- 12 Mart 2015
- 230
- 348
- Konu Sahibi Elbasantava
Amin Allah razı olsun çok sağolun.Allah şifa versin acısını yaratmasın insallh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun çok sağolun.Allah şifa versin acısını yaratmasın insallh
Allah şifa versin inşallah .Amin Allah razı olsun çok sağolun.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Allah şifa versin inşallah .
Başınız sağolsun Allah sabırlar versinÖncelikle allah rahmet eylesin.
Ölüm hepimizin başına gelecek ölüm bir son değil aksine başlangıç.
Bizde yeğenimi kaybettik minicikti emin olun bu dünya da en acı ölüm evlat acısı onun tarifi yok
Bol bol dua edin,dua edin ki babanız orda rahat olsun allahım sizlere hayırlı uzun ömürler versin
Çok güzel birşey söylemişsiniz, gerçekten şükretmeliyiz arkadından gururla bahsettiğimiz babamız olduğu için. Babalarımız nur içinde yatsınlar inşallahBasin sagolsun. Ben babami 16 sene önce kaybettim. Bilmiyorum insan nasıl devam. Ediyor, ama senin gibi bende ayni seyleri hissediyorum. Lakin: Allahim bana arkasindan dua edebileceğim bir baba vermiş diye şükrediyorum. Isyan etmedim. Ölümünü zor da olsa kabullendim. Oda bizi birakmaz istemezdi biliyorum. Size tek verebilecegim tavsiye bu aci içinde yolunuzu ve kendinizi kaybetmeyin. Babanizda bunu. Sizin icin istemezdi
Çok güzel birşey söylemişsiniz, gerçekten şükretmeliyiz arkadından gururla bahsettiğimiz babamız olduğu için. Babalarımız nur içinde yatsınlar inşallah