Testi yapmaya korkuyorum şuan resmen birkaç gün daha mı beklesem tansiyonum baya düştü dün,sürekli bir uyku isteği, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bilemedim şuan yapsam mı
Ya da birkaç gün kaldı geçmesini beklesem mi içimden bir ses hamile olabilirsin diyor bu arada ateş ölçümü yaptım 37.0 çıktı
Bence hamilesin korkma tatlım sonuçta ha bugün öğreniceksin ha birkaç gün sonra bence bugünden başla ve bana hemen haber verirsen sevinirim bende meraktan çatlıyorum..haa bide pozitif ise o testi sakla benim halen duruyor saklıyorum hadi çabuk kalk ve yap şu testi
Haklısın canım ama daha 5 gün var yarın yapsam daha iyi olacak yarın yapıp seni mutlaka haberdar edicem. Ben de saklıyorum kızımınkini:) sen bebek düşünüyor musun şuan
Ay söylemiştin galiba sen canım kafamı kaldı ben deHamileyim ben tatlım ilk hamileliğimçok farklı bir duyguymuş mayısta öğrendim
Benim biraz ağır geçiyor hamileliğim bulantım istifra etmem halen geçmedi hep yatıyorum yarın kontrolüm var
Ay söylemiştin galiba sen canım kafamı kaldı ben de
Ben bir kaç gün daha sabredeyim en iyisi hem hamile gibiyim diye düşünüyorum hem belirtiler hem bir yandan regl belirtileri var kafam da deli sorular :)Olsun tatlım :)
Ben bir kaç gün daha sabredeyim en iyisi hem hamile gibiyim diye düşünüyorum hem belirtiler hem bir yandan regl belirtileri var kafam da deli sorular :)
Vericem canım merak etme :)Bana haber ver tatlım
Kuzum adetime 4 gün kaldı bugün test yaptım idrar...negatif çıktı offfff kafayı yiycemBana haber ver tatlım
Kuzum adetime 4 gün kaldı bugün test yaptım idrar...negatif çıktı offfff kafayı yiycem
Ya bana da var gibi geliyor kuzum bugün yine ateş ölçümü yaptım regle yakınken vücut ateşi yüksek olmaz ki düşmesi gerekiyor. Ama benim ateşim bugün ağızdan 36.9 çıktı. Koltukaltından 37.2 çıktı makattan 37.3 çıktı... Sol kasıkta batma desen hat safhada eee tansiyonum desen 3 gündür düşük,sürekli uyuma isteğim var vücudum çok yorgun anlamadım yaO testi döverim nasıl negatif biraz daha bekle kuzumm bana var gibi geliyor
Ya bana da var gibi geliyor kuzum bugün yine ateş ölçümü yaptım regle yakınken vücut ateşi yüksek olmaz ki düşmesi gerekiyor. Ama benim ateşim bugün ağızdan 36.9 çıktı. Koltukaltından 37.2 çıktı makattan 37.3 çıktı... Sol kasıkta batma desen hat safhada eee tansiyonum desen 3 gündür düşük,sürekli uyuma isteğim var vücudum çok yorgun anlamadım ya2.çocuk için erken diyorduk ama şimdi bilemedim negatif çıkınca da üzüldüm
Mide yanması vardı şimdi bulantı da eklendi yemek yiyemedim resmen ay o et ööö bahsedince bile midem bulandı ıykBiraz daha bekleyelim beta hcg belki yeni yeni yükseliyordur kuzum
Mide yanması vardı şimdi bulantı da eklendi yemek yiyemedim resmen ay o et ööö bahsedince bile midem bulandı ıyk
Birkaç gün sonra tekrar yapacağım testi tatlımVar tatlım bence
Birkaç gün sonra tekrar yapacağım testi tatlım
Ümitlendim tatlım ben de baya ya hem istiyorum Hem istemiyorum ama olmazsa da üzülürüm gibi duygularım çok karışıkGeç cevap yazıyorum tatlım kusura bakma kusmaktan bence var
Ümitlendim tatlım ben de baya ya hem istiyorum Hem istemiyorum ama olmazsa da üzülürüm gibi duygularım çok karışık
Hamişlerin hisleri kuvvetli olur:)Ay inşallah vardır çünkü var gibi geliyor
Az önce dayanamadım test yaptım 3 gün var adete ama yine kocaman bir negatif sanırım değilimAy inşallah vardır çünkü var gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?