin arkası toplu yada kancalı ? Şimdiden tşkler cnm..

Babam eskiden kuyumculuk yaptığı için dünya kadar taş dolu ev :KK70:
geçenlerde gümüş hızmamın taşı düştü (aslında düşürdüm :KK70:)
o taşlardan istediğim boy olanını söküp dükkanın yan tarafındaki atölyeye götürdüm
tabi anladı o taşın ona ait olmadığını :KK70:
neyse sen bunu yap akşam babam alır dedm.
o da benim gibi koyu BEŞİKTAŞ aşığı olduğundan o akşam olan maçı izlerken kendinden geçip kaybetmiş hızmayla taşı :KK70:
4 gün sonra buldu yaptı.
Bu akşam babam getiricek :KK70:
taşı nerde bulursunuz bilemem ama bulursanız istediğiniz gibi ayarlarsınız :-)
ayrıca bir sorunum var burun kanadım çok kalın ve bu yüzden arkası topsuz düz takmam gerekiyor.
onlar da heme düşüyor.
toplu olanlar da kısacık burnumun diğer tarafına geçmiyor bile.
o yüzden atölyeye bir daha uğramam gerekecek :KK70:

Evet canım bende ilk arkası toplu olanı kullandım ama dier tarafa qeçmedi bile bu seferde dier taraf kapancak diye korktum ve arkası kancalı aldım memnunum tavsie ederim..

X