Çok özlüyorum dayanması zorlaşıyo

Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun inşallah .
Allah başka acı ile sınamasın inşallah .

Başınız sağolsun.Bence bu kadar uzun yas dönemi normal değil
Evet ben de annemi özlüyorum, içimde bi yer acıyor ama sürekli böyle yaşamıyorum.
Ölümün hayatın bi parçası olduğunu ve babanızı en azından tanıyıp onunla güzel zamanlar geçirdiğinizi düşünün...

ben babamı kaybedeli 17 yıl oldu, 9 yaşındaydım.. çok kıskanırım babasına babacım diyenleri mesela, insan küçücük çocukların babasıyla ilişkisini kıskanır mı? benim içim gider.. görümcem kp babacım der benim gözlerim dolar..
acısı ilk gün ki gibi kalmıyor ama tamamen de bitmiyor.. çokça sabır.. çokça dua..

Uykuya yarı ölüm derler, aslında onlar rüyalar görüyorlardır şu anda. Uyandıklarında da ya 3 gün ya 4 gün gibi bi süre geçti gibi gelirmiş.

Bu yüzden ölülerin mutlu olduğunu düşünüyorum. Böyle dayanmaya çalışıyorum. Ben de teyzemi kaybettim ilk zamanlar bir şey anlamadım normal karşıladım fazla ağlamadım. Sonrasında bir şeylerin eskisi gibi olmadığını görünce ve rüyalarıma girmeye başlayınca etkilenmeye başladım. Ama bu beni daha da olgunlaştırdı. Ben de değiştim.

Dünya milyonlarca yıldır var ve sürekli birileri doğup ölüyor. Doğum kadar ölüm de normal. Emin ol acın taze kalmayacak alışacaksın.

Bunları laf olsun diye söylemiyorum. İnsan gerçekten bir şekilde alışıyor her şeye. Adapte olmayı dene. Kafanı dağıtacak şeyler yap, kalabalık arkadaş gruplarına gir, çalışıyorsan işine daha da yoğunlaş, hareketli müzik dinle, her şey kendiliğinden yerine oturacak.

Halinize sukur edin babalarini hic gormuyen insanlar var baba sevgisini tatmayan omur boyu bir tarafi eksik kalan kisiler var yani beterin beteri

Öncelikle allah rahmet eylesin.
Ölüm hepimizin başına gelecek ölüm bir son değil aksine başlangıç.
Bizde yeğenimi kaybettik minicikti emin olun bu dünya da en acı ölüm evlat acısı onun tarifi yok
Bol bol dua edin,dua edin ki babanız orda rahat olsun allahım sizlere hayırlı uzun ömürler versin

Allah SABIRLAR versin .

Bende babamı kaybettim ilk başta çok dayanılmazdı acısı geçmedi hala içimde ama zamanla o acıyla yaşamaya alışıyor insan.

Annemi kaybettim yakın zamanda
Yaşadığınız duyguların aynısını yaşıyorum
Burnuma gelen bir koku bile eski günleri hatırlayıp ağlamama sebep oluyor
Her sabah kafama dank eden "annesizliğim" gün geçtikçe daha ağır geliyor :KK43:

İşte bu yüzden hayat aslında anlamsız. Çünkü ölüm var.canım ablamı kanserden kaybedeli 1.5yil oldu.acısı dinmiyor maalesef.bugün yine telefonunu aradım. Saçma olduğunu bile bile...çok ozledim sesini ve onunla dertlesmeyi..böyle bir numara kullanılmamaktadır cümlesini duyacağımı bile bile aradım...sonra yine ılık ılık ağladım. Günlerdir yaptığım gibi çaresizce. .rüyalarda görmeyi dilerim aşırı bir özlem geldiğinde ki her zaman özlüyorum.rüyama geldiğinde iyi de uyanınca içi aciyor insanın..ölüm bu onlar bir kere ölüyor.gerçekten sevenler ve geride kalanlar bin kere...

Öncelikle allah rahmet eylesin.
Ölüm hepimizin başına gelecek ölüm bir son değil aksine başlangıç.
Bizde yeğenimi kaybettik minicikti emin olun bu dünya da en acı ölüm evlat acısı onun tarifi yok
Bol bol dua edin,dua edin ki babanız orda rahat olsun allahım sizlere hayırlı uzun ömürler versin
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin

Basin sagolsun. Ben babami 16 sene önce kaybettim. Bilmiyorum insan nasıl devam. Ediyor, ama senin gibi bende ayni seyleri hissediyorum. Lakin: Allahim bana arkasindan dua edebileceğim bir baba vermiş diye şükrediyorum. Isyan etmedim. Ölümünü zor da olsa kabullendim. Oda bizi birakmaz istemezdi biliyorum. Size tek verebilecegim tavsiye bu aci içinde yolunuzu ve kendinizi kaybetmeyin. Babanizda bunu. Sizin icin istemezdi

Basin sagolsun. Ben babami 16 sene önce kaybettim. Bilmiyorum insan nasıl devam. Ediyor, ama senin gibi bende ayni seyleri hissediyorum. Lakin: Allahim bana arkasindan dua edebileceğim bir baba vermiş diye şükrediyorum. Isyan etmedim. Ölümünü zor da olsa kabullendim. Oda bizi birakmaz istemezdi biliyorum. Size tek verebilecegim tavsiye bu aci içinde yolunuzu ve kendinizi kaybetmeyin. Babanizda bunu. Sizin icin istemezdi
Çok güzel birşey söylemişsiniz, gerçekten şükretmeliyiz arkadından gururla bahsettiğimiz babamız olduğu için. Babalarımız nur içinde yatsınlar inşallah

X