• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok önemliii

1Mavimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
17
6
1
27
Merhaba kızlar bundan 8 ay felan önce erkek arkadaşımdan benimle ilgilenmiyor diye yeni başladığım ilişkiyi bitirdim. Çünkü biraz daha bağlanırsam o ilgisizlik daha canımı acıtır sandım. Bir kaç gün önce çocuk yazdı yeniden başlamak istiyor ama yine çalışıyor yoğun ve bana zaman ayırmıyor aramıyor ve bazı günler hiç mesaj bile atmıyor yoğunum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum yardım edin

Merhaba kızlar bundan 8 ay felan önce erkek arkadaşımdan benimle ilgilenmiyor diye yeni başladığım ilişkiyi bitirdim. Çünkü biraz daha bağlanırsam o ilgisizlik daha canımı acıtır sandım. Bir kaç gün önce çocuk yazdı yeniden başlamak istiyor ama yine çalışıyor yoğun ve bana zaman ayırmıyor aramıyor ve bazı günler hiç mesaj bile atmıyor yoğunum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum yardım edin

Ne iş yapıyor.devleti mi yönetiyor.
B aska kızlardan dolayı yoğun olabilir.

Allah başka dert vermesin. Napalm

Eskiden yeni olmaz. Başka adam kalmadı mı da 8 ay önce ayrıldığınız adama döneceksiniz. Adam boşta talmış yoklamış sizi işte...

Kendinizi küçültmeyin ve yol verin gitsin bence...

Aldatma felan yok ayrıca onu seviyorum gerçekten zaten seve seve terk ettim ben. Bekliyordum hep. Size göre başka adam bulmak kolay olabilir ama ben sevdiğim insanı çabuk unutamıyorum. Ve başkasını da kolay kolay sevemiyorum

Aldatma felan yok ayrıca onu seviyorum gerçekten zaten seve seve terk ettim ben. Bekliyordum hep. Size göre başka adam bulmak kolay olabilir ama ben sevdiğim insanı çabuk unutamıyorum. Ve başkasını da kolay kolay sevemiyorum

Adam bulmanın kolaylığıyla alakası yok.
Sana değer vermeyen adama zaman harcamaktansa yalnız olmayı tercih etmek, iç rahatlığıyla alakası var.
İçine sineceğini sanmıyorum.
Hem adam bulmak zorunda değilsin...

Denenmişi denemeye gerek yok.

Bir insanın aklı başına gelecekse, ayrıldığınıza üzülüp yeni bir şans için çaba sarf edecekse 1 ayda yazardı.
8 ay sonra yokluktan yazmıştır.

"Şu çok yoğunum sana zaman ayıramıyorum" diyenlere zerre inanmıyorum. Sana zaman ayırmak istemiyor o kadar. Benim eşim tanıştığımızda 24 saat nöbetler yapıyordu mesela. Yinede firsat buldukça yazardi veya arardi. Ve inanın yoğun tempoda çalışan biri. Üstüne 24 saat nöbet bittikten sonra bir şehirden bir şehire sırf beni bir saat görmek için geliyordu. Bahane bulmak isteyen bahanesini de bulur. Cok yoğunum zaman bulamıyorum bahane. Bazıları seninle görüşmek için zamam yaratır. Bazıları zamanları olunca seni arar. Aradaki farki bilin ve sevginizi ona göre verin

Ee buradaki arkadaşlar yazdıklarınıza karşılık en doğru cevapları vermiş, hepsinde savunuşa geçmişsiniz, zaten kararınızı da vermişsiniz, neyi soruyorsunuz ki daha?:deli:

devleti yönetmiyor herhalde.8 aydır aralıksız mı çalışmış durmadan.bir cacık olmaz bu adamdan boş yere kendini üzersin.

Eşimi 15 yıldır tanıyorum ,yaklaşık 6 yıldır evliyim yeri gelir çok şiddetli boşanmaya varacak kadar kavgalarimiz olur yani öyle sevgi kelebeği modunda değiliz sürekli ama buna rağmen gün içinde illa 1 kez kesin arar sık sık mesaj atar .Öyle ilanı ask değil tabiki bizim mesajlar :)) bu arada doğuda polis daha da birşey demiyorum ...müteahhit ne iş yapar bilmiyorum yani inşaat işi yapmaz en azından ama genel olarak aramayı sevmeyen ilgisiz biride olabilir ama siz ilgiyi seviyorsunuz yine mutsuz olursunuz inşallah kafaniza göre birisi çıkar mutlu olursunuz 🥰

Back