- 30 Ocak 2017
- 12.693
- 193.887
-
- Konu Sahibi Elbasantava
Ne affı ??? Allah sabırlarınızı arttırsın ...Teşekkür ederim, üzdüysem affola.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun, inşallah hissediyorlardır, ben babamın her verdiği öğütle ilgili bir durum yaşadığımda canım babam böyle demişti o zaten anlatmıştı diye rahmetle anıyorum, o da inşallah verdiği öğütlerin beni hep kurtardığını hissediyordur, gitseler bile hep yanımızdalar değil mi?? Ben hala ne resimlerine bakabiliyorum ne de video görüntülerini izleyebiliyorum, gördüğüm an çok hızlı kalp çarpıntıları hissediyorumhemen hemen ayni zamanlarda kaybetmisiz babalarimizi,nur icinde yatsinlar.Ben bizi hissettiklerine inaniorum ne zaman sesini duymak istesem bi yerlerde unuttugum bi videoda denk gelip sesini duyuyorum,mezarina yegenimi goturdugumuzde "dedee"deyip elini uzatmisti bir yasindaki yegenim.dua et ve hep guzel gunlerinizi yad et;seni hep mutlu gormek ister unutma babanin sewdigi insanlari ziyaret et,cocuk sevindir babanla gecirdiginiz anilari yazabilirsin
İnşallah, inşallah dualarımız malum oluyordur, tek tesellim bu ve onunla ahirette bir araya geleceğimizi düşünmek... İnşallah Rabbim bunu nasip eder...Alimler hep der ki ölümü bilseniz gidene değil kalanlara ağlarsınız. Elbet kavuşacağınızı unutma bu dünyada çektiğin özlem ahirette sana mükafat olacak. Burda beyhude oyalanan bizleriz babanız gerçek aleme gitti. Buz gibi yerde olduğunu da yemediğini de hissetmiyor uyuyor sadece. Dualar ettiğinizde ona altın tepsiyle sunuluyor kızından dua geldi diye. Haberdae oluyor . Her özlediğinizde dualarla haber yollayın ona. Allah selamet sabır versin inşallah
İnşallah babanız sağlığına kavuşur, benim babam da kanser olmuştu ve biz yenmiştik o illeti, vefat etme sebebi kanserle ilgili değildi çok alakasız bir rahatsızlıktan aniden kaybettik. İnşallah siz atlatırsınız ve babanıza uzun ömürler verir Rabbim...Başınız sağolsun. Benim babamda kanser doktorlar ömür biçiyorlar. Birşey olacak diye diken üstündeyim. Yazınızı okuyunca çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin. Size de bol sabır versin.
Kızlar ben babamı üç buçuk sene önce kaybettim ama onu çok özlüyorum içimdeki özlem gitgide daha da artıyo bazen dayanılmaz bi hal alıyo hatta daha da özleyeceğim gitgide bu beni kahrediyo O benim için çok değerliydi çok özeldi Yerine başka şeylerle doldurmaya çalışsam da kendimle başbaşa kalınca o koca boşluk hala orda
Psikoloğa git demeyin Onlara zaten gittim uzun süre Dua da ettim hep ama ne yaparsam yapayım geçmiyor işte Geçsin de istemiyorum zaten o zaman onu unuturmuşum ona haksızlık olurmuş gibi geliyo Acısının bile başımın üstünde yeri var canım babam Ama onu çok özlediğimde ne yapmalıyım Bunu yazarken ağlıyorum
Amin o kadar duaya ihtiyacımız varki Allah sizden razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Allah babanıza rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.İnşallah babanız sağlığına kavuşur, benim babam da kanser olmuştu ve biz yenmiştik o illeti, vefat etme sebebi kanserle ilgili değildi çok alakasız bir rahatsızlıktan aniden kaybettik. İnşallah siz atlatırsınız ve babanıza uzun ömürler verir Rabbim...
Amin inşallah, sizden de Allah razı olsun bu güzel Cuma gününde birbirimize, kaybettiklerimize güzel dualar etmek ne güzel birşey Allah kabul etsin inşallah...Amin o kadar duaya ihtiyacımız varki Allah sizden razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Allah babanıza rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
O kadar doğru ki şu paragrafta yazdıklarınız... Bir daha asla babamdan önceki kişi olamam, onu toprağa verdiğimiz gün büyüdüğümü anladım 40 yaşıma kadar babamın küçük kızıydım, o gün büyüdüm.... Eskiden mezarlıklardan korkardım şimdi ise günlerce yapayalnız kalabilecek kadar cesaretliyim, insan korkmamayı da öğreniyor galiba kayıplarıyla...Her kayıp insanı degistirir, bi daha o andan oncesine donemezsiniz. Yeni biri olursunuz. Kırılmış, eksilmiş, üzülmüş, icinde bi bosluk olan ama bi yandan da daha güclü, daha olgun, daha tecrubeli, hayatta olan sevdiklerine daha sıkı sarılan, her gununu son gunu gibi dolu dolu yasayan. O yeni insan olun iste.
Allah şifa versin acısını yaratmasın insallhBaşınız sağolsun. Benim babamda kanser doktorlar ömür biçiyorlar. Birşey olacak diye diken üstündeyim. Yazınızı okuyunca çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin. Size de bol sabır versin.