Birkaç altın takı almak istiyorum bileklik vs ama çok zsvkli biri değilim
Ö birinin bana yardım etmesi lazım. Zarif minimal takı önerilerinize açığım.
Spora yakın çok klasik olmayacak şekilde sade giyinmeyi seven biriyim. Sınıf öğretmeniyimTesettürlüsünüz ama tarzınız nasıl?
Ne iş yapıyorsunuz?
Bir mühendisin çalışma koşulları ile bir öğretmen koşulları bir değil dolayısıyla kıyafettekş rahatlık durumuna da yansıyor.
Bunların hepsi yönlendirmede önemli olur.
Altın takı yerine çelik takılar kullanabilirsiniz. Kıyafet tercihi olarak ise birbiriyle kombinlenecek şekilde alabilirsiniz. Modadan ziyade kendinizin değişmez zevklerine göre hareket edebilirsiniz.
Şu yorumunuz o kadar boş, o kadar saçma ki!!!Yaşınızı yazmasaydınız gözümde 50li yaşlarındaki kadınlar canlanmıştı. Gözümde canlandırınca itici geldi bana. Güzellik salonunda mı çalışacaksınız?
Takı bana gereksiz geldi. Yazmadan edemeyeceğim. Parfümün kokusunu bilmem ama ağır değildir inşallah. Büyükşehirlerde ciğerler daha hassas. Rahatsız olan olabilir.
İtalyan ezme diyorlar sanırım bu aralar modaTesettür giyim fikrim yok ama
Ben zincir takmayı çok severim mesela İtalyan zincir, düz zincir, ince burgu zincir günlük olarak çok kullanırım bence her şeye gidiyor hem sade hem şık.
Kimona ne olaki? Bu japonlarin giydiği şey mi?Boyunuz kaç ?
Ben uzun boylu kadınlara kimonoları cok yakıştırıyorum mesela . Cok güzel rengarenk desen desen modeller var , kombini kolay olur.
Cilt bakımına gelince de cildiniz nasıl , sorunlu mu ?
Örnek fotoğraf ekledim yukarıda .Kimona ne olaki? Bu japonlarin giydiği şey mi?
Bende bu tarzları beğeniyorum
Boyum 168 kilom balık etkiden biraz fazla.Boyunuz kaç ?
Ben uzun boylu kadınlara kimonoları cok yakıştırıyorum mesela . Cok güzel rengarenk desen desen modeller var , kombini kolay olur.
Cilt bakımına gelince de cildiniz nasıl , sorunlu mu ?
Ben de cok beğeniyorum .Bende bu tarzları beğeniyorum
İstanbul'da nereleri önerirsiniz? El kadar çanta neredeyse cüzdan kadar 300 tlydi. Geçen gittiğim yerdeOgretmenseniz çok rahat edeceginiz bir çok kombin var. Özellikle ucuz ama kaliteli giyim satan semtler var. İstanbul için konuşuyorum tabi. İzmir için de kemeralti vardı sanırım.orda aksesuar da bulabilirsiniz. Çok uygun fiyata kıyafetler almıştım