Az önce dayanamadım test yaptım 3 gün var adete ama yine kocaman bir negatif sanırım değilim
Bu kadar yoğun hem de acaba geç döllenme mi oldu geçmedi idraraAma nasıl olur o zaman belirtiler neden var
Merhaba benim sizin bilgilerinize ihtiyacım var 5 aylık evliyim bebek de istiyoruz adetim her ayın 1 i ve 5 i arası oluyordu bu ay ayın 1 ini beklerken 27 sinde oldum 1 hafta önce göğüs ağrım ve lekelenmem başladı 3 gun sürdü ve kesildi 2 gündür karnım da şişlik var anlam veremedim
3 gün adet gördüm hamilelik olabilir mi?Ya hamilesiniz ya da vücudunuz hamileliğe hazırlanıyor canım
3 gün adet gördüm hamilelik olabilir mi?
Normal kanama gibiydi fakat koyu ve parçalar vardı ilk defa böyle oldum adetim de sadece koyu gelmesiNormal adet kanaması miydi yoksa peçeteye sildikçe mi geldi
Şuan ağrınız varNormal kanama gibiydi fakat koyu ve parçalar vardı ilk defa böyle oldum adetim de sadece koyu gelmesi
Merhaba benim sizin bilgilerinize ihtiyacım var 5 aylık evliyim bebek de istiyoruz adetim her ayın 1 i ve 5 i arası oluyordu bu ay ayın 1 ini beklerken 27 sinde oldum 1 hafta önce göğüs ağrım ve lekelenmem başladı 3 gun sürdü ve kesildi 2 gündür karnım da şişlik var anlam veremedim
Adetim normal de 1 ve 5 arası olur du fakat bu ay 1 hafta öncesinden belirti verdi ve 27 sinde adet oldum sadece 3 gün sürdüŞuan ağrınız var
mı
27sinden 1 hafta önce mi lekelenmen oldu tam açar mısın canım sen konuyu 27sinde adet oldum 1 hafta önce de lekelenme mi?
Hafif kasigima ağrı geliyor bazen ama grip de olduğum için agrilari pek önemsemiyorum karın bölgem de kaşıntı çok oluyorAdetim normal de 1 ve 5 arası olur du fakat bu ay 1 hafta öncesinden belirti verdi ve 27 sinde adet oldum sadece 3 gün sürdü
Leke geldi dedin ? O adetten 1 hafta önce miydiHafif kasigima ağrı geliyor bazen ama grip de olduğum için agrilari pek önemsemiyorum karın bölgem de kaşıntı çok oluyor
Evet önceydiLeke geldi dedin ? O adetten 1 hafta önce miydi
Gebelik olabilir kanda gebelik testi yaptır canım pıhtılı geldiğini adet öncesi leke geldiğini de mutlaka belirtEvet önceydi
Çok tesekkur ederim inşallah gebelik vardırGebelik olabilir kanda gebelik testi yaptır canım pıhtılı geldiğini adet öncesi leke geldiğini de mutlaka belirt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?