Merhaba kızlar bundan 8 ay felan önce erkek arkadaşımdan benimle ilgilenmiyor diye yeni başladığım ilişkiyi bitirdim. Çünkü biraz daha bağlanırsam o ilgisizlik daha canımı acıtır sandım. Bir kaç gün önce çocuk yazdı yeniden başlamak istiyor ama yine çalışıyor yoğun ve bana zaman ayırmıyor aramıyor ve bazı günler hiç mesaj bile atmıyor yoğunum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum yardım edin
müteahhitNe iş yapıyor.devleti mi yönetiyor.
B aska kızlardan dolayı yoğun olabilir.
Ben ayrıldım diye gurur yaptı. Ben çok seviyorum onu
Merhaba kızlar bundan 8 ay felan önce erkek arkadaşımdan benimle ilgilenmiyor diye yeni başladığım ilişkiyi bitirdim. Çünkü biraz daha bağlanırsam o ilgisizlik daha canımı acıtır sandım. Bir kaç gün önce çocuk yazdı yeniden başlamak istiyor ama yine çalışıyor yoğun ve bana zaman ayırmıyor aramıyor ve bazı günler hiç mesaj bile atmıyor yoğunum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum yardım edin
Aldatma vs yoksa adamın yapısı bu demekki bunu kabul ediyorsanız başlayın etmiyorsanız hiç bulaşmayınBen ayrıldım diye gurur yaptı. Ben çok seviyorum onu
Ben ayrıldım diye gurur yaptı. Ben çok seviyorum onu
Aldatma felan yok ayrıca onu seviyorum gerçekten zaten seve seve terk ettim ben. Bekliyordum hep. Size göre başka adam bulmak kolay olabilir ama ben sevdiğim insanı çabuk unutamıyorum. Ve başkasını da kolay kolay sevemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?